Ik heb jullie een claim gevraagd te doen bij Tui. tot mijn verbazing hebben jullie hier helemaal niets mee gedaan, totdat ik zelf contact met jullie heb opgenomen over hoe het er voor staat. ik kreeg toen te horen dat jullie nog niets met mijn dossier hebben gedaan. Ik heb hierover aangegeven dat ik dit vreemd vindt. Toen is er ineens wel actie ondernomen en ineens 15 dagen later werd er toegezegd dat er betaald ging worden door Tui. Ik heb alle acties zelf opgepakt en het enige wat jullie hebben gedaan is het doorzetten van de claim. hiervoor vragen jullie een behoorlijke eigen bijdrage aan jullie clienten. waarom brengen jullie de kosten voor het proces niet gewoon bij de luchtvaartmaatschappij in rekening.
Resultaat is zoals gezegd uitstekend. Wel vind ik de communicatie tussen aanmelding en resultaat veel te beperkt. Geen enkele mededeling ontvangen op initiatief van Aviclaim
Ik kreeg mijn geld terug voor het ticket en de kosten op de luchthaven
Waarom niet gelijk meer duidelijkheid over welke informatie jullie nodig hebben , dit kan met bijv. 1 formulier gr rien
Heeft een tijdje geduurd maar dan heb jij wel wat aan.
Duurt even maar uiteindelijk succes, geef niet op
Zonder jullie was het zeker niet gelukt. Eigenlijk hadden wij het opgegeven. Jullie hebben niet losgelaten waarvoor onze dank.
Indienen van de claim ging eenvoudig. Werd goed op de hoogte gehouden. Ge betaalt een behoorlijk percentage, maar blij dat ik het zelf niet op heb hoeven volgen.
snelle betaling van alles waar we voor in aanmerking kwamen!
Cliam indienen was vrij eenvoudig. Daarna werden we zeer regelmatig op de hoogte gehouden van het proces en werd duidelijk uitgelegd wat de stand van zake was. Claim met een positief resultaat afgesloten!
Nette communicatie en vlotte afhandeling van uitbetalen van het claim bedrag.
Prima service en werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang
Onze vlucht naar Helsinki werd 4 dagen voor vertrek gecanceld, waardoor we een dag eerder of later moesten vliegen. Na invullen van de gegevens op de site van Aviclaim bleek dat we waarschijnlijk in aanmerking zouden komen voor een vergoeding van €400 per ticket. Daarna een aantal documenten moeten uploaden, en binnen 4 weken stond het geld op onze rekening!
Aviclaim heeft netjes geregeld en de uitbetaling van de compensatie was spoedig verlopen.
Ons geld is verhaald en daar is zelfs een procedure voor gevoerd. Wij werden steeds netjes op de hoogte gehouden
Heel blij mee niet meer verwacht omdat het meer dan een jaar geleden was gebeurt.
Alles goed en snel geregeld
Mensen bij aviclaim waren enorm behulpzaam en hebben me constant op de hoogte gehouden en desondanks het lang traject hebben ze mijn case niet losgelaten! Dank je wel
Jullie hebben je best gedaan goed bereikbaar duurde allemaal beetje lang van jullie weer terug naar Transavia gestuurd maar eind goed al goed
Fijn dat ik alsnog na lange tijd mijn geld heb terug gekregen! Bedankt voor dit!
Hadden meer verwacht, nog geen 4 tientjes ontvangen
Meer dan een jaar wachten op resultaat.
Voor de tweede keer ingeschakeld. Aviclaim werkt efficiënt en doelgericht. Tot twee keer toe succesvol kosten kunnen terughalen en ben daarom erg tevreden. Tussentijdse updates zijn erg prettig.
Vaker problemen met vertraging maar elke keer afgewimpeld terwijl een collega op de zelfde vertraagde klm vlucht wel een vergoeding krijgt. Nu alles makkelijk invullen en de rest geregeld. Top. Bedankt.
's Ochtends werd mij gemeld dat mijn Transavia vlucht 's middags niet doorging. Toen ik na lang wachten contact kreeg met het Transavia call center waren alternatieve vluchten al volgeboekt. Werd ik niet blij van. Gelukking toch nog vlucht kunnen boeken die dezelfde dag vanaf Brussel vertrok. Hoop geregel en gedoe. Kwam erachter dat ik geld kon claimen bij Transavia via Aviclaim. Ben ik normaal niet zo van. Maar gezien het kort van te voren cancellen en de slechte service aan de telefoon besloten om het via Aviclaim te regelen. In een kleine 2 maanden heb ik mijn compensatie gekregen.