Goede communicatie, duidelijkheid vooraf, snelle afwikkeling.
Snel en eenvoudig
Duidelijke informatie, snelle afhandeling en heldere communicatie
Succes geboekt. Aviclaim heeft veel moeite gedaan voor ons na een vertraging een vergoeding te krijgen, ondanks dat de airline in 1e instantie de claim afkeurde. Ze gaven niet op, en uiteindelijk kregen we toch nog een groot deel van de originele claim accoord.
Aangezien de wereld van claims mij vreemd is, was de ondersteuning van Aviclaim een grote hulp. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van iedere stap in het dossier.
Er wordt periodiek informatie gestuurd zonder dat dit voor mij als klant verifieerbaar is: - de claim zou zijn ingediend bij de maatschappij - ik krijg geen correspondentie met de luchtvaartmaatschappij daarover te zien - er zou een rechtszaak zijn gewonnen om de claim af te dwingen - ik krijg geen inzage in het tijdstip wanneer waar de rechtszaak is geweest en het vonnis zelf. - na de rechtszaak moet ik nog maanden wachten op het geld. Als ik daarop een bericht stuurt dat het wel erg lang duurt wordt het binnen een paar dagen uitbetaald. Het kan natuurlijk toeval zijn, maar het geeft me geen goed gevoel. De volgende keer ga ik toch zelf claimen direct bij de maatschappij, zeker ook gezien het hoge kostenpercentage dat gehanteerd wordt.
Duidelijk proces, snelle handeling en efficiënte verwerking
Telefonisch hulp gekregen toen er een paar documenten niet konden worden doorgestuurd , nadien bevestiging gekregen dat alles compleet was en verdere afhandeling goed verlopen. Hiervoor mijn dank.
Duidelijke website, de claim is snel afgehandeld en regelmatig werden we geïnformeerd over de status Een aanbeveling waard
prima begeleiding en duidelijk
Heb een claim ingediend via AVICLAIM voor een gecancelde vlucht. die niet tijdig gecommuniceerd werd. Zeer snelle en vakkundige afhandeling, goede en transparante communicatie. Bedrag stond zeer snel op mijn rekening.
Aviclaim neemt alles uit handen en draagt zorg voor alles in het process. Heel erg tevreden mee.
Goede behandeling
Opgelost
Werden altijd netjes op de hoogte gehouden van de status van onze claim die wij ingediend hebben. Heel prettig zeker omdat het lang kan duren voordat het afgehandeld is.
1 jaar na data een uitbetaling maar bedankt voor de moeite
snel accuraat en professioneel
Ik ging ervan uit dat jullie een afdeling van Transavia waren die door hen in het leven was geroepen dit soort zaken af te handelen. Ik kwam ook op deze gedachte omdat ik jullie niet benaderd heb en ik mij afvroeg hoe komen jullie aan de weten schap dat ik in die betreffende vetragingsvlucht heb gezetten, niet anders dan door Transavia. Dat jullie een ander verdienmodel hebben begrijp ik nu, maar vind het op z'n zacht gezegd 'sniekie' En dat daarmee ca 30% van de schadevergoeding naar jullie bankrekening verdwijnt, was mij onduidelijk en heeft mij verrast. Bij een volgend geval weet ik niet of ik zo snel op jullie verhaal in zou stappen.
Maar soms een beetje verwarrende informatie voor mij als leek. (vgl. ticketkosten-claim) Er werd niet altijd gereageerd op een vraag/opmerking die ik had.(over naar welke rekening de compensatie wordt overgemaakt) Pas toen ik er na een tijdje om de informatie vroeg, werd meegedeeld dat KLM claim had goedgekeurd. Ik had dat graag meteen vernomen (of misschien was het pas net bekend. Kan natuurlijk)
Kundig en betrouwbaar, houden je steeds op de hoogte via updates, heb nog nooit zo’n snelle afhandeling meegemaakt. Binnen een week was alles afgerond en uitbetaald!
We kregen uiteindelijk niet al ons geld terug. Met een reden die niet klopt en waar ze verder geen moeite voor doen om het geld toch terug te krijgen. Daarentegen betaal je wel 29% waardoor je nog minder geld terug krijgt.
Erg fijne ervaring met Aviclaim, het indienen was makkelijk en snel. De reactie tijd was ook boven gemiddeld, en ik kreeg heel snel bericht dat mijn claim was toegediend. Een week later stond het geld op mijn rekening. 10/10 Ik beveel Aviclaim aan!
Duidelijke website en vlotte, correcte afwerking.
Ik vond het top goede service, goed mij op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen. Geld direct ns een dag ontvangen SUPER SERVICE