Heel snel geregeld echt heel fijn
Ik zou de verdeling iets gunstiger houden voor de klant, uw % is naar mijn idee te hoog. Maar verder super snel geregeld, goed en zeer correct allemaal.
Prima werk van Aviclaim
het was helemaal goed gegaan, we kregen te zien dat we 800 euro hadden geclaimd maar er is nergens een melding geweest dat er 29% ingehouden zou worden.. hierdoor het het bedrag wat we kregen uiteindelijk 568 euro.
Ondanks flinke tegenwerking van de luchtvaartmaatschappij is het Aviclaim gelukt om de ticketkkosten voor ons terug te vorderen.
Voor ons de 1e keer met Avi claim, top geregeld binnen 4 weken alles geregeld.. Ga zo door.
Makkelijke site, eenvoudige uitleg en snelle afhandeling
Snelle respons bij elke vraag Duidelijke informatie
Zeer tevreden met het teruggekregen bedrag, maar de commissie van 29% is erg hoog
We hadden met een vlucht van Ryanair van Eindhoven naar Mallorca ruim 3 uur vertraging, hierover heb ik toen contact gezocht met Aviclaim om de claim bij Ryanair in te dienen. Dit verliep heel vlot, we zijn hierin echt ontzorgd. De gehele afwikkeling duurde ongeveer 2 maanden waarbij we tussentijds op de hoogte zijn gehouden van de vorderingen. Wij zijn zeer tevreden en hebben Aviclaim ook al aanbevolen bij een vriend.
Via email goed op de hoogte gehouden . En binnen 3 maanden geld terug ontvangen.
Ik heb één kanttekening: naar meer dan een jaar wachten is best wel lang, jullie kunnen daar ook weinig aan doen denk ik, maar dat zo’n grote vliegtuigmaatschappij als de KLM zo omgaat met gedupeerde klanten vind ik zeer bijzonder. Vrg Stefan Sogtoen
Bij het advies inwinnen werd er snel en vrijblijvend gereageerd. Toen ik daadwerkelijk gebruik wilde maken van de service werd ik netjes op de hoogte gehouden en binnen 2 weken had ik zelfs al het resultaat én het geld op mijn rekening binnen. Heel fijn.
Goed geholpen
Snelle respons, duidelijke communicatie, snelle uitbetaling
Goed uitgevoerd !
We werden goed op de hoogte gehouden...uiteindelijk met 3maanden ons geld terug..top!
Goed werk gedaan om dit uit te zoeken en op te lossen
Gedurende een lange periode zeer goed op de hoogte gehouden over de (trage) voortgang van het traject dat uiteindelijk zeer goed afliep. Wij zijn zeer tevreden over de kennelijke vasthoudendheid van uw organisatie!
Ik kan niet anders zeggen, dan dat t een topservice is. Regelmatig een mail met de stand van zaken. Snelle reacties. Van mij niet anders dan complimenten naar het aviclaim-team ☺️
Makkelijk in te geven en correcte info
Op elke vraag kwam altijd heel snel een duidelijk antwoord.
Je nemen je alles uit handen en communiceren hoe en wat naar je!