Mijn ervaring is wel wat minder, nadat ik erachter was gekomen dat ik bij KLM het volledige bedrag van €600 terug zou krijgen. Dus ja, het zou eerlijk zijn als jullie dat op de website vermelden, dat er ook direct bij de maatschappij geclaimd had kunnen worden. Ik zal me hierdoor niet weer bij jullie aanmelden en ik zou het ook niemand aanraden. Nogmaals, 25% van het bedag (€150 op €600) inhouden is wel heel erg veel voor een paar brieven mailen.
Snel geregeld doen wat ze beloven
Heel gebruiksvriendelijk systeem. Instapkaarten ticket en paspoortscans gereed houden. Uploaden, info toevoegen en klaar. Binnen een maand bericht en twee dagen later het geld op mijn rekening. Reisgenoten die zelfstandig hebben geclaimd hebben zelfs nog geen ontvangstbevestiging! En de fee van 25% is ook zeer redelijk in vergelijking met andere claimbedrijven. Aanrader!
Netjes gedaan en bedankt voor jullie moeite
De aanvraag is goed geregeld
Het terugclaimen ging sneller dan verwacht en je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.
Super fijn dat we namens jullie nog een compensatie hebben kunnen krijgen voor de aansluitende vlucht die we gemist hebben!
goede communicatie. Ontzorgt hele proces.
Ingediend en verder afgewacht. Anderhalve maand later was het geregeld.
Heel makkelijk en goed verhandeld
Goede communicatie. Goed bereikbaar Klant gericht We zijn zeer tevreden.
Ik heb ontzettend goede en snelle service gehad. Ik werd met elke stap op de hoogte gehouden en als ik tussendoor vragen had werden die snel beantwoord. Zeker een aanrader
Aviclaim doet wat ze zeggen.
Uitstekend verzorgd
gehele proces van gegevensverstrekking tot en met uiteindelijke uitbetaling is vloeiend verlopen.
juist jammer dat er nog zoveel afgaat
Heel gemakkelijk de claim ingediend. Paar weken maar hoeven wachten en een heel groot deel van de vakantie terug gekregen. Ik raad Aviclaim bij iedereen aan!
Geen omkijken naar gehad
Als je akkoord gaat met de voorwaarden dan verloopt e.e.a. vrij makkelijk en redelijk snel.
Binnen 3 weken alles met succes geregeld mbt het incasseren van de claim. Heel fijn!
Ben zeer tevreden
Heb een claim ingediend omdat onze verbindende vlucht een half uur eerder vertrokken was zonder reden, waardoor we 5 uur moesten wachten op de volgende vlucht. Werd van elke stap netjes op de hoogte gehouden. Nadat de luchtvaartmaatschappij eindelijk had toegegeven stond het geld ook de volgende dag op de rekening.
ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf, de Spaanse luchtvaarmaatschappij Iberia express reageerde totaal niet op mijn e-mails. Aviclaim heeft het toch voor elkaar gekregen dat wij ons geld terug hebben gekregen van een vlucht die wij niet konden maken door de Corona. TOP
Snelle en adequate afhandeling, in 1 woord geweldig
er wordt alleen opgepakt wat geannuleerd is, maar niet de extra gemaakte kosten. Vervolgens wordt er twee maal niet gereageerd op de mail met de ingezonden bewijsstukken en telefonisch zijn jullie niet bereikbaar. Graag zien we een vervolg op de claim voor de gemaakte kosten van nieuwe vluchten A22NL1550099 - 92748 TRK1352461035