Vlucht geannuleerd door Transavia. Hier niks over gehoord. Claim in gediend bij aviclaim en binnen anderhalve week had ik m’n claim binnen. Super snel en goed geregeld
Claim indienen ging heel snel (ook omdat ik mijn boardingpas had). Snelle reactie op emails en vragen. Ik heb Aviclaim al bij meerdere personen aangeraden. Topservice.
Goede service, ontzorgend en snel goed geregeld!
Wow, wat een geweldige service.! Wij werden prima op de hoogte gehouden. Verwachtingen omtrent de duur van het proces werden duidelijk gecommuniceerd en bij elke stap werden wij keurig op de hoogte gehouden. Proces ging ook vele malen sneller dan verwacht.
Snel en eenvoudig alle benodigde documenten via site van Aviclaim kunnen uploaden, netjes en correct mailcontact over status van de claim en uiteindelijk in 2 weken geld terug gehad. Kortom een aanrader!!
Fantastisch snel geregeld
Snel en goed geholpen met compensatie verkrijgen van mijn geannuleerde vlucht
Na het indienen van alle gegevens duurde het ongeveer een maandje voordat de mail kwam met de bevestiging dat de claim akkoord en terecht was. Je wordt netjes op de hoogte gehouden via mail. Na die mail duurde het 2 weken voordat het was uitbetaald (-25% natuurlijk). Snel geregeld dus in ongeveer 6 weken. Eventueel bij volgende claim zal ik weer contact met aviclaim opnemen.
Aviclaim communiceert duidelijk en snel. Na onze aanvraag hadden wij de dag zelf al een antwoord wat mogelijk was wat onze claim betreft. Wij werden op regelmatige basis op de hoogte gehouden over wat er ondernomen werd en de vorderingen hieromtrent. Aviclaim is ook duidelijk in wat de klant kan verwachten en omgekeerd ook. Topservice! .
Vlucht werd verplaatst (meer dan 12 uur later dan initieel gepland). Enkele formulieren ingevuld en heel snel geholpen geweest.
We moesten wel veel documenten doorsturen. Oudere Personen kunnen dit niet.
Keurige vlotte afhandeling
Heel erg bedankt Aviclaim voor de snelle service en de ontvangen compensatie. Een aanrader !
Wauw, ik had het nooit gedacht dat je effectief hiervoor een vergoeding kon krijgen. Bedankt om ons te helpen! En bedankt TuiFly, met jullie vliegen we niet meer.
Jullie zijn ook heel geduldig en vriendelijk en meelevend aan de telefoon!
Tevens jammer dat ik Avi Claim heb moeten gebruiken, maar blij dat ze bestaan! Thanks again!
Opdrachtverstrekking vereist van mij als klant een inspanning. Daarna is het wachten op een succesvolle afronding!
Duidelijk wat je moet invullen en bijsluiten. Direct antwoord als er iets mist.
Dankjewel voor de snelle hulp en uitbetaling. Hele fijne communicatie. Zonder jullie was het wss nooit gelukt! Een hele vervelende ervaring rijker met Easyjet helaas.
Nemen de claim over en regelen dit snel en goed.
snel en goed geholpen
Snelle een duidelijke communicatie welke documenten en gegevens er aangeleverd moeten worden om de claim in behandeling te kunnen nemen.
netjes gecommuniceerd
Snel
Ik had helaas te maken met een zeer weigerachtige luchtvaartmaatschappij, waardoor het allemaal erg lang duurde. Aviclaim heeft z'n werk op zicht goed gedaan. Ik vind alleen de informatie tijdens het proces erg algemeen. Dat mag best wel iets gedetailleerder. Wat mij echt stoorde is het feit dat ik naar het vonnis van de rechtbank vroeg en dat niet kreeg. Aviclaim beschouwde dat als hun 'eigendom' wat natuurlijk klinkklare onzin is. Het vonnis is openbaar en ik wil graag weten wat daar instaat. Als client behoor ik daar gewoon inzage in te krijgen.