Immer wieder eine Freude, schnelle Lieferung und die Schuhe entsprechen immer den Erwartungen.
Het originele design deed mij besluiten om een paar met bijpassende riem te bestellen. Ze zijn zeer comfortabel, ik heb inmiddels al 3 paar in huis!
Mittlerweile bin ich Stammkunde und mit jedem Paar mehr, werde ich süchtiger und süchtiger nach diesen Schuhen...
Super Schuhe, super Service!!! Danke!!!
Online besteld, keurig binnen 3 werkdagen, juiste maat, zit als gegoten! Prachtige schoen, krijg onwijs veel positieve reacties!! Aanrader!!
Na een paar vragen te beantwoorden kwamen hun met een paar voorbeelden. Mijn keuze viel op een andere schoen maar wilde daar een andere kleur veter bij geen probleem word geregeld kreeg ik er kosteloos bij.
Aankoop ging vlot en probleemloos, verdere communicatie mocht vlotter.
Bij vertraging wordt dit duidelijk gecommuniceerd. Dat is plezierig. Verder mooie schoenen en goede kwaliteit. In de bijpassende riem kunnen enkele extra gaten gemaakt worden
Hele goede service
Werden iets later geleverd dan oorspronkelijk gepland maar juist omdat ik heel netjes op de hoogte werd gehouden maakt dat totaal niet uit. Plus, het wachten meer dan waard en draag ze inmiddels met veel plezier.
Ik ben zelfstandige met werkdagen van gemiddeld 12 a 14 uur per dag. De schoenen zitten op zich wel comfortabel, maar ben gewoon van echt lederen schoenen te dragen, schoenen zijn perfect voor eens avondje uit of bij bepaalde gelegenheid, maar niet voor 12 a 14 uur per dag te dragen.
Voldoende
Mooie en fijne schoenen waar ook mijn steunzolen inpassen. Vond het jammer dat de pre order bestelling een aantal weken later is gekomen zonder veel info hieromtrent. Als dit beter geregeld zou zijn was het zeker een 8 geworden.
Vond het jammer dat er niet heel goed gecommuniceerd werd wanneer de schoenen daadwerkelijk bezorgd zou worden.
Goede service, duidelijke informatie over levering
Pasvorm goed en appart
goede schoenen voor een goede prijs
Sehr hohe Qualität. Gute Verarbeitung. Schnelle Lieferung.Super Service. Habe schon öfters bei Lureaux bestellt Lureaux kann nur empfohlen werden Danke
Alles bestens, schnelle Lieferung, Top Schuhe.
Mooi product en snel ontvangst van product.
Het leverproces, als je pre-sale schoenen koopt, scoort voor mij een onvoldoende. Als je pre-sale bestelt, dan financier je deze schoenen voor de leverancier voor. Vervolgens zijn ze leverbaar vanaf datum x, (en zie je dan op de webshop: voor 1700 besteld morgen in huis als ze leverbaar zijn), dan verwacht ik als pre-sale koper deze schoenen ook op dag x+1! En niet op dag x+5!
Einfacher Bestellvorgang, schnelle Lieferung, Ware sehr gut
une commande facile d'accès , un délai de livraison rapide
DE schoenen die je gewoon moet hebben! Groeten, André Brilman Hengelo
Originele beoordeling
Herhaaldelijk gemeld (chat) dat de kortingscode niet binnen is gekomen op het mailadres dat zojuist is doorgegeven. Toch maar de Blue Dion mt 46 besteld omdat die anders is uitverkocht. Het zou de firma zieren als alsnog de 15 % crediteren. Groeten, André Brilman Hengelo