Tolle exquisite Schuhe

Immer wieder eine Freude, schnelle Lieferung und die Schuhe entsprechen immer den Erwartungen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Eycatcher
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? geile Schuhe... top gestylter Mann

Super mooie en comfortabele schoenen aan een redelijke prijs

Het originele design deed mij besluiten om een paar met bijpassende riem te bestellen. Ze zijn zeer comfortabel, ik heb inmiddels al 3 paar in huis!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Vorsicht... Suchtgefahr...

Mittlerweile bin ich Stammkunde und mit jedem Paar mehr, werde ich süchtiger und süchtiger nach diesen Schuhen...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Schuhe passen wie angegossen und fallen extrem positiv auf.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ständig... Immerhin habe ich mittlerweile 7 Paar Lureaux-Schuhe. :-D
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Beim letzten Vorstellungsgespräch blieben meine Schuhe derart in Erinnerung, dass ich den Job bekam. :-D

Danke

Super Schuhe, super Service!!! Danke!!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? immer anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? werde immer auf die tollen Schuhe angesprochen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? wenn sie neu kommen, und ich sie zum ersten Mal anziehe

Superrrrrr

Online besteld, keurig binnen 3 werkdagen, juiste maat, zit als gegoten! Prachtige schoen, krijg onwijs veel positieve reacties!! Aanrader!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart, ik hou ervan!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Onwijs veel!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Onbekende leuke vrouw op straat die mij positief aansprak op straat omtrent mijn schoenen

Extra voor minder

Na een paar vragen te beantwoorden kwamen hun met een paar voorbeelden. Mijn keuze viel op een andere schoen maar wilde daar een andere kleur veter bij geen probleem word geregeld kreeg ik er kosteloos bij.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Grote merken hebben ook mooie printen als je wat door zoek maar dan betaal je 2 keer zoveel.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Stiekem kijkende mensen kom je zeker tegen. Collega's kijken als ik binnen komt eerst naar mijn voetverpakking.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn eigen blik als ik de kunstwerkjes uitpakt.

Mooie schoenen ! Levering mag iets sneller !

Aankoop ging vlot en probleemloos, verdere communicatie mocht vlotter.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze vallen op en stralen kwaliteit uit !
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke reacties alvast
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Heb de schoenen pas enkele dagen dus ik kijk al uit naar de leuke momenten;-)

Prima service en goede communicatie

Bij vertraging wordt dit duidelijk gecommuniceerd. Dat is plezierig. Verder mooie schoenen en goede kwaliteit. In de bijpassende riem kunnen enkele extra gaten gemaakt worden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzonder design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief

Mooie collectie

Hele goede service

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Fijne en mooie schoenen

Werden iets later geleverd dan oorspronkelijk gepland maar juist omdat ik heel netjes op de hoogte werd gehouden maakt dat totaal niet uit. Plus, het wachten meer dan waard en draag ze inmiddels met veel plezier.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk en anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Krijg er regelmatig leuke opmerkingen over! En word ook gevraagd waar ik ze gekocht heb.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Leuke complimentjes van onbekenden!

Mooi en knap ontwerp, kwaliteit kan iets beter

Ik ben zelfstandige met werkdagen van gemiddeld 12 a 14 uur per dag. De schoenen zitten op zich wel comfortabel, maar ben gewoon van echt lederen schoenen te dragen, schoenen zijn perfect voor eens avondje uit of bij bepaalde gelegenheid, maar niet voor 12 a 14 uur per dag te dragen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuk design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel, ze zijn opvallend en mooi

Nette correcte levering

Voldoende

Fijne schoenen

Mooie en fijne schoenen waar ook mijn steunzolen inpassen. Vond het jammer dat de pre order bestelling een aantal weken later is gekomen zonder veel info hieromtrent. Als dit beter geregeld zou zijn was het zeker een 8 geworden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijkheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeker
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mooi hoor in combinatie met een riem. Vindt alleen de riem te duur tov de schoenen

Goede kwaliteit

Vond het jammer dat er niet heel goed gecommuniceerd werd wanneer de schoenen daadwerkelijk bezorgd zou worden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou van bijzondere en speciale schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik krijg veel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Tijdens een kerstdiner met me familie

Goede service, duidelijke informatie over levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker vrolijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik wordt vergeleken met Hugo de Jonge

Prachtige schoenen

Pasvorm goed en appart

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Appart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Meestal positief

Mooie schoenen voor betaalbare prijs

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig

geweldig

goede schoenen voor een goede prijs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? zitten lekker en staan goed
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? alleen maar positieve

Sehr hohe Qualität. Gute Verarbeitung. Schnelle Lieferung.Super Service. Habe schon öfters bei Lureaux bestellt Lureaux kann nur empfohlen werden Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Saubere Verarbeitung
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Alle sind begeistert und wollen Wissen von wo die Schuhe sind
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Jemand wollte mir die Schuhe abkaufen.

Tolle Schuhe, Größenberatung perfekt so wie beschrieben, hier werde ich bestimmt weiter einkaufen.

Alles bestens, schnelle Lieferung, Top Schuhe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das ist es was ich immer gesucht habe. Mal was anderes.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Kann ich noch nicht sagen, habe zum erstenmal hier bestellt.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Anziehen, passt und sind bequem.

Snelle levering, mooie schoenen

Mooi product en snel ontvangst van product.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzondere print en mooi model
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Schoenen vallen op, dus leuke reacties

Mooie schoenen, maar het leveren zou eigenlijk net zo mooi moeten zijn....

Het leverproces, als je pre-sale schoenen koopt, scoort voor mij een onvoldoende. Als je pre-sale bestelt, dan financier je deze schoenen voor de leverancier voor. Vervolgens zijn ze leverbaar vanaf datum x, (en zie je dan op de webshop: voor 1700 besteld morgen in huis als ze leverbaar zijn), dan verwacht ik als pre-sale koper deze schoenen ook op dag x+1! En niet op dag x+5!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijke en stijlvolle schoenen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Hugo de JOnge schoenen, al is niet iedereen fan van hem...hahaha

Sehr schnelle Lieferung und ordentliche Ware

Einfacher Bestellvorgang, schnelle Lieferung, Ware sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Schön bunt
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Staunen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Aussagen wie , will ich auch haben

des chaussures uniques et originales

une commande facile d'accès , un délai de livraison rapide

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? l'originalité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? on me demande ou j'ai trouvé de telles chaussures , les réactions sont plutot positives
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? lorsque j'ai ouvert la boite pour les découvrir

Mooi, goeden opvallende schoenen die ook nog eens lekker zitten !!

DE schoenen die je gewoon moet hebben! Groeten, André Brilman Hengelo

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Chill
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar en ook jaloerse blikken :)