Mooie sneakers

Mooie sneakers goed verzorgde bestelling met schoenlepel en een linnen opberg zak top zeker niet m’n laatste bestelling

Mooie schoenen

Mooie schoenen, ook voor de grotere maten. Snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Hoge kwaliteit voor schappelijke prijs

telkens als je reviews leest over een product denk je tegenwoordig al gauw: ja, ja, dat zal wel. Nou, het is hier dus echt zo. Prachtige schoenen. Ze passen als een handschoen, zitten licht en comfortabel.

Uitmuntend

Snelle levering en prachtig product! Schoenen geleverd met een mooie beschermzak en schoenlepel, riem eveneens met een mooi zakje ter bescherming. Zeker voor herhaling vatbaar!

Grosses Auswahl, guter Qualität, schnelle Lieferung

Schnell und unkompliziert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top schoenen

Snelle verzending en mooie schoen van zeer goede kwaliteit

Leuke, flitsende schoenen tegen redelijke prijzen.

Reeds een aantal jaren koop ik regelmatig een paar leuke, vaak bontgekleurde en van leuke motieven voorziene schoenen bij Lureaux. Persoonlijk contact met de mensen van Lureaux verloopt altijd vlotjes en ervaar ik als zeer prettig.

Besondere Optik

Alle Schuhe mit ausgefallener Optik, toll. Preis/Leistung super. Sehr erfreulich: die Schnürsenkel sind lang genug, zumindest bei meiner Bestellung Greenflash Sneakers. Schnelle Lieferung obwohl die Schuhe aus den Niederlanden kommen. Aber leider fehlen mir Details in der Artikelbeschreibung, z.B. Material... Ich bevorzuge runde Schuhspitzen, Business Schuhe gibt es nur in Karree-Form. Schade, ich hoffe, da tut sich noch was...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Assortiment top! Service top!

Soms heb je van die bedrijven. Je vind ze al surfend. Mooie originele schoenen. Keuze genoeg. Schappelijke prijzen. Leuke aanbiedingen. Je bestelt een paar. In een mooie doos met schoenenzak en schoenlepel extra. Je bent al blij. Nieuwe winkel erbij. Dan is er eens wat en je trekt de stoute schoenen aan. Pun intended! Dan blijkt dat ze gelijk bereikbaar zijn, reageren en direct service verlenen. Helemaal top! Fan er bij!

Goede kwaliteit en service

Mooie schoenen en gelukkig in mijn maat te verkrijgen .

Mooie schoenen! (Zoals altijd) Snelle en correcte levering. Volgende keer zal ik hier weer bestellen

Super Qualität

Sieht sehr nice aus, die Farbe wahr nicht ganz dem Bild entsprechend, aber Qualität ist super und mega bequem. Preis leistung Top!

Heel mooie schoenen

Goede ervaring,snelle levering

Mooie schoenen, zitten lekker, niet duur

Hele fijne schoenen die lekker zitten en waar ik altijd complimenten op krijg!

Super goede kwaliteit en zeer snelle levering

De schoenen die ik gekocht heb zijn prachtig en zitten ook heerlijk, een klein beetje inlopen omdat ze aan mijn voeten moeten wennen is normaal. Na een dag geleverd had ik ook niet verwacht en was ik zeker blij verbaasd over! Overal goede kwaliteit en zeer snelle levering waar ik super blij mee ben.

Mooi. Vlug geleverd. Passen precies

super!!

Fijne site en het bestelde is super snel bezorgd in zeer nette staat.

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Snelle levering .

Snelle en zorgvuldige levering

Makkelijk zoeken en bestellen. Goede productinformatie. Snelle levering.

hele mooie schoenen veel plezier van

***

Die Schuhe sehen mega aus und sind sehr bequem.

Schnelle Lieferung wie versprochen, flexibler Service und gute Qualität. Gesamtbewertung: Sehr gut!

Goede design schoenen voor een normale prijs!

Ik bezit nu een aantal paar schoenen van lureaux. Makkelijk besteld. Snel geleverd. Goede kwaliteit. 1 minpuntje. Als bestaande klant krijg ik naar mijn inzien te veel mail met aanbiedingen.

Prachtige schoenen die goed zitten

Ik heb mijn derde paar nu. Het loopt heerlijk en ziet er goed uit. En dat voor een goede prijs!

Geweldig.

Fijne website, snelle levering, goede service

Snel geregeld

Fijne nieuwe schoenen besteld. Maat is precies goed. Schoenen zijn van goede kwaliteit en pasvorm en zitten heel prettig.