Top schoenen

Leuke gekleurde schoenen zitten perfect en top kwaliteit. Levering super snel gewoon top.

Op tijd geleverd en volgens afspraak, alleen jammer dat de beloofde schoenlepel er niet bij zat

Tevreden

Mooie schoenen en snelle levering

Mooie set.

Schoenen voldoen niet helemaal.

De aangeschafte schoenen voldoen niet helemaal aan mijn verwachtingen. Ontwerp , pasvorm ed is in orde maar na twee weken gebruik is al een stukje van een hak afgebroken. Wel een beetje snel m.i.

Goede shoenen, zien er goed uit, komt in een mooie doos, hopelijk houden ze het lang uit :)

Ik heb nu al meerdere paren besteld bij Lureaux en telkens kan ik genieten van een top kwaliteit zowel qua product als service.

Hip goede prijs kwaliteit

Snel bezorgd

Top schoenen

Geweldig product, mooi design en goed voetbed

Leuke niet alledaagse schoenen en fijn dat je er ook bijpassende riemen kunt aanschaffen.en inderdaad ze passen gelijk.ben er heel blij mee.ga zo door,denk dat het niet bij dit ene paar blijft.

Mooie, heerlijke schoenen

Elke keer als ik weer schoenen bestel, dan heb ik al een enorme voorpret. Zodra de schoenen binnenkomen en ik ze aantrek, dan blijft de pret aanwezig. Ik krijg vele complimenten over deze mooie schoenen zowel van oudere personen, als de kinderen op mijn school. Met Lureaux schoenen aan mijn voeten is het elke dag complimentendag!

Helemaal blij met m'n nieuwe green corduroy chelsea boots met bijpassende riem!

Kan niks anders verzinnen dan TOP!

Top levering

Snel en accuraat geleverd

Wie suffe schoenen wil moet hier niet zijn !

Sinds kort Lureaux ontdekt en schoenen besteld. Niet voor de grijze massa maar voor iedereen die met uitstraling over straat wil. De schoenen lopen als pantoffels en krijg er leuke feedback over. Zojuist weer twee paar besteld want ik wil elke dag shinen !

Wat een prachtige schoenen!!

Héél mooie schoenen, snelle levering en een uitstekende prijs.

Prima schoen

Leuke vlotte schoenen met hippe printjes. Pasvorm is even wennen voor mij, voetbed is aan de platte kant. Ga kijken of ik inleg zooltjes kan vinden. Al met al prima schoen overweeg om inde toekomst meer van deze schoenen aan te schaffen.

Super gaaf snelle levering

Suoer gave schoenen zitten perfect ben er heel blij mee

De site is helder en de levering snel

Een prettige site en ik ga richting mijn 4e setje (schoenen + riem). Ik krijg veel complimenten mbt de opvallende schoenen en het is zeker goed betaalbaar.

Leuke site mooie schoenen

Dit zijn het tweede paar eerste teruggestuurd waren wel erg fancy tweede paar erg mooi ga ze met plezier dragen

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Schoenen zijn in een dag thuis geleverd. Alles weer netjes ingepakt en kwaliteit is top!

Snelle levering leuke schoen

Na bestelling snel en netjes geleverd. Leuke schoen en riem, even wennen dat de schoen niet van leer is.

Superbe: vlotte levering, pracht product

Superbe: vlotte levering, pracht product

Mooie schoenen en snelle service!

Mooie schoenen en snelle service!

Buiten het feit dat de schoenen mooi zijn, is de service prima

Prima website, snelle levering. Goede toelichting op maatkeuze.

Prima website, snelle levering. Goede toelichting op maatkeuze.

Snel geleverd Ziet er goed uit