Mooie schoenen en passende riem, een een zeer snelle levering
Super!!!
Super Qualität. Sieht im Original besser aus , als auf dem Foto. Größe passt perfekt. Super schnelle Lieferung. Ich werde wieder bei Euch Schuhe kaufen. Ihr habt sehr schöne Designs und vor Allem mal was Besonderes.
Ik wacht alleen nog op een reactie
Super snelle service top
Was eerst 2 sterren niet om de schoenen die zijn 7 sterren Maar helaas doen jullie zaken met DHL daarom schoenen vaak niet op tijd veel smoesjes DHL Nu met post nl afspraken die na gekomen worden De producten zijn helemaal top
Schitterende veterschoenen gekocht en zeer snel geleverd. Pasvorm voldoet precies zoals opgegeven.
Ik heb meerdere exemplaren van Lureaux gekocht. Met name de speciale printjes maken deze schoenen tof. De schoenen zitten zeer goed en over de prijs kwaliteit verhouding is niks aan te merken! Tevens gaat de levering snel en komt alles netjes aan.
Super snelle levering en de schoenen zijn niet alleen een eye-catcher , ze zitten als gegoten vanaf dag 1 .
Mooie aanbiedingen , makkelijk te bestellen en snelle levering.
goede schoen voor niet te veel geld
Mooie schoenen, goede service en snel geleverd
Mooie, fijne, goed passende schoenen. Had een vraag, had gelijk chat contact en duidelijkheid. Gemaakte afspraken komen ze na! Kortom een goede onderneming, kunnen veel online winkels een voorbeeld aan nemen!!!
Via een mail kreeg ik een aanbieding aangeboden. Tijdens het bezoeken van de site werd ik via de chat-functie benaderd. Gezien het feit dat ik het afgelopen jaar diverse sneakers, schoenen en riemen bij Lureaux had besteld was mijn oog gevallen op een bepaalde schoen en kleur, waar ik ook de riem en sneakers van zou willen hebben. Tijdens de chat werd mij verteld dat het geen waar mijn oog op was gevallen buiten de aanbieding viel. Omdat ik de gehele set wilde hebben was Lureaux zo vriendelijk om mij gedeeltelijk tegemoet te komen. Ik vindt Lureaux super klantvriendelijk, ze leveren top kwaliteit en ze leveren zeer snel. S'avonds om 20:30 besteld, de volgende dag geleverd.
De korting via actie 'Rad van Avontuur' was voor mij de aanleiding om betreffende schoenen te bestellen. Zéér benieuwd of jullie nog eens de schoenen met als thema MUZIEK in productie nemen. Ondanks CORONA en weersomstandigheden (sneeuw 2021) een vlotte afwikkeling van bestelling!
Ik had een probleem met mijn bestelling. Dit werd onmiddellijk opgelost. Lureaux heeft mijn verwachtingen overtroffen. Top klantenservice. Hier kunnen menig bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Ik heb ondertussen 6 paar lureaux schoenen. Ik hou van de veelzijdigheid van de printen en het zijn zeer comfortabele schoenen. Ik heb redelijk brede voeten maar de schoenen van lureaux zitten vanaf dag 1 comfortabel en de slijtage is niet zo dat je na een maand weer nieuwe moet (al koop ik na een maand wel nieuwe omdat er zoveel goede keuzes zijn). Bestelling is altijd snel, bij eventuele vragen is er vaak snel antwoord en zijn ze zeer klantvriendelijk. Al met al een zeer aan te raden onderneming die netjes en zorgvuldig te werk gaat.
Binnen afzienbare tijd staat onze trouw gepland. Voor deze bijzondere dag willen we niets aan het toeval overlaten, de geleverde schoenen zijn alvast een schot in de roos. Mvg., Bob
Mooie schoenen en hebben een goede pasvorm en zitten lopen metéén erg lekker.
Blij dat ik ze heb aangeschaft. De voorraden nemen snel af en dat is jammer omdat er modellen bij zitten die het aanschaffen waard zijn. Snelheid van bezorgen was geheel volgens de belofte. Dus snel.
Top!!!
Goede ervaring met goede service. Helaas op de mobiel de foto's op de app niet vergrootbaar, zodat je de echte motieven op de schoenen niet goed kan zien vandaar een 8
Hele snelle levering. Schoenen zien er geweldig uit! Heel netjes verpakt.
Hele mooie nette degelijke schoenen