Lureaux beschikt over een hele goeie klanten service en een mooi aanbod aan schoenen van degelijke kwaliteit die je kan kopen voor een goeie prijs
Heel goed, nu 2x sneakers besteld en op naar de volgende!!
Ruime keuze, snelle afhandeling en verzending. Ik zal er zeker in de toekomst nog bestellen
Doen wat er beloofd is
Heb ik net hierboven ingevuld.
Wel prijzig Al krijg je wel netjes vlug geleverd
Prachtige schoenen besteld, alleen dom genoeg had ik bij het bestellen een tikfout gemaakt bij de postcode. Via de chat service snel aan laten passen en de schoenen zijn keurig op het correcte adres afgeleverd. De schoenen zitten heerlijk. Top.
Heb inmiddels al meerdere paren in huis. Leuke aanbiedingen ook, genoeg afwisseling en vernieuwing in stijlen en uitstraling. Zelfs mijn orthopedische zooltjes kunnen er in. En niet onbelangrijk, ze lopen heerlijk.
al verschillende malen steeds goed zittende en comfortabele schoenen gekocht die steeds in smaak vallen.
Het zijn mooie en exclusieve schoenen die ik heb gekocht. Maandags online besteld en dinsdags al geleverd, supersnel dus en ook nog eens excl. verzendkosten.
Mooie aanbiedingen, supermooie schoenen.
Ik heb intussen heel wat schoenen van Lureaux in de kast staan. Ze passen perfect, ook om mijn smalle voeten, en ze lopen heerlijk. De bijpassende riem is ook een feestje voor het oog. En voor zo'n prijs zul je niet snel ergens anders een vergelijkbare modieuze en goede schoen vinden.
Makkelijk keuze maken, goed maatadvies. Betalen dik in orde en levering zoals afgesproken. Schoenen zijn het zelfde als op de foto
Note: riemen lubbert snel uit op gaten. Maar dit minder om hogere kwaliteitsperceptie te realiseren.
Schoenen waren snel binnen en zitten als gegoten! Worden netjes met een schoenenzak en lepel geleverd! Mooie kwaliteit voor een mooie prijs!
Mooie schoenen die perfect passen goed en snel geleverd
Snel vakkundig goede prijs/kwaliteit
Is helemaal top
Veel keus van zakelijk tot feestelijk en van kunstwerken naar patsers. Wel jammer dat als je bulk of assessoren korting aanbied dat er geen sneakers of slippers te zien zijn van elk type en de sok aanbieding is leuk maar geen sok te zien??
Inmiddels m'n derde paar schoenen via Lureaux.. zoals we gewend zijn was het ook deze keer weer prima verzorgd.
Snel. Goed produkt.
Mooie goede schoenen en snel geleverd
Helaas had ik na t verhaal op de site een betere kwaliteit en pas vorm verwacht. Wel fijn dat de schoenen retour konden.
Kreeg met het rad 35% korting, vervolgens nog heleboel bundel kortingen door meer te bestellen, heb uiteindelijk 3 paar schoenen en 2 riemen besteld voor nog geen €175. Beetje skeptisch, zo goedkoop kan toch nooit goed zijn maar het kwam en de schoenen zitten heerlijk dus ik houd nu vast in de gaten om misschien nog maar een mooi paar te halen