Kreeg met het rad 35% korting, vervolgens nog heleboel bundel kortingen door meer te bestellen, heb uiteindelijk 3 paar schoenen en 2 riemen besteld voor nog geen €175. Beetje skeptisch, zo goedkoop kan toch nooit goed zijn maar het kwam en de schoenen zitten heerlijk dus ik houd nu vast in de gaten om misschien nog maar een mooi paar te halen
2e keer besteld...als er ook wat minder felke kleuren komen...bestel ik weer...
Fijn dat deze schoenen ook in mijn maat beschikbaar zijn (47). Er zijn vaak aanbiedingen en de schoen zijn gewoon redelijk geprijsd. Het zijn aparte schoenen, maar dat vind ik juist leuk. De levering is mij altijd goed bevallen; snel, nooit schade of verkeerde levering. Ik ben een zeer tevrede klant.
Kwaliteit lijkt heel mooi maar moet zich voor mij nog bewijzen... schoenen zitten heerlijk,. Let op je schoenmaat. Ik heb 44,5 en 44 paste perfect.
Goede service,snelle levering maar bovenal erg leuke aparte en mooie schoenen
snelle levering, heerlijk zacht lopende schoenen volgens mijn man
Schoenen waren een dag na bestelling al In huis. Prima verpakt. Zien er prachtig uit. Ik heb brede voeten dus ze zullen in het begin wel knellen. Ben benieuwd hoe ze eruit zien als ze zijn ingelopen.
Ik heb inmiddels zo'n 4 á 5 paar schoenen besteld en ben zeer tevreden. Er zijn, zeker gezien de prijs, maar kleine op of aanmerkingen die alleen bij een specifiek paar schoenen of accessoire voorkomt. Bij mij was de kurken riem bijvoorbeeld niet volgens de afbeelding (horizontale lange repen kurk over de gehele lengte van de riem ipv verticale kleine reepjes kurk, rechtopstaand). De kwaliteit van de schoenen is prima en hier geldt ook weer voor dat dat zeker gezien de prijs zo is. Ik heb ook vele duurdere italiaanse schoenen, maar beveel nu zeker ook een paar schoenen van dit merk aan. Ik ben erg benieuwd of ze zo creatief blijven met de ontwerpen als ze nu zijn. Een dikke duim omhoog tot nu toe !
Leuke schoenen. Prima prijs kwaliteit. Snelle levering
prachtige schoenen, comfortabel en goed zittend. super snelle levering.
In één woord top.
zie boven
De ideale schoen om een gebrek aan persoonlijkheid te compenseren en dat voor een goede prijs!
Snelle levering en mooie schoen voor prima prijs
Super goede omschrijving op de site vanwege dat maten van de schoenen snelle levering en echt hele gave designs
Ruime keuze.
Snelle levering mooie heren schoenen actie gratis ceintuur
Mooie ontwerpen, ruime keuze
Als mensen mij steeds vragen waar ik mijn schoenen koop is dit een teken dat ze opvallen en in de smaak vallen. Mooie kwaliteit/prijsverhouding ook.
Die Schuhe sehen toll aus und der passenden Gürtel ,,WOU" Ich bin mal wieder BEGEIßTERT. ,,DANKE"
Kwalitatieve schoenen, goede pasvorm en vlotte levering
prima bedrijf en mooie producten
Goede snelle service erg mooie schoenen
Snel geleverd en goede service