Het is mijn tweede paar en ben dik tevreden, zijn fijne schoenen om te dragen en je hebt iets aparts aan de voeten. Heb inmiddels een hoop positieve reacties gehad op mijn schoenen.
prijs kwaliteit top , correcte koop
Duidelijke website. Snel geleverd. Mooie producten!
Nu mijn 4e paar ontvangen en ontvang er vaak complimenten over. Mooi design, en goede kwaliteit . Verder lopen de schoenen heerlijk.
Zeer vele positieve opmerkingen over mijn bijzondere schoenen. prima kwaliteit voor een vriendelijke prijs.
Snelle nette levering en leuke aanbiedingen.
Prima mooie schoenen. Passen perfect. Online besteld en vlugge levering.
Rasche Lieferung, tolle Angebote, super Material!
Super schoenen, alleen jammer dat jullie de onbetrouwbare bezorgdienst dhl gebruiken. Is voor mij een reden omber volgende paar schoenen elders te bestellen.
Mijn vierde paar wat ik hier koop. Ook nu weer geweldige schoenen voor aantrekkelijke prijs en snelle verzending.
Zeer goede kwaliteit.
Mijn eerste 2 paar schoenen gekocht. Super levering en contact. Mooie schoenen die eigenlijk direct goed zitten. Inlopen is er eigenijk niet bij! Aanrader dus!
leuke aparte schoenen voor zeer schappelijke prijzen. Pasvorm perfect. Ervaring met de klantenservice top!
Schoenen zijn goede kwaliteit en lopen heerlijk
Snelle levering en goede service. Via de chat goed geholpen en de schoenen zitten uitstekend. De maat klopt!
Maat 44 besteld omdat ik altijd 44 draag en perfecte pasmaat en mooie opbergzak erbij en schoenenlepel Schoenen lopen ook heel erg lekker
Geweldige schoenen, mooi en zitten voortreffelijk!
Schoenen op bestelde datum binnen. Paar keer heen en weer contact gehad, Zelfs zondags contact gehad. Elke keer binnen een dag antwoord soms al binnen paar uur. Zeer zeer tevreden over zowel de schoenen als de service erom heen!
Ziet er goed uit nu testen of ze van goede kwaliteit zijn dan zou ik zo weer een paar kopen
Zeer mooie en goede schoenen.
Moet ze in de breedte nog iets inlopen, komt zeker goed.
Dit is het derde paar wat ik via lureaux heb en ben erg tevreden. Ik heb maat 39 en dat is voor man wel een dingetje om leuke schoenen te vinden maar sinds ik lureaux heb ontdekt is dit geen probleem meer!
Mooie schoenen, mooi afgewerkt maar wel erg glimmend.