Super service! Fijne schoenen

Ik koop al een paar jaar betaalbare schoenen bij dit groeiend bedrijf. Ze zijn niet bang om te experimenteren met materialen etc. Helaas gaat dit ook wel eens fout. MAARRRRRRR Even contact, wat ontzettend makkelijk gaat via chat en mail en ze lossen het keurig op, zo mocht ik bijvoorbeeld een paar nieuwe schoenen uitzoeken toen de kwaliteit me even liet zitten in de vorige lijn die ze uitbrachten. Top bedrijf goede service en zeer mooie prijs/kwaliteit!

Snelle geleverd

Betrouwbaar snelle levering Voldoet aan alle verwachtingen

Heerlijk lopende prachtige schoenen

Zoals altijd weer mooi ontworpen schoenen besteld en binnen een dag ontvangen! Ze lopen direct heerlijk en de bijpassende riem zat er ook bij

super passende, außergewöhnliche Schuhe

Tolle Internetseite. Sehr schnelle Bearbeitung und absolut schnelle Lieferung der Schuhe. Die Schuhe passen perfekt. Das Aussehen ist außergewöhnlich. Einfach cool.

Geweldig!

Hele goede service, mooie schoenen, schoenlepel en travelbag fantastisch.

Top bedrijf met topproducten en een zeer correcte Klantenservice.

De schoenen van Lureaux zijn top! Zelden een klacht en als er al een klacht is dan wordt deze zeer snel, naar tevredenheid, opgelost. Dus in 1 woord: Super.

Snel en mooi

Snelle levering. Prima schoenen. Scherpe prijs

Vandaag mijn schoenen ontvangen ,ze zitten super. Het inmiddels mijn derde paar, ik ben zeer tevreden over dit merk!

Goede levering

Snel en netjes geleverd alleen actiecode werkte niet.

Mooie en goede schoenen.

Is nu mijn 3e paar schoenen die ik bij lureaux heb besteld. En ik loop op alle 3 de paren heel graag. Uitstekende pasvorm en zeer groot draaggemak. Vind het alleen wel een beetje jammer dat 1 dag na mijn laatste bestelling Lureaux met de actie kwam van bij je bestelling de bijpassende riem gratis. Als ik dat had geweten had ik mijn bestelling 1 dag later gedaan en de bijpassende riem wel meebesteld. Maar verder echt totaal geen negatieve geluiden van mij hoor.

Top service en prachtige schoenen tegen een mooie prijs

Perect

Mooie schoenen. Snel geleverd Morgen worden ze gepast, ben benieuwd Ben tot nu altijd schoenen van van Bommel en van Lier gewend. Gr. Peter Meurs

De bestelde schoenen waren nog mooier dan verwacht!!

Prachtig mooie schoenen, snelle levering en een schappelijke prijs, ik ben inmiddels reuze enthousiast en ga zeker vaker bij Lureaux schoenen bestellen,

Lekker zittende aparte schoenen die snel geleverd zijn

Voor de 2e keer schoen besteld. Zitten prima en zijn apart om te zien. Snelle levering

Mooie kwaliteit

Mooie schoenen en bijpassende riem. Prima kwaliteit en mooi verpakt. Voor de Kerst Een tweede paar besteld. Verslavend!

uitstekend

goede kwaliteit en snelle levering

Comfortabel uniek schoeisel.

Vlotte levering, schoenen zaten lekker. Veel positieve commentaar. Jammer genoeg is de print niet slijtvast genoeg.

goed bedrijf perfecte schoenen goede service

in tussen mijn 4 e paar gekocht mooi model en kleuren perfecte pas vorm

Mooie schoenen voor een goede prijs

Lureaux biedt originele, kwalitatief goede herenschoenen voor een redelijke prijs. Ik ben ook vooral fan van de matchende riem.

Mooie schoenen en zeer snel geleverd

Super voor elkaar allemaal!!

Top reageren snel

Had van de week schoenen bestel en bij de schoenen had ik riem toegevoegd zoals op de Facebook pagina stond maar niet op de bon en niet geleverd na een berichtje gestuurd te hebben werd er snel gereageerd door hun en de 3 dag en later had ik als nog kostenloos op gestuurd top zaak al 2x eerder besteld snel met verzenden

Geweldige schoen

Schoen en riem zien er uit als op de foto. Snelle levering

Top schoenen voor een mooie prijs

Bin mal wieder sehr zufrieden

Schnelle Lieferung, tolle Schuhe, passen super, freu mich schon auf die nächsten

Zeer tevreden! Mooie producten, goede kwaliteit, snelle levering! En ook nog nooit verpakt. Hier gaan we zeker vaker bestellen!