Fantastische schoenen!

Inmiddels mn 5e paar besteld en ontvangen! Snelle bezorgservice en k vind t nog steeds fantastische schoenen!

Individuelle Produkte,

spannendes Design und gute Qualität zeichnen die Bunten Schuhe aus.

Opnieuw tevreden

Exclusieve schoenen zoals eerder bij Lureaux en zeer betaalbaar.

Schoenen ontvangen maar advies voor maatje kleiner pakt niet goed uit

De maat is helaas niet goed dus zal grotere maar nodig hebben alvorens het product te kunnen beoordelen. Qua service Zover prima en snelle levering. Nu eerst zoeken voor retour procedure. Mbrgrt Brian

Fantastisch!

Snelle service en heel mooie schoenen.

Mooie schoenen tegen schappelijke prijs!

Mooie schoenen tegen schappelijke prijs! Snel in huis (vrijdagavond besteld, zaterdagochtend in huis!) En makkelijk te bestellen

Mooie betaalbare schoenen

Mooie betaalbare schoenen, echter adverteren ze vaak met schoenen waar ze nog maar heel weinig maten van beschikbaar hebben dit is wel jammer heb zo 2x niet de schoenen kunnen bestellen die ik zou willen.

Snelle en goede service

Snelle en goede service en goede kwaliteit

Schoenen voldoen geheel aan verwachting

Mooie unieke schoenen met goed voetbed, betaalbaar, snelle levering.

Mooie schoenen

Prachtige schoenen, zitten perfect. Fraai en snel geleverd. Echter bleek er een fabricage foutje in te zitten. Zonder enig probleem, direct een ander paar schoenen mogen uitzoeken. Complimenten voor een zeldzaam goede service

Fantastische service en kwaliteit

In eerste instantie was de verkeerde schoen geleverd, dit werd direct recht gezet met als bonus €15 korting op mijn volgende bestelling!TOP!

Prima schoenen

Snelle en goede levering

Bezorging via dhl een ramp, schoenen uitstekend!

Bezorging via DHL een ramp, maar de schoenen naar verwachting mooi en zitten prima!

Schoentastich

Al weer mijn 4e paar schoenen en ze zijn prachtig. Maar nog belangrijker ze blijven ook prachtig! Mijn favoriete schoenenwinkel.

Snel bezorgd. Mooie schoenen. Bestel af en toe schoenen.

Mooie schoenen voor een goede prijs.

Lang over gedaan om een keuze te maken welke schoenen het zouden moeten worden. Toen maar twee paar incl. riemen gekocht. Exclusieve schoenen waar niet iedereen mee loopt. Ik ben er blij meer!

Uniek en verrassend

Veel voor weinig!

Inmiddels mn 6e paar

pijnlijk

Schoenen zijn niet van leer en doen na een uur zeer door de blaren aan mijn hielen

nog even afwachten, schoenen zitten nog niet fijn, misschien moet ik ze nog wat inlopen.

Ik heb de schoenen nu een week en moet ze nog wel inlopen, pasvorm is goed maar aan de randen zijn ze nog scherp. Ik hoop dat het beter wordt als ik ze een tijdje draag. ze zijn wel mooi.

Snelle en nette levering. Schoenen zitten heerlijk. Ik loop er goed op en deze zien er nog mooier uit dan op de site.

Mooie schoenen met een goede prijs/kwaliteit

Nu 3x schoenen besteld... pasvorm uitstekend en een mooi dessin. De laatste keer sneakers welke ook goed bevallen.

Geweldige schoenen voor prima prijs

Goede webshop, leuk assortiment en snelle levering

Wat een super mooie sneakers

Hele mooie spatten sneakers, na bestellen de volgende dag in huis zonder gedoe.

Gut

Guter schneller Service