Guter schneller Service
Kurken riem liet helaas snel los
Beste David, Wat vervelend om te horen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. U kunt een mail sturen naar [email protected]. Dan zorgen wij voor een passende oplossing. Team Lureaux
Een aanrader
Beste, Bedankt voor uw review. Team Lureaux
3e keer dat ik hier schoenen heb besteld, snelle levering, en een mooie tas en een schoenlepel kado.
Beste Edwin, Leuk om te horen dat de schoenen in de smaak vallen. Wij wensen u veel draag plezier toe. Team Lureaux
Na ontvangst van mijn bestelling heb ik een paar schoenen retour gestuurd. Hierna werd binnen enkele dagen het aankoopbedrag netjes op mijn rekening teruggestort. Kortom een aanrader!
Beste Vincent, Bedankt voor uw review. Veel draagplezier. Team Lureaux
Snel en goede kwaliteit
Beste Martin, Bedankt voor uw review. Wij wensen u er veel plezier mee. Team Lureaux
Ik had een vraag aan de klantenservice, die snel en naar tevredenheid is beantwoord. Ze hebben zich daar echt van hun goede kant laten zien.
Beste Bob, Goed om te horen dat u tevreden bent over de klantenservice. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Ich habe mittlerweile vier verschiedene Modelle gekauft. Design und Verarbeitung der Schuhe sind TOP!
Lieber Stephan, Schön zu hören, dass Sie damit zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim Tragen. Team Lureaux
Nu 6 paar schoenen gekocht bij lureaux, draag ze iedere keer met plezier. Een hele goede service als je vragen hebt via email of een paar wilt ruilen (1x meegemaakt). Een hele mooie korting gehad op mijn laatste paar doordat ik een beschadiging had op een vorig paar buiten schuld va0n lureaux. Al met al een zeer tevreden klant.
Beste Rob, Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Ik heb meerdere paren gekocht bij Lureaux. Prijs kwaliteit verhouding is op zich prima. Kurk schoenen gingen stuk en prima service hoe dit is opgelost. Daarna nieuwe schoenen besteld. Rode schoenen. Deze zijn echter heel gevoelig voor beschadigingen (het werkje / bovenlaag gaat er dan vanaf en er komt een witte laag te voorschijn) Niet eerder meegemaakt. Zal wel weer goed komen. Leuke schoenen, goede prijs, service goed. Wel wat aandachtspunten.
Beste Richard, Bedankt voor uw review. U kunt een mailtje naar [email protected] sturen, voor de beschadigingen op de schoen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Voorderest goed om te horen dat u verder tevreden bent. Team Lureaux
Levering was zoals afgesproken. Schoenen zien er ook goed uit en zitten lekker. De schoen is wel erg gevoelig voor krassen. Ben bang dat ze ook snel weg kunnen. Gezien de redelijk prijs t.o.v. andere trendy schoenen een klein ongemak.
Beste, Bedankt voor uw review. U kunt een mailtje sturen naar [email protected] voor de krassen op de schoen. Dan kunnen wij kijken naar een passende oplossing. Team Lureaux
Vlotte levering en her-levering bij verkeerd bestelde maat
Beste Leo, Goed om te horen! Wij wensen u veel draagplezier toe! Team Lureaux
De popup winkel aan de steenweg in Utrecht daar heb ik drie kwartier voor de deur gestaan. Omdat ze om half 12 open zouden zijn, nou mooi niet dus. Ik ben uit eindelijk maar weg gegaan. Hier baalde ik flink van echt waardeloos. Uiteindelijk maar online besteld, dit ging echt goed en snel. De kwaliteit van de schoenen als ik ze zo zie zien er redelijk goed uit. De tijd zal het leren hoe deze schoen zijn en of ze het bij mij overleven.
Beste Gerrit, Excuses voor het ongemak. Wij zijn twee dagen wegens omstandigheden later open gegaan. Ik stuur u een mail. Dan zorgen wij voor een passende oplossing. Wij wensen u voor nu veel draagplezier toe. Team Lureaux
De schoenen zijn echt mooi, ik koop ze met regelmaat en ze hebben een goede pasvorm. Enig nadeel vind ik dat de kwaliteit van het materiaal af en toe te wensen over laat. Snel kapotte veters, zolen die snel verslijten en snel beschadigingen. Wat mij betreft mogen de schoenen wel wat duurder waarbij het bovenstaande verbeterd kan worden. De service is uitstekend. De schoenen worden zeer snel geleverd en mochten er klachten zijn worden die erg snel in behandeling genomen en komen ze met goede oplossingen. Ondanks de minpunten ben ik wel blij met Lureaux.
Niet op zoek naar alledaagse uitziende schoenen kwam ik bij toeval bij lureaux terecht. Normaal van Bommel schoenen. Bij lureaux kan ik ik er nog een paar bijkopen voor die prijs. Kwaliteit is niet helemaal hetzelfde. Maar wel ruim voldoende. Goed afgewerkt en erg belangrijk, zitten en lopen goed.
Beste eric, Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
Lureaux levert snel de schoenen die ik bestel. Goede aanbiedingen en prima pasvorm.
Beste Loeki, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is. Team Lureaux
Schnelle Lieferung gute Qualität,( hat mir meine Tochter geschenkt)
Lieber Andreas, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Gut zu hören, dass alles in Ordnung ist. Wir wünschen Ihnen viel Spaß. Team Lureaux
Helaas verkeerde maat riem meegeleverd, en op mijn mail nog geen reactie ontvangen na 6 dgn.
Beste jeroen, Onze excuses hiervoor. Wij hebben uw mail in goede orde ontvangen en hebben u terug gemaild. Wij gaan vandaag de juiste maat riem naar u opsturen. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
In drie jaar tijd zes paar schoenen gekocht bij Lureaux! Allemaal even mooi ontworpen, ontzettend comfortabel qua pasvorm en duurzaam gemaakt. Prijs-kwaliteitverhouding dik- en dik in orde. Ik zou ze iedereen aanbevelen maar het bevalt me eigenlijk wel dat niet al teveel mensen ze dragen...
Goed om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel draagplezier toe! Team Lureaux
Ik heb al 7 paar schoenen gekocht via de webshop , dat wil toch al wat zeggen . De schoenen zitten perfect , lopen perfect en de prijs - kwaliteit is prima. Heb al menig keer goede kommentaar gekregen .
Beste Marc, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u er zo enthousiast over bent. Wij wensen u dan ook veel draag plezier toe met alle schoenen! Team Lureaux
Snelle levering en top.schoenen
Beste Paul, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel draagplezier toe. Team Lureaux
De ene dag besteld, de andere dag al in huis. Netjes verpakt. Prima.
Beste Henk, Goed om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor uw review. Team Lureaux
Snelle levering en goede kwaliteit ziet er hetzelfde uit als op de afbeelding
Beste André, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel draag plezier toe. Team Lureaux
Es steht bei euch auf der Seite dass die Schuhe größer ausfallen, also man sollte eine Größe kleiner bestellen. So! Ich trage 46, habe einmal 45 bestellt, jetzt habe ich 46 bestellt, immer noch zu klein... also geht wieder zurück, keine Lust das dritte mal zu bestellen
Lieber Sándor, Es ist ärgerlich zu hören, dass es nach zweimaliger Bestellung immer noch nicht die richtige Größe hat. Wir senden Ihnen eine E-Mail mit einer geeigneten Lösung. Team Lureaux
Bisher nur gute Erfahrung
Lieber Ludwig, Gut zu hören. Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim Tragen. Team Lureaux