Nu kijken wat de kwaliteit is. Of de schoen ook lange tijd goed is.
Door de gemakkelijk te bedienen website was het makkelijk zoeken en vinden naar wat ik wou! De levering was zoals de website aangaf, de volgende dag!
Ich habe noch nie ein Schuhgeschäft gesehen, was so viele tolle Schuhdesigns hatte, wie Lureaux. Einfach atemberaubend. Die Lieferung war auch sehr schnell da. Die Qualität der Schuhe finde ich völlig ok. Es wird die Zeit zeigen, wie lange sie halten ...
Heb nog contact opgenomen met het bedrijf en het "probleem" was in een kwartier opgelost. Helemaal top. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
Extravagante Vielfalt und ansprechende Auswahl. Sehr gute Qualität und Verarbeitung der Schuhe. Gute Verpackung und erfreulich die kostenfreien Extras (Schuhbeutel, Schuhlöfffel für unterwegs) Schneller Versand nach Deutschland
Makkelijk kiezen, bestellen en betalen. Goede, mooie schoenen.
Helemaal top. Geen opmerkingen.
Nette klanten service en en mooie schoenen voor een goede prijs bestel wel weer bij jullie
fijne website
Je besteld voor 22.00 en meestal heb je ze de dag erna al binnen Behoudens de pre orders maar dat weet je dan ook van te voren.
Als er iets is, ze helpen direct!
Originele beoordeling
Doe regelmatig een bestelling! Meestal gaat het goed. Maar nu voor de tweede keer wel een bevestiging van mijn bestelling, maar een week later nog geen bestelling ontvangen. Vorige keer een mail eruit gestuurd, geen antwoord. Dus een reminder gestuurd en werd opgelost met een extraatje. Weet niet of ik nog wel een volgende bestelling ga plaatsen
Had de levering iets sneller verwacht maar mag toch niet klagen. Mooie schoen met bijpassende riem. Echt classy
Top online Shop und sehr gute und qualitativ hochwertige Ware. Kann ich nur weiterempfehlen.
Schoenen zijn zo als afgebeeld op de site! Zitten heerlijk! En zien er super mooi uit! Inderdaad wel als je tussen bijvoorbeeld maat 43, 44 zit. Neem dan maat 43! Ze vallen wat ruim!
Ik geniet van mooie schoenen
keurige snelle levering, precies volgens afspraak.
Grote fan vanaf het begin, meer dan goede prijs-kwaliteitsverhouding. De bijpassende riemen zijn super! Ik krijg veel complimenten over mijn schoenen. En wanneer je de acties in de gaten houdt via de mailing wordt het pas serieus leuk shoppen!
Mooie schoenen en snelle levering
Inmiddels mijn 2de paar gekocht. Maat 43 is maat 43 dus prima. Daarnaast mooie modellen. Echter heb je een standaard maat dan wordt het wat moelijker om de koopjes te bemachtigen.
Blij mens om te kunnen laten zien wie en hoe je eigenlijk bent.
Snel besteld en snel in huis, met goede communicatie van het tijdstip van aflevering..
Snelle levering en leuke kortingen! Kortom: zeer tevreden
Mooie schoenen en mooie prijs
Perfect snelle service
Wederom mooie schoenen gekocht met bijpassende riem. Het blijft een feestje.