Ik blijf me verbazen over de vele complimenten die ik krijg.
Bij normaal dragen. Niet voetballen, schoppen, sporten enz gaan ze een klein jaar mee. De aangebrachte top kleur gaat kort mee. Het gebruik van je fiets standaard laat al gebruikssporen na wat niet te verdoezelen is.
die Schuhe sind der Hammer, style und Passform 1A, habe schon mehr als 15 paar Schuhe von Flureaux und liebe jede einzelne paar
Prettig
Leuke opvallende schoenen en ze zitten erg goed!
Ich finde es eine Frechheit das bei Bestellung per Paypal sofort über mein Geld verfügt wird, die berechtigte Rücksendung jedoch nach Tagen immer noch nicht erstattet ist!
ruime keuze goede kwaliteitsschoenen, prima pasvorm, mooie prijs
Grote keuze uit originele schoenen, die je niet zomaar in elke schoenenwinkel vind. Ik was op zoek naar kerstschoenen en ik vond ze. Snelle service, goed verpakt en snel geleverd. En voor een goede eerlijke prijs.
Zeer snel gestuurd. Goede informatie van klantenservice. Goed bereikbaar via de chat Groetjes Hans
Keuze en mooie aanbiedingen
Hoogwaardig kwaliteit schoenen Levering vaak in 5 werkdagen in Nederland
Erg blij met de artikelen en de service.
Goede service alleen jammer dat de riem maar tot 90 cm was. Verder helemaal top
Beste Manuel, Goed om te horen dat de service naar wen was! Klopt we hebben voor nu 3 riem maten, misschien in de toekomst.. Team Lureaux
Mooie schoenen, snel geleverd
Beeste Arnoud, Wij wensen u veel draag plezier toe! Team Lureaux
Eerste keer dat ik een product bij deze leverancier Heb besteld. Geleverde product ziet er goed uit, maar waren te klein. 2x geprobeerd om de service afdeling te bereiken lukte niet. Gaan zoeken hoe te retourneren. Volgens mij moet je zelf het retour formulier printen en opsturen en een label van dhl uitprinten. Voor mij te omslachtig. Mocht je nu zelf geen printer hebben hoe dan
Beste Jan, Wat verevelend om te horen dat het u niet gelukt is om ons te bereiken. Wij hebben met u via de mail contact opgenomen, wij helpen u daar graag verder. Team Lureaux
leuke schoenen en snelle levering
Goed om te horen! Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
Beste Menno, Veel draag plezier. Team Lureaux
Prima ervaring kan niet beter !!!
Beste Rene, Fijn om te horen. Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
ze zitten heerlijk, en een perfect service, ik had een klein dingetje met mijn schoenen en ik kreeg meteen een tegoed voor een nieuw paar. De volgende dag gehad na mijn mailtje .Echt fantastisch en een aanrader.
Beste Laurens, Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan! Wij wensen u veel draag plezier! Team Lureaux
Alleen jammer dat er vrij snel witte krasjes op ontstaan als door een botsinkje de toplaag losschiet
Beste Oene, Jammer om te horen dat er witte krasjes op ontstaan. U kunt via [email protected] contact met ons opnemen. Dan kijken wij naar een passend oplossing. Team Lureaux
Op zoek naar wat aparte schoenen kwam ik altijd bij exemplaren van € 150 en veel meer terecht. Lureaux kwam voorbij en verraste mij met mooie betaalbare designs. Na 1 x een paar besteld te hebben bleek dat de schoenen niet alleen mooi, maar ook kwalitatief zeer goed zijn en heel fijn lopen. Heb nu mijn 3e paar besteld :-) Twee tips: mijn riemmaat is 135 en die hebben jullie niet, en meer aparte sokken zou ook mooi zijn.
Beste Martin. Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor de tip, wij nemen deze tips mee! Wij wensen u veel draagplezier. Team Lureaux
Prima service snel geleverd en top prijs voor deze schoenen
Beste Jacco, Wij wensen u veel draag plezier! Team Lureaux
Die Schuhe sind genial . Super bequem und abgefahrenes Design! Top!!!
Beste Tom, Gut zu hören, dass alles in Ordnung ist. Viel Spaß beim Tragen. Team Lureaux
Gewoon erg snel verzonden en ontvangen... Prima service.
Beste Eric, Goed om te horen. Bedankt voor uw review. Team Lureaux