Behalve dat ze mooi zijn, passen ze ook uitstekend.

Ik blijf me verbazen over de vele complimenten die ik krijg.

Pasvorm is s prima

Bij normaal dragen. Niet voetballen, schoppen, sporten enz gaan ze een klein jaar mee. De aangebrachte top kleur gaat kort mee. Het gebruik van je fiets standaard laat al gebruikssporen na wat niet te verdoezelen is.

LOVE IT

die Schuhe sind der Hammer, style und Passform 1A, habe schon mehr als 15 paar Schuhe von Flureaux und liebe jede einzelne paar

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service en goede communicatie

Prettig

Gave schoenen

Leuke opvallende schoenen en ze zitten erg goed!

Retoure nicht erstattet

Ich finde es eine Frechheit das bei Bestellung per Paypal sofort über mein Geld verfügt wird, die berechtigte Rücksendung jedoch nach Tagen immer noch nicht erstattet ist!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

moderne schoenen, goede prijs

ruime keuze goede kwaliteitsschoenen, prima pasvorm, mooie prijs

uitstekend

Grote keuze uit originele schoenen, die je niet zomaar in elke schoenenwinkel vind. Ik was op zoek naar kerstschoenen en ik vond ze. Snelle service, goed verpakt en snel geleverd. En voor een goede eerlijke prijs.

Zeer snel gestuurd. Goede informatie van klantenservice. Goed bereikbaar via de chat Groetjes Hans

Fantische, goede assortimenten en betaalbaar

Keuze en mooie aanbiedingen

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Hoogwaardig kwaliteit schoenen Levering vaak in 5 werkdagen in Nederland

Perfecte service

Erg blij met de artikelen en de service.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede service alleen jammer dat de riem maar tot 90 cm was. Verder helemaal top

Mooie schoenen, snel geleverd

Mooie schoenen, snel geleverd

Leverancier door mij niet te bereiken.

Eerste keer dat ik een product bij deze leverancier Heb besteld. Geleverde product ziet er goed uit, maar waren te klein. 2x geprobeerd om de service afdeling te bereiken lukte niet. Gaan zoeken hoe te retourneren. Volgens mij moet je zelf het retour formulier printen en opsturen en een label van dhl uitprinten. Voor mij te omslachtig. Mocht je nu zelf geen printer hebben hoe dan

leuke schoenen en snelle levering

leuke schoenen en snelle levering

prima ervaring

Prima ervaring kan niet beter !!!

ze zitten heerlijk, en een perfect service, ik had een klein dingetje met mijn schoenen en ik kreeg meteen een tegoed voor een nieuw paar. De volgende dag gehad na mijn mailtje .Echt fantastisch en een aanrader.

Prima schoenen gezien de prijs

Alleen jammer dat er vrij snel witte krasjes op ontstaan als door een botsinkje de toplaag losschiet

Zeer mooie en comfortabele schoenen voor een redelijke prijs

Op zoek naar wat aparte schoenen kwam ik altijd bij exemplaren van € 150 en veel meer terecht. Lureaux kwam voorbij en verraste mij met mooie betaalbare designs. Na 1 x een paar besteld te hebben bleek dat de schoenen niet alleen mooi, maar ook kwalitatief zeer goed zijn en heel fijn lopen. Heb nu mijn 3e paar besteld :-) Twee tips: mijn riemmaat is 135 en die hebben jullie niet, en meer aparte sokken zou ook mooi zijn.

Top schoenen

Prima service snel geleverd en top prijs voor deze schoenen

Geile Produkte - schnelle Lieferung

Die Schuhe sind genial . Super bequem und abgefahrenes Design! Top!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima! Doen wat er beloofd word

Gewoon erg snel verzonden en ontvangen... Prima service.