Mooie kwaliteitsschoenen, maat klopt goed. Vlot geleverd, helemaal niets te klagen. Gewoon top!
Beste Rob, Goed om te horen! Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
Goede schoenen met eens een wat andere look. Ook nog eens een snelle bezorging. Super!
Beste Rik, Gave schoenen hé! Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
Blij verast door de snelle levering en goede pasvorm geldig schoenen!
Beste Dennis, Goed om te horen dat u blij verrast bent! Veel draag plezier. Team Lureaux
krijg complimenten over de schoenen , zowel werk als vrije tijd
Beste Chris, Leuk om te horen! Veel draag plezier. Team Lureaux
Van te voren duidelijke informatie gekregen via de chat. Bij levering onverwachte extra's en de producten zoals verwacht.
Beste Jim, Goed om te horen dat alles naar wens is. Veel draag plezier. Team Lureaux
Ik zocht ik vond ik bestelde. 1 dag later geleverd.
Alles naar wens zo te lezen. Goed om te lezen! Team Lureaux
Mooi product, goede pasvorm en snelle levering
Beste Ruud, Fijn om te horen! Team Lureaux
Snelle levering en heldere communicatie
Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
Mooie speciale schoenen en een uitstekende service. De reclame is sterk
Goed om te horen. Wij waarderen uw review. Veel draag plezier. Team Lureaux
leuke schoenen besteld, met snelle hulp van Niels via de chat.
Beste Dennis, Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
Er werd aangegeven dat de schoenen allemaal groter vallen, om die reden heb ik een kleinere maat genomen, maar ze blijken toch te klein.
Beste John, Wat spijtig om te horen. Wij bieden gratis retourneren en verzenden aan. Zo kunt u altijd nog een andere maat bestellen, als u dat zou willen. Team Lureaux
Wer schöne und etwas andere Schuhe mag, ist hier richtig. Die Schuhe können in puncto Qualität und Design mit bekannten Marken mithalten und kosten dabei nur die Hälfte bis ein Drittel. Bei meinem ersten Einkauf stand der Online-Service für Fragen sofort kompetent bereit. Kauft man Sets (Schuhe mit passendem Gürtel) gibt es einen Sonderpreis. Ich hatte zwei Sets, aber es wurde nur bei einem der Sonderpreis angezeigt. Der Kundendienst erklärte, das das am Shop-System liegt und bot mir eine Gutschrift an. Nicht mal 30 Minuten nach meiner Bestellung ging die Gutschrift ein. So macht's Spaß und soll es sein. Gerne wieder. PS: Wem Floris van Bommel Schuhe mit einem "G-Leisten" passen, wird keine Probleme mit den Größen haben.
Eerste kennismaking maar zeer tevreden. Snelle levering en mooie kwaliteitsvolle schoenen.
Goed om te horen! Team Lureaux
Door de chat wisseling goed geholpen door Niels. Had wat vragen omtrent een bepaald type schoen en heb daardoor toch een goed advies gekregen waardoor ik nu de juiste maat heb en zeer tevreden ben over de geleverde schoenen.
Beste Aad, Dank voor uw review. Goed om te horen dat alles naar wens is gegaan. Team Lureaux
Zeer nette schoenen, goed en met zorg verpakt. Tevens snelle klantenservice.
Beste Chris, Goed om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor uw review. Team Lureaux
Ruime keus ook in een grote maat. Snelle levering en uitstekende kwaliteit.
Voor ieder wat wils! Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
Op tijd geleverd en mooie schoenen.
Goed om te horen! Team Lureaux
Mijn eerste aankoop bij deze winkel. De schoenen lijken van goede kwaliteit en waren goed betaalbaar. En de designs zijn mooi.
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
Net een paar dagen in huis ,.jammer dat een dag later een actie ingezet werd. Dit misschien ff melden bij een bestelling .
Super schneller Versand. Sehr gute Qualität der Schuhe und des Gürtels. Bestelle gerne wieder!
Wie gut zu hören. Wir wünschen Ihnen viel Spaß. Team Lureaux
We hebben nu 8 paar gekocht, dus kan wel zeggen...een vaste klant.
Een echte Lureaux fan! Leuk en goed om te horen dat alles naar wens is. Veel draag plezier. Team Lureaux
Niets aan toe te voegen, SUPER!
SUPER om te horen. Veel draag plezier. Team Lureaux
Geen poespas, gewoon zoals het is. Mooie schoenen, op tijd geleverd. Zien er uit zoals op de afbeelding. Op naar het tweede paar!
Beste Niels, Goed om te horen! Wij wensen u veel draag plezier! Team Lureaux
Oke, ik loop vaak op mooie zwarte en bruine echte leren merk schoenen. Nu toch maar paar van deze geprobeerd en tja we zijn nu 4 paar verder en erg top. Krijg vaak te horen dat ik gave schoenen heb, en dat zijn ze. Ze zitten goed (maat 48) staan mooi en goede service, niels bedankt.
Beste Raymond, Goed om te horen dat u er blij mee bent en veel complimenten krijgt. Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
Één klein puntje, de schoenleder print is niet geheel symmetrisch, maar zal misschien wel zo horen.
Beste Piet, Bedankt voor uw review. U kunt een foto naar info@lureaux sturen, dan kunnen wij er even naar kijken. Team Lureaux