Goede, mooie schoenen netjes snel geleverd.

Mooie kwaliteitsschoenen, maat klopt goed. Vlot geleverd, helemaal niets te klagen. Gewoon top!

Goede schoenen met eens een wat andere look. Ook nog eens een snelle bezorging. Super!

Geweldige schoenen

Blij verast door de snelle levering en goede pasvorm geldig schoenen!

geweldige schoenen, al mijn 4e paar besteld

krijg complimenten over de schoenen , zowel werk als vrije tijd

Zeer tevreden en opgegeven verwachtingen waargemaakt

Van te voren duidelijke informatie gekregen via de chat. Bij levering onverwachte extra's en de producten zoals verwacht.

Ik zocht ik vond ik bestelde. 1 dag later geleverd.

Prettige ervaring

Mooi product, goede pasvorm en snelle levering

Snelle levering en heldere communicatie

Snelle levering en heldere communicatie

Mooie speciale schoenen en een uitstekende service. De reclame is sterk

Leuke schoenen snelle levering

leuke schoenen besteld, met snelle hulp van Niels via de chat.

Schoenen toch te klein

Er werd aangegeven dat de schoenen allemaal groter vallen, om die reden heb ik een kleinere maat genomen, maar ze blijken toch te klein.

Schöne Schuhe und guter Service

Wer schöne und etwas andere Schuhe mag, ist hier richtig. Die Schuhe können in puncto Qualität und Design mit bekannten Marken mithalten und kosten dabei nur die Hälfte bis ein Drittel. Bei meinem ersten Einkauf stand der Online-Service für Fragen sofort kompetent bereit. Kauft man Sets (Schuhe mit passendem Gürtel) gibt es einen Sonderpreis. Ich hatte zwei Sets, aber es wurde nur bei einem der Sonderpreis angezeigt. Der Kundendienst erklärte, das das am Shop-System liegt und bot mir eine Gutschrift an. Nicht mal 30 Minuten nach meiner Bestellung ging die Gutschrift ein. So macht's Spaß und soll es sein. Gerne wieder. PS: Wem Floris van Bommel Schuhe mit einem "G-Leisten" passen, wird keine Probleme mit den Größen haben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en kwaliteitsvol

Eerste kennismaking maar zeer tevreden. Snelle levering en mooie kwaliteitsvolle schoenen.

Goed geholpen door de chat.

Door de chat wisseling goed geholpen door Niels. Had wat vragen omtrent een bepaald type schoen en heb daardoor toch een goed advies gekregen waardoor ik nu de juiste maat heb en zeer tevreden ben over de geleverde schoenen.

Goede kwaliteit

Zeer nette schoenen, goed en met zorg verpakt. Tevens snelle klantenservice.

Ruime keus ook in een grote maat. Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Op tijd geleverd en mooie schoenen.

Goeie prijs/kwaliteitsverhouding

Mijn eerste aankoop bij deze winkel. De schoenen lijken van goede kwaliteit en waren goed betaalbaar. En de designs zijn mooi.

1e levering . Tot zover prima bevallen .

Net een paar dagen in huis ,.jammer dat een dag later een actie ingezet werd. Dit misschien ff melden bij een bestelling .

Schnelle und einwandfreie Lieferung

Super schneller Versand. Sehr gute Qualität der Schuhe und des Gürtels. Bestelle gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldige schoenen, met riem!!!

We hebben nu 8 paar gekocht, dus kan wel zeggen...een vaste klant.

Top, super service, snelle levering, product zitten als pantoffeltjes:)

Niets aan toe te voegen, SUPER!

Dikke prima!

Geen poespas, gewoon zoals het is. Mooie schoenen, op tijd geleverd. Zien er uit zoals op de afbeelding. Op naar het tweede paar!

Klasse service en top schoenen

Oke, ik loop vaak op mooie zwarte en bruine echte leren merk schoenen. Nu toch maar paar van deze geprobeerd en tja we zijn nu 4 paar verder en erg top. Krijg vaak te horen dat ik gave schoenen heb, en dat zijn ze. Ze zitten goed (maat 48) staan mooi en goede service, niels bedankt.

Prima schoen zit goed

Één klein puntje, de schoenleder print is niet geheel symmetrisch, maar zal misschien wel zo horen.