geweldig

Snelle levering, mooie schoenen voor een relatief lage prijs (normaal koop ik Melik of Giorgio 1958). Zal zeker meer schoenen hier kopen.

Goede schoen, goede service!

Goede schoen, kleur viel iets anders uit snel en zonder problemen om kunnen ruilen voor andere. Erg tevreden!

Geweldig. Super snelle levering.

Geweldige service.

Zoals het hoort

Snelle levering van topkwaliteit producten

Snel geleverd en topproduct

Snel geleverd en topproduct

Perfect!!!

Snel en netjes geleverd

Erg tevreden

's avonds besteld, volgende dag in huis en erg mooie schoenen. Ben er blij mee en krijg veel goede reacties op de schoen. Ik zou er de volgende keer weer bestellen.

FANTASTISCH!

Heerlijke comfortabele schoenen! Zien er leuk uit en zitten ook nog eens heerlijk. Ik ben helemaal fan! Beveel de schoenen zeker aan.

1e kans valse start, 2e paar prima !!

Na 1 dag er op lopen zitten er strepen op de neus van de schoen, afkomstig van de zool van de schoen. dat zou niet zo erg zijn als je met normale middelen het eraf kan krijgen maar... met geen mogelijkheid zijn deze zwarte strepen eraf te krijgen. Na contact met de klantenservice belde de eigenaar van het bedrijf mij persoonlijk op, er kwam een nieuw paar en riem mijn kant op die wel goed zijn en advies om van te voren de zijkant van rubber van de schoen even te poetsen zodat er geen strepen meer kwamen. De oude schoenen mocht ik houden... Wat een service en persoonlijke benadering !!!

Fantastische komfortabele schoenen

Heb reeds 5 paar schoenen besteld de ltste paar maanden , veel goede respons dat ze mooi zijn. Ik draag ze supergraag , prijs kwaliteit is top en snelle service niet te vergeten , super !!!

Snelle levering+goede klantenservice

Bestelling werd snel geleverd en contact met klantenservice was ook prima.

Goeie schoenen, perfecte levering

Zelf foutje gemaakt tijdens bestelling, dik prima geregeld door Lureaux! Goede klantenservice

goede schoenen, goede service

De schoenen werden snel geleverd en toen ik een andere maat nodig had (ze kunnen tot een halve maat groter vallen, ook omdat het puntschoenen zijn) was ook dat snel geregeld. Ze zitten boven verwachting lekker!

Levering + product prima !

Mooie schoenen, verpakking echter mag beter.

Prachtig

Wat een prachtige schoenen, veel lovende kritieken met deze juweeltjes om mijn voeten. Goeie kwaliteit, goed draagcomfort! Top!!!!!

Precies zoals je wil dat het gaat. Snel. En ze zien er echt leuk uit.

Mooie artikelen

Prachtige schoenen en riem. Geweldige verzorging qua postversturing. Heldere communicatie via de mail. Kortom zeer tevreden.

Super schoenen voor een mooie prijs

Mooie schoenen ga in de toekomst zeker een keer nieuwe bestellen

top!

Snelle levering, leuk cadeautje erbij, schoen in werkelijkheid nog mooier dan op de foto

Perfecte maatvoering en snelle levering

Uitstekende pasvorm en snelle levering

mooie schoenen en supersnelle levering

Als altijd levert Lureaux de schoenen mooi snel. Schoenen zitten ook perfect.

Topschoenen

Hele snelle levering en de schoenen lopen super!

Hele mooie schoenen En een hele snelle levering

Guter Service, schlechtes Produkt.

Alles rund um die Schuhe war super, nur die Schuhe selbst nicht. Als ich dem Karton aufgemacht habe, hat es extrem nach Chemie gerochen. Die Schuhe selbst hatten nicht die Qualität, die ich erwartet habe. Für den Preis nicht gerechtfertigt. Das Design allerdings war gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zoals ze beloven goede schoenen met schoenlepen en schoenentas voor een mooie prijs en netjes verstuurd in een doos dus zeker voor herhaling vatbaar