Hele snelle levering en de schoenen lopen super!
Beste Jos, Wij wensen u veel loop plezier met uw nieuwe schoenen! Team Lureaux
Hele mooie schoenen En een hele snelle levering
Beste Paul, Goed om te horen dat alles naar wens is! Team Lureaux
Alles rund um die Schuhe war super, nur die Schuhe selbst nicht. Als ich dem Karton aufgemacht habe, hat es extrem nach Chemie gerochen. Die Schuhe selbst hatten nicht die Qualität, die ich erwartet habe. Für den Preis nicht gerechtfertigt. Das Design allerdings war gut.
Schönen Tag, Schade, dass Sie mit den Schuhen nicht ganz zufrieden sind. Sie können die Schuhe kostenlos zurückgeben. und wir erstatten den Kaufbetrag. Mit freundlichen Grüßen, Team Lureaux Schuhe
Zoals ze beloven goede schoenen met schoenlepen en schoenentas voor een mooie prijs en netjes verstuurd in een doos dus zeker voor herhaling vatbaar
Beste Dominique, Bedankt voor uw bestelling. Goed om te horen dat alles naar wens is. We hopen u graag opnieuw te zien bij Lureaux. Team Lureaux
top
Beste Victor, Veel draag plezier! Team Lureaux
Schnelle Abwicklung und sehr gute Verarbeitung.
Hallo Bernhard, Vielen Dank für Ihre Bestellung, viel Spaß beim Tragen! Team Lureaux
Goed verpakt bij binnenkomst , meteen passend , opbergzak en schoenlepel erbij , uitstekend
Beste Chris, Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Veel plezier van uw nieuwe schoenen. Team Lureaux
Dit is voor het eerst dat mijn nieuwe schoenen zowel links en rechter schoen gelijk goed zaten en het lopen zonder blaar.Krijg veel complimenten over het model.
Beste Dhirin, Wat fijn om te horen dat uw schoenen gelijk goed zaten! We hopen u nog meer mooie schoenen te mogen aanbieden! Team Lureaux
De schoenen zijn prachtig, ik hou van mooie design schoenen en ook van aparte kleuren. Ze zijn opvallend maar daarom ook zo gaaf. Snelle levering en in een mooie verpakking met reis zakje en schoenlepel, echt een aanrader deze schoenen.
Schoenen besteld volgende dag in huis. Kwam met een schoenlepel en opbergvak. Kwaliteit goed.
Beste Rob, Veel draag plezier! Team Lureaux
Met pre-sale gekocht, eerder geleverd dan aangekondigd.
Beste Dick, Goed om te horen dat de levering snel was! Wij wensen jou veel plezier met het dragen van de schoenen. Team Lureaux
Super mooie schoen en riem.
Beste Ben, Goed om te horen. Bedankt voor uw bestelling en de review. Team Lureaux
Duidelijke communicatie en goede levering
Beste Cor, Fijn om te horen dat u de communicatie duidelijk vondt. Wij wensen u veel draag plezier. Team Lureaux
Mooie website en een prima service
Beste Johan, We zijn erg blij met uw review. Goed om te horen dat u onze website mooi vindt. Bedankt voor uw bestelling. Team Lureaux
Goed werkende snelle website. Makkelijk te filteren. En bovenal weer mooie kwalitatieve schoenen de volgende dag bezorgd.
Superfijne review Pascal, bedankt!
Meerdere malen schoenen besteld bij Lureaux. Mooie schoenen voor een betaalbare prijs. Kwalitatief goed. Eenmaal heb ik meegemaakt dat een schoen na 1x dragen al beschadigd was. Dit heb ik aangegeven en is direct goed opgelost door Lureaux. Topservice!
Beste Chris, Wij doen er alles aan om onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden. Bedankt voor uw bestellingen en review. Wij wensen u veel draag plezier met de schoenen! Team Lureaux
Geweldige schoenen en riem. Gekregen wat beloofd is.
Beste Dick, Veel draag plezier! Team Lureaux
Mooie schoenen, het contact via mail was ook erg prettig , er wordt snel gereageerd. Dus voor mij een goede ervaring bij dit bedrijf.
Beste Ronald, We stellen uw review op prijs. Bedankt! Team Lureaux
deze week na een paar weken wachten de schoenen uit de nieuwe collectie binnen gekregen, op de foto op internet waren ze prachtig maar nu aan de voeten, zijn echt fabelachtig
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat de schoenen zo in de smaak vallen. Bedankt voor uw review. Team Lureaux
Maken waar wat op de site vermeld staat, vandaag besteld, morgen geleverd, super !
Beste Rob, Goed om te horen dat de schoenen op tijd binnen komen. Veel draag plezier! Team Lureaux
snel geleverd, mooie schoenen. Prijs kwaliteit verhouding is redelijk
Beste Harley, Bedankt voor uw review. U kunt een email sturen naar [email protected], wij zouden graag uw feedback willen horen wat we beter kunnen doen. Team Lureaux
makkelijk te bestellen, wordt snel geleverd en de kwaliteit is geweldig voor de prijs van dit type schoen
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat de prijs kwaliteit verhouding naar wens is! Bedankt voor uw beoordeling. Team Lureaux
Goeie site, snelle en tijdige levering
Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling! Team Lureaux
mooie schoenen voor een redelijke prijs
Beste Dennis, Bedankt voor uw review. Wij wensen jou veel draag plezier. Team Lureaux