Snelle levering. Je krijgt wat er beloofd word.

Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering ondanks dat men voor DHL gekozen heeft. Slechte ervaring met deze pakket dienst.

Good

Good shoes

Toller Service

Schöne Schuhe, toller Service

Wauw! Goede prijs, fantastisch mooie schoenen!

De schoenen waren er snel en zijn betaalbaar. Bovendien stellen ze niet teleur! Super mooie schoenen, nu inlopen en dragen maar!

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Goede en snelle service.

De site is helder en overzichtelijk. De service is goed en snel. Prima site. Verder is de kwaliteit van de schoenen erg goed en daarmee de prijs-kwaliteitverhouding. Zeer aan te bevelen!

topbedrijf

Mijn "klacht" (garantie ) super opgelost mooie korting gekregen op een nieuw aan te schaffen paar schoenen. De zelfde dag van de "klacht"nog geregeld !

Voldoet volledig aan mijn verwachting

Zeer snelle levering en ziet er goed uit.

snelle service en goede conditie schoenen

goed.

Top schoenen en snel geleverd

Yfu

Leuke schoenen en niet te duur!

De schoenen werden netjes bezorgd en pasten volgens de omschrijving. De schoenen vallen dus iets kleiner. De kwaliteit is prima, ze zijn volgens mij niet gemaakt voor echt veel lopen. Dan nemen ze wel snel af in kwaliteit namelijk.

Goede snelle service en correcte levering.

Vlot, goede kwaliteit, snel.

Mooi, goed, snel, kortom prima

Mooie schoenen met bijpassende riem. Hiermee wil en ga ik gezien worden !

Mooie afwerking en perfecte pasvorm!

De levering ging super snel. En de kwaliteit van de schoen en de riem zijn perfect. Ook de pasvorm is top. Ik zal zeker vaker schoenen kopen via Lureaux!

Great product

Great product for a very reasonable price and very fast shipping.

Zien, kopen, snel in huis.

Na een aantal keer de advertentie voorbij te hebben zien komen overstag gegaan en een leuk paar frisse schoenen gekocht voor de zomer. 'S avonds besteld en de volgende dag al in huis super snelle bezorging alles netjes verpakt zag er super uit. direct de schoenen gepast en ze zitten heerlijk. De kwaliteit voelt goed aan de komende tijd zal uit blijken of dit in de praktijk ook zo is. Ik ga hier natuurlijk wel vanuit En dat betekent dat ik in de toekomst vaker schoenen die ga kopen.

Weer een paar prachtige kwaliteitsschoenen. Op naar het volgende paar.

Top design

Schoenen zijn niet alleen mooi maar zitten vanaf eerste minuut als gegoten

Mooie aparte schoenen tegen een betaalbare prijs!

Goede snelle levering met handige schoenenzak die ik regelmatig gebruik als ik wegga en extra paar schoenen meeneem! Kwaliteit nog moelijk te beoordelen omdat ik twee paar schoenen nog niet zo lang bezit! Zien wel apart en stijlvol uit!!

Exclusiviteit voor een prima prijs!

Schoenen van een uitstekende kwaliteit met een prima prijsverhouding. De schoenen lopen gelijk lekker, zonder blaren!

Fantastische kwaliteit

Zeer leuke en aparte schoenen. Van al mijn schoenen gaan deze het langst mee en de prijs is zeer goed!

Kwaliteit

Mooie schoenen die meteen lekker zitten

Hele mooie en fijne schoenen voor een nette prijs

Gutes Konzept, interessante Designs

Schöne Bilder von den Schuhen und den Accessoires, Preise erscheinen auch fair. In der Realität ist es dann nochmal etwas anderes. Habe einen Gürtel gekauft und wenn man die Ware in den Fingern hält, dann merkt man rasch den Unterschied zu FlovBo. Aber ich will nicht meckern! Für den halben Preis darf man auch nicht ernsthaft erwarten, dass die Sachen gleichwertig sind. Die Unterschiede liegen in kleinen (aber wichtigen) Details. Sieht optisch gut aus, ist aber genau genommen eben nur optisch okay. Nochmals: keine schlimme Kritik, die Ware ist schon irgendwie okay. Aber eben auch keine Offenbarung. Man muss wissen, auf was man wert legt.

Goede service, mooie schoenen!

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Lureaux. De service is goed en ik had snel mijn bestelling binnen. De schoenen en bijpassende riem zijn super.