Klasse service

Heel fijn geholpen snelle zending en echt hele gave schoenen.

Super bediening en super schoenen

Mijn man en ik hebben meerdere schoenen van dit merk besteld en ze zijn echt super. Niet alleen mooi aan de buitenkant en goede pasvorm maar lopen ook heerlijk. Dit geld zowel voor de gewone schoenen als de sneakers. Ze zijn hun geld meer dan waard en kan ze iedereen aanbevelen. Inmiddels al weer de nieuwe collectie ook besteld. Dick Guijt-Oerlemans

Leuk bedrijf, topschoenen

Bestellingen worden keurig afgehandeld

Prachtige schoenen en riemen

Snel, alles volgens afspraak, erg mooi!

Onderscheidend en klantvriendelijk , voor iets bijzonders aan je voeten.

Als je je wilt onderscheiden van de rest . Zijn deze schoenen de Best . Pascomfort en loop gemak , past onder een spijkerbroek of een strak pak . Service is snel en correct . Dus bestel ze dan maar direct !

Super mooie schoenen! Kwaliteit is perfect en super mooi. Mijn vader had schoenen, riem en sokken voor mij gewonnen de schoenen en de riem zijn hetzelfde patroon super leuk om te combineren !

Originele ontwerpen

Goede pasvorm, mooi materiaal.

Gewoon goed

Luxe schoen met goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering van een sportieve, maar ook luxe schoen met een goede prijs kwaliteit verhouding

Super !! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Precies wat ik wilde mooie schoenen voor een redelijke prijs, Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestellingen. Aanrader!!

Goede kwaliteit en aparte vormgeving

Supersnelle levering in goede verpakking met mooie bijpassende schoen of riemzak! Mooie aparte vormgeving van de trendy schoenen!

Uitstekende snelle levering

Snel, goed, betaalbaar, kwaliteit, trendy.

Geweldige schoenen van hoge kwaliteit

Gave schoenen, een keer wat anders dan normaal. Zitten lekker en kwaliteit is goed. Communicatie vanuit de klantenservice is vlot en duidelijk. Erg blij mee!

Originele schoen

Pasvorm goed, kwaliteit lijkt op eerste gezicht in orde. Nog even afwachten hoe de schoenen zich houden naar verloop van tijd. Prijs kwaliteit lijkt prima in orde.

Zeer goed en positief

Mijn ervaring is echt goed en positief.

Topschoenen, grote aanrader

Kwalitatief goede schoenen waarmee je opvalt! Was al een tijdje op zoek naar echt mooie opvallende schoenen en dus ontzettend blij toen ik Lureaux ontdekte! Snelle levering en goede service ook!

ToP

Prachtige schoenen van perfecte qualiteit en perfecte maat

Goede uitleg, fijn produkt

Gewoon goed

Betrouwbaar, vlot en kwalitatief hoog!

Een heel overzichtelijke website die prachtige producten heel vlot levert! De schoenen en de riem kwamen prachtig aangeleverd en er zaten zelfs wat extraatjes bij! Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!

Prachtig afgeleverd

Toen de doos openging kwam er een schoenlepel, opbergzakken voor de schoenen. Schoenen en riem zijn prachtig Ook de prijs was super Weer een aanwinst voor mijn verzameling

levering correct verlopen

mooie originele schoenen voor een redelijke prijs

Topschoenen en snel geleverd

mooie schoenen voor een goede prijs

Prachtige schoenen tegen een goede prijs. Keurig netjes ingepakt en verzonden. Uitermate tevreden.

Wederom geweldige schoenen in no time thuis

Ik heb m'n 5de paar schoenen van Lureax gekocht. Wederom niet teleurgesteld. De green mettalic is echt een mooie kleur. Ook was de bestelling en de snelheid van leveren zoals ik gewend ben, spot on. Het enige wat mij begint te storen is dat ik bij ieder paar hetzelfde schoenenzakje en schoenlepel krijg. Vind ik niet duurzaam. Als je, zoals ik al meerdere schoenen van Lureax hebt, zijn die echt overbodig. Wellicht een idee om deze accessoires als een extra optie An te bieden ipv standaard mee te leveren.