Fijne schoenen. Zeer goede service. Dikke pluim voor Lureaux!!
In november kocht ik schoenen en na enkele maanden waren de neuzen wat kaal geworden. Na een mailtje met een foto van de beschadigde neuzen kreeg ik erg snel reactie dat dit niet goed was! Als ik het wenste kon ik nieuwe schoenen uitzoeken en dit verrekenen met het aankoopbedrag van de eerder gekochte schoenen ! Graag! Wat een top service! Complimenten! Ik zal jullie altijd aanraden! Bedankt
De schoenen zelf zijn oké maar de levertijd is niet de beloofde ‘volgende dag’
Mooie schoenen, snelle levering
Ik had schoenen gekocht, a 100 euro. Deze waren snel beschadigd. Helaas. Met moed mailde ik de klantenservice. Het eerste bericht werd over het hoofd gezien. Het 2e bericht was erg positief. Ik kreeg een waardebon van 120 euro om nieuwe schoenen te fixen en de huidige beschadigde mocht ik houden. Wat een topservice. Iets waar veel bedrijven van kunnen leren. Nu de kijk en vraag of de nieuwe het wat langer volhouden als twee weken. Kwaliteit, mwah, de materialen kosten maar 10 euro. Maar het in elkaar zetten en productie is redelijk. Maar omdat de klantenservice zo top was heb ik toch 4 sterren gegeven. waarom geen 5? Omdat het altijd nóg beter kan. :) Deze winkel heeft mijn vertrouwen gewonnen. en nee ik werk voor niemand. Dit is mijn mening, deal with it.! Thanks Lureaux dat ik nieuwe schoenen heb mogen uitkiezen!
Zitten en lopen geweldig. Snelle levering en goed verzorgt, klasse!
Zitten super
snelle levering en eerlijk
Goede kwaliteit schoenen en riemen. De service van het bedrijf is ook uitstekend.
Alles wat wordt beloofd, wordt waargemaakt. Zeer tevreden over de geleverde schoenen.
Zeer fijne en kwaliteit schoen, mooie afwerking en goede pasvorm. Snelle service!
De pakketbezorging is waardeloos. Product nog altijd niet in huis terwijl de verzending keurig op tijd was.
Extravagante und schöne Schuhe !
Ik heb het model Arizona gekocht. Bij ontvangst was ik aangenaam verrast van het design. Ze zijn nog mooier dan op foto. Ook zitten ze heel goed. Tot daar geen probleem. Maar bij het dragen kwamen er al vrij snel plooien in de stof. Deze zijn zeer duidelijk zichtbaar en doen het mooie design grotendeels afbreuk. Jammer want dit zou niet mogen bij schoenen van dergelijke prijscategorie.
Super mooie schoenen, echt top
Bezorging volgens verwachting maar wel later dan beloofd. Niet erg maar beloof minder. Nieuwsgierig naar de kwaliteit. Getwijfeld of ik ze wil houden maar wel leuke schoen dus gewoon proberen.
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding en een prachtproduct
Mooie schoenen met fijne pasvorm! Ik heb deze soort al eens van Mascolori gehad en blijf het hele mooie schoenen vinden.
7 juli mn eerste paar schoenen bij jullie besteld. Afgelopen zaterdag middels een natte rechtervoet ontdekt dat ze al dusdanig versleten zijn dat de gaten erin zitten. Spijt dat ik voor mn verjaardag nog een paar van jullie schoenen heb gekregen. Het is ook niet zo dat ik de schoenen dagelijks aan heb ofzo. Heb nog een paar of 30. Ik houd het dus maar bij mn van Hommels, Giorgio's en Pepe Milan's. Jammer...
Leuke en mooie schoenen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Aangenaam verrast door goede draagcomfort. Goed voetbed!
Idem
klantvriendelijk en correct
Deze schoenen zitten gelijk goed. Maat was gewoon zoals mijn man's maat is. Hoefde niet kleiner of groter te bestellen. Orginele schoenen, leuke kleurtjes. Wel na 1x dragen al een beetje een vouw voor op de schoen. Ben benieuwd of dat erger gaat worden.
Gute Qualität, schnelle Lieferung
prima service en levering