prima service en levering
Wat een kwaliteit! Wat zijn de schoenen en bijpassende riem mooi! We hebben het uitgekozen voor bij het trouwpak van mijn verloofde. Beide zijn we er verliefd op geworden zodra we de verpakking openden. Kleine mazzel voor ons, ze waren ook nog eens in de sale. Verzende ging heel vlot, ik kon last minute via de mail nog het adres wijzigen en kreeg ze de volgende avond op dat adres geleverd. De volgende dag kreeg ik nog een mailtje van ze met de vraag of alles goed was aangekomen, goede after sales!
Correct, zending goed verzorgd, netjes verpakt, snel geleverd en..... prachtige schoenen. Goede info over de schoenmaat.
Es hat alles super gepasst. Dank des Bestellhinweises bezüglich der Größe habe ich die passenden Schuhe bekommen und bin von den Designs im Original noch mehr begeistert als schon auf den Fotos. Die Schuhe sitzen super und sind sehr angenehm. Versand war schnell und die versprochenen Gadgets (Beutel und Schuhanzieher) waren bei jedem Paar dabei. Super gerne wieder.
Exact in tijd en exacte product ontvangen.. Ik was heeeeeeeeeeeeel blij en ben nu weer bezig met een nieuwe product..Can't wait...
Ook via de chat perfect geholpen.
Wacht nog
Wat een onwijze gave schoenen en zitten heerlijk! Ik liep er zo mee weg.
Ik heb goede ervaringen. De zending was keurig verpakt. De schoenen bevielen helaas niet en ik besloot te retourneren. De procedure is enigszins omslachtig (formulieren printen, invullen, scan naar Lureaux) als ik dat vergelijk met bijv. Nike. Maar het werkt wel. Ik ontving de koopsom binnen een week terug.
Schoenen zeer netjes verpakt, goede levering. Linkerschoen echter binnenzijde en buitenzijde zeer lichte beschadiging
Als muziek liefhebber koester ik de schoenen met muzieknoten. Zitten heerlijk en lorpen goed
Erg mooie schoenen die heerlijk zitten voor een erg interessante prijs
Geweldige aparte schoenen. Lopen heerlijk. TOP
Reeds vier paar Lureaux schoenen in bezit: tot dusverre zeer tevreden. Mooi & elegant, bijzondere ontwerpen.
Es sind sehr ausgefallene und schöne Schuhe. Leider war das Material sehr steif und reibte sehr stark. Zusätzlich war der Vorderfuss stark eingeengt, was bekanntlich zu einer Fußfehlstellung bzw. Hallux verursacht.
Mooie schoenen goede kwaliteit snelle levering
Probleem met pakket uitstekend opgepakt en opgelost
De 1e levering was dag na bestelling al af te halen! 2e levering ging niet door via DHL , melding kwam van DHL , dus lag waarschijnlijk aan hun?!Nog geen melding wanneer levering is !! Maar toch jammer , want was wel verrast door de snelheid van 1e levering!
Schoenen met riem binnen 1 in huis. Schoenen voelen goed aan en zien er geweldig uit. Zeer tevreden
Super Service, tolle Qualität
Als public speaker is het belangrijk dat je het onderscheid maakt op het podium. Lureaux schoenen zijn daar een groot onderdeel van. Jullie mogen mij sponsoren hoor :-)
Mooie schoenen en snel bezorgd.👍👍
Problemen gehad met de levering door bezorgdiensten goed geregeld door Lureaux. Mooie schoenen, unieke uitvoering
2 paar besteld en daarvan 1 retour gestuurd omdat de kleuren me niet bevielen. Na een paar dagen de retour al verwerkt en geld al teruggestort op rekening. Paar dat ik gehouden heb bevalt me prima!
Levering was vlot en goed verpakt. In de doos zit ook een schoenlepel en dustbag. Schoenen voelen goed aan. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.