Ik ben geen voorstander van online aankopen, zeker met schoenen (pasvorm)... maar vanwege de gratis retourmogelijkheid toch geprobeerd... Snelle levering, DHL kondigt netjes aan hoe laat ze verwachten te komen (en je kan daarin nog wijzigen) en zeer blij met de aankoop...
Super snelle bezorging en een prachtig product. Nog beter dan de foto’s! Geweldig!! Hier bestel ik vaker
Snel geleverd zijn deze prachtige schoenen,het online advies voor de maatvoering opgevolgd en de schoenen passen prima. Deze schoenen zijn hoogwaardig afgewerkt. THANKS
Schoenen netjes op tijd geleverd. Qua pasvorm en design erg uniek, precies wat ik zocht! Een paar ging retour, moest eerst wat papieren printen voordat ik het op kon sturen. Dat is in deze tijd volgens mij niet meer nodig.
Echt een hele goede service gehad na enkele klachten over een paar schoenen. Klachten worden direct perfect opgelost. Ik kan deze schoenen iedereen aanraden. Prijs kwaliteit na behoren.
Originele beoordeling
Het 1e paar schoenen welke ik heb ontvangen waren binnen 1 dag stuk. De schoen liet los van de zool. Direct een email gestuurd en het zou een productiefout zijn. Wel direct een nieuw paar ontvangen. Prima service. Maar nadat ik deze 2 maal heb gedragen kwamen er scheurtjes in het stof van de schoenen. En later er stukjes los. De schoenen zien er niet meer uit. Terwijl ik er geen gekke dingen meer gedaan heb.
de schoenen zouden door DHL worden bezorgd maar hun track and trace klopte niet helemaal. Na een paar dagen bood Lureaux de door mijn bestelde schoenen zelf te komen brengen. Top
Originele beoordeling
Schoenen nooit ontvangen en Lureaux niet bereikbaar
Ik was een beetje huiverig om schoenen zonder te passen online te bestellen, maar de zwart/witte Melo met muzieknootjes kon ik niet weerstaan. Schoenen passen perfekt! Er is veel keuze in verschillende toffe kleuren en designs tegen een heel goede prijs. Aanrader! Ik zou het wel fijn vinden om bv op de site tips te vinden omtrent onderhoud(smiddelen) maar dat is dan ook het enige verbeterpuntje.
Ik had schoenen van kurk besteld. Volgende dag geleverd in nette doos, compleet met schoenlepel. Kleine tip : misschien had er een klein inleg bijgevoegd kunnen worden met betrekking tot het onderhoud van de schoen. Kurk is toch een niet alledaags materiaal voor schoenen. Verder prima levering.
Erg mooi product, origineel en goede kwaliteit. Snel en netjes geleverd.
Van bestellen tot uitlevering een werkelijk optimale service. Gebruiksgemak, betaalgemak, fantastische schoen en goed advies. Een aanrader dus!
Snelle levering zondag besteld dinsdag morgen voor kerst in huis helemaal top gewoon ga hier ckr wel vaker bestellen
Snelle levering, ook in drukke kersttijd. Schoenen zitten erg goed. De maat klopt helemaal. Leuke reacties van derden.
De maatvoering was een beetje een gokje maar bleek voor mij perfect uit te vallen. Prettige schoen, lekker smal, mooi design en stevig gevormd.
Blij met deze winkel Ik heb maat 39 heren maat En weinig winkels hebben dit
Mooie schoenen van uitstekende kwaliteit
Erg tevreden.in deze tijd snelle levering
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Super gave en kwalitatief hoogstaande schoenen. Ik ben er blij mee!
Opnieuw een paar schoenen besteld, snelle levering, perfect geregeld.
Snelheid van versturen perfect
Dit is de 2de keer dat is schoenen bestel bij Lureaux. Beide schoenen zien er mooi uit, dragen comfortabel, nette prijs en snelle levering.
Schoenen zijn volgende dag geleverd, en passen prima - eerste dag dragen en geen blaren.
Super snelle levering en dat in de drukste tijd van het jaar. De schoenen zijn meer dan wat je op het plaatje ziet en geweldig gaaf.
Mooie schoenen, knappe prijzen, snelle levering en bij vragen wordt er snel gereageerd en goed geadviseerd. Top geregeld.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop!!