1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen heb me schoenen nog steeds niet en antwoorden niet op mijn mails

Beter je klanten informeren en reageren op mails

Pluspunten

Toffe schoenen, origineel design, snelle levering, vriendelijk en goed geholpen, duidelijke website, goede en heldere communicatie. Maar bovenal zijn de schoenen heerlijk: netjes, maar voelen bijna als sneakers. <3

DHL is niet mijn favoriete bedrijf, maar gelukkig ging het in dit geval goed!

Pluspunten

Fantastische en snelle klantendienst, vriendelijk en professioneel. Schoenen zijn kwaliteitsvol en stijlvol Probleem met de levering (postbode had geen briefje achtergelaten) werd met veel begrip onderzocht. 10/10 would buy again.

Pluspunten

Perfecte afhandeling van de bestelling Goede bereikbaarheid als je vragen hebt en de schoenen zijn echt waanzinnig mooi en van zeer goede kwaliteit Een dikke 10 voor alles

Pluspunten

Nette levering

Geen, nog niet tenminste, is pas mijn eerste bestelling

Pluspunten

Prima overzichtelijke site met mooie betaalbare en goed ontworpen printschoenen. Bestelproces verloopt soepel en levering was op tijd. Schoenen ogen mooi en zitten goed. Maatje kleiner genomen dan normaal. De riem bijbesteld en die oogt wat goedkoop, maar eenmaal om zie je dat niet direct.

Ik ben benieuwd hoelang de schoenen meegaan? Let wel het gaat niet om leren schoenen maar schoenen die (hand) gemaakt zijn van ademend kunststof. De riem is licht en doet wat is moet doen. Ik zal het gaan ervaren. Bevalt het goed kom ik terug en koop nog een paar, want de printen zijn mooi en goed ontworpen.

Pluspunten

Aantrekkelijke prijs, snelle levering... en enorm mooie schoenen

Beetje jammer dat ik de kerstactie met 2 dagen heb gemist

Pluspunten

Overzichtelijke site en mooie kwaliteit van schoenen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooi product.....

Andere bezorgservice.......

Pluspunten

Mooie schoenen. Zitten comfortabel. Klantenservice nam direct aktie bij een klein probleem

Damesmodellen

Pluspunten

Snelle levering. Mooie producten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten.

Dit is het meest waardeloze retoursysteem wat ik de laatste jaren heb meegemaakt. Het zijn echt fanatische schoenen, echter niet mijn maat. Ik heb dan geen zin om allerlei dingen te gaan overschrijven om mij te ontmoedigen om iets terug te sturen. Zorg dat je het als een volwassen webshop regelt! Zie Bijenkorf of Bol.com

Pluspunten

Zeer te spreken over de webshop. Heldere productweergave, snelle intuïtieve afhandeling, geen overbodige details invullen of onverwachte extra’s. Vraag om informatie werd binnen een minuut opgepikt door de medewerker op de chat. Helder antwoord.

Werkelijk geen. Vandaar de 5 sterren.

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice. Mooie schoenen voor een goede prijs.

Uitbreiden van de collectie. Hoe meer hoe beter.

Pluspunten

Goed snel contact met Niels via de klantenservice op de website. Schoenen waren snel geleverd en zitten als gegoten. Zal zeker nog eens een bestelling plaatsen!

Pluspunten

ik had helaas 1 schoen die niet helemaal goed was.. fabrieksfoutje. Dit is perfect opgelost door dit team

Pluspunten

Goede service snelle levering

Pluspunten

Netjes bericht gehad dat de levering beschadigd was en deze niet geleverd kon worden. Ondanks deze tegenvaller, wel fijn dat er snel een terugkoppeling is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie schoenen, snelle service

IK had een kleine riem besteld en heb er een gekregen die 7 maten te groot is. Door de onhandige delivery service (via DHL) durf ik hem niet in te ruilen. ik prik er zelf wel een jaatje bij.

Pluspunten

Fijn

Reclame na aankoop proberen te stoppen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie schoenen! Lopen heerlijk

Verzending echt vreselijk!! 3 dagen te laat, via DHL en dan ook niet in eens direct aan huis, moest het zelf gaan halen. - te gladde zolen / geen grip

Pluspunten

snelle en goede levering