De maatvoering was een beetje een gokje maar bleek voor mij perfect uit te vallen. Prettige schoen, lekker smal, mooi design en stevig gevormd.
Blij met deze winkel Ik heb maat 39 heren maat En weinig winkels hebben dit
Mooie schoenen van uitstekende kwaliteit
Erg tevreden.in deze tijd snelle levering
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Super gave en kwalitatief hoogstaande schoenen. Ik ben er blij mee!
Opnieuw een paar schoenen besteld, snelle levering, perfect geregeld.
Snelheid van versturen perfect
Dit is de 2de keer dat is schoenen bestel bij Lureaux. Beide schoenen zien er mooi uit, dragen comfortabel, nette prijs en snelle levering.
Schoenen zijn volgende dag geleverd, en passen prima - eerste dag dragen en geen blaren.
Super snelle levering en dat in de drukste tijd van het jaar. De schoenen zijn meer dan wat je op het plaatje ziet en geweldig gaaf.
Mooie schoenen, knappe prijzen, snelle levering en bij vragen wordt er snel gereageerd en goed geadviseerd. Top geregeld.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop!!
Snelle levering, goed verpakt, prima kwaliteit en zitten heerlijk.
Tussen betalen en levering zat amper 24 uur
Twee punten va kritiek: 1: ik zocht op mascelori en deze link op kwam terwijl het geen mascelori schoenen waren. 2: De schoenen zelf. Ze ademen matig, sokken snel vochtig van zweet.
Mooie schoenen levering duurt iets langer dan vermeld
Ik heb de schoenen ff snel gezien. Het is een kerst kado voor mijn man. Dus verder kan ik er niet zo veel over zeggen nog.
Schoenen zitten goed en zien er prachtig uit
Die schuhe sind einfach unglaublich schön! Ich werde noch öfter bestellen!
Die Qualität der Ware ist ohnehin top!!
Schoenen en riem besteld, deze zijn precies als op de afbeelding.
Snelle en prima service, zat een klein foutje op de schoen en dat werd prima opgelost. Op naar het volgende paar.
Coole Schuhe. Danke
Goede kwaliteit en snelle levering en ze zitten lekker.