Pluspunten
mooie schoenen, snelle levering, goed verpakt.
Verbeterpuntener is een verkeerde riem bezorgt, daarom moet ik nu een retourzending sturen. Onnodig werk, jammer.
Pluspunten
Heel correcte levering ! Schoenen zijn luxueus en mooi afgewerkt !
Pluspunten
Originele schoenen, goede pasvorm, snelle levering
Pluspunten
Zeer degelijke schoenen en riem, mooi afgewerkt, track and trace nummer beschikbaar, goed verpakt en zorgvuldig afgeleverd
VerbeterpuntenAangeven op de website dat bij verzending naar het buitenland (België), het niet de dag erna geleverd wordt
Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenWellicht de mogelijkheid toevoegen om aan te geven in welk tijdsvlak je de bestelling wens te ontvangen.
Pluspunten
VerbeterpuntenZou het zo niet weten
Pluspunten
Top schoenen, snelle levering
Pluspunten
Happy Flowers gekocht, gave schoen, maar na een ongeluk met de fiets waren ze onherstelbaar beschadigd. Helaas was mijn maat er ook niet meer om een nieuwe happy flower te bestellen. Met een flinke korting toch een ander paar mogen kopen en zelfs op het extra paar korting gekregen. Er wordt super meegedacht en zijn zeer klantvriendelijk. Ondertussen toe aan mn derde paar, en we zullen er meer volgen!
VerbeterpuntenGeen Hooguit zorgen dat er wat meer voorraad is op andere modellen. Happy Flower vond ik nog altijd de gaafste, hoop toch dat ie ooit terugkomt
Pluspunten
Snelle levering , prima ingepakt , goeie pasvorm en maat . Top
VerbeterpuntenNiks meer aan doen . Houden zo
Pluspunten
Prima service, erg snelle bezorging. Schoenen passen prima, en zien er goed uit.
VerbeterpuntenPrima assortiment, wel erg veel schoenen die erg opvallen. Iets rustigere patroontjes op schoenen zijn er bijna niet.
Pluspunten
mooie artikelen, vlot reageren op de chat, retour geen probleem, snelle afhandeling. helemaal goed !
Pluspunten
Prima actie. Goede Website. Snelle servixe
VerbeterpuntenNog geen opmerkingen
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijzen en onderscheidende producten
VerbeterpuntenMisschien iets meer aanbod/keuze
Pluspunten
Mooie orginele schoenen en zeer goede service. Bij vragen snel bereikbaar en ze staan klaar om je te helpen.
Pluspunten
Degelijke verpakking en goed product
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Makkelijke website, goede foto's, Duidelijke omschrijving, Goede tip over de maatvoering. En ook het bestelproces was gemakkelijk.
Pluspunten
Kan ik nu nog niet zeggen.
VerbeterpuntenMoet ik meer bestellen,dan weet ik het. Ik Geef dit adres wel door aan vrienden.
Pluspunten
Schoenen razendsnel in huis, was op vrijdag besteld. Zaterdag had ik ze aan.!! Prijs ok, maar kwaliteit moet zich komende maanden nog bewijzen!! Ze zitten wel heel fijn en zweten niet ondanks dat t geen leer is.
VerbeterpuntenLiever leder!! Meer soorten prints
Pluspunten
Snelle levering en mooie producten
Pluspunten
Volgende dag de bestelling in huis. Kwaliteit prima!
VerbeterpuntenWaar is het retourformulier/tips. Willen helaas 1 van de 2 producten retourneren.