Pluspunten
Duidelijke website, goede afhandeling. Alles van zoeken tot leveren gaat eenvoudig en snel. Bovendien zijn de schoenen leuk.
Pluspunten
bijzondere schoenen tegen een goede prijs. De schoenen inderdaad de volgende dag ontvangen. Pasvorm lijkt goed (maar even aangehad); ik draag altijd maat 44, heb nu ook 44 besteld en die zitten goed (best strak zelfs, ik heb brede voeten).
Pluspunten
Bezorging goed, schoenen goed ingepakt.
VerbeterpuntenPaar kleine plekjes op de schoenen
Pluspunten
Prijs-kwaliteit verhouding, afhandeling.
VerbeterpuntenDe bezorger meldde me 17.45 via de track en trace dat ik niet thuis was, terwijl ik op de schoenen stond te wachten ivm een bruiloft. Daardoor kon ik ze niet aan en werden ze de volgende dag bezorgd. Dit is echt schandalig!
Pluspunten
Snelle service, mooie schoenen!
Pluspunten
VerbeterpuntenDe prijskwaliteitverhouding is totaal niet goed. Van deze prijzen verwacht ik leren schoenen, geen plastic.
Pluspunten
Uitstekend.. ga zo door!!
Pluspunten
Prima kwaliteit prijsverhouding
Pluspunten
Prima service , vriendelijke klantenservices, De schoenen, en riem zijn netjes en goed verpakt en snel verzonden.
Pluspunten
Een enorm goed overzichtelijke site , snelle levering . De schoenen zijn van mooie kwaliteit .
Pluspunten
Ik had een vraag gesteld via internet, daar kreeg ik erg snel een goed en duidelijk antwoord. Prime service! Aangezien ik een pre-order heb geplaatst, kan ik nu niets zeggen over de levering en/of eventuele retourverwerking.
VerbeterpuntenAssortiment mag groter.
Pluspunten
Goede, snelle, overzichtelijke en intuitive website! Levering en kwaliteit product is prima. Zeer tevreden!!
VerbeterpuntenZorg dat het exclusief blijft en in deze prijsklasse
Pluspunten
Snelle levering en lekker lopende schoenen. Een aanrader!
Pluspunten
Goede service, mooie artikelen
VerbeterpuntenPrijzen zijn wat aan de hoge kant.
Pluspunten
Heldere plaatjes van de schoenen. Goed advies voor wat betreft de schoenmaat. Vlotte levering.
VerbeterpuntenDe foto's van de schoen en de gedragen schoen (ook foto's) verschillen van kleur....
Pluspunten
Heel netjes verpakt en perfecte levering.
VerbeterpuntenMeer verschillende designs zou tof zijn
Pluspunten
Vlotte levering zonder gedoe!
Pluspunten
Mooie site. Super snelle levering. Top schoenen
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over Lureaux BV. De vragen via de mail worden direct beantwoord. Zelfs op zondag. Ze doen niet moeilijk bij schade aan het product. Voor dat je het weet bieden ze een vervangend product aan. En als je net een korting misloopt, sturen ze je meteen een code om alsnog gebruik te kunnen maken van de korten. De schoenen zitten en lopen heerlijk.
Pluspunten
Hippe schoenen, snelle levering
VerbeterpuntenDe schoenen zijn gemaakt van de huid van een polyesterkoe. Niet ademend en dus na een paar uur zweetvoeten. Ik leg liever wat meer geld neer voor leren schoenen van bv Pepe Milan.
Pluspunten
Snelle levering, originele schoenen! Prima loop comfort, goede ondersteuning voor de voetzool. Veel enthousiaste reacties gekregen. De schoenen verkopen zichzelf.