Pluspunten
Prima service en prima kwaliteit schoenen.
VerbeterpuntenDe logistieke afhandeling via DHL was een drama, maandag besteld vrijdagavond ontvangen. Reeds gemeld bij Lureaux.
Pluspunten
Snelle levering Veel keus Past goed
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Leuke schoenen, lopen prima, bijpassende riem
VerbeterpuntenMobiele versie is niet optimaal. Foto’s kiezen dan moet je scrollen en vergroten werkt niet goed en ik kon niet online bestellen tijdelijk. (Iphone7)
Pluspunten
Mooie producten en zeer origineel. Snelle levering.
VerbeterpuntenBij retour / ruil zending geen automatische melding ontvangst en verzenden geruilde producten. Hier over mail gestuurd. Wel direct duidelijke melding terug.
Pluspunten
Top! Maat klopt precies! 44 ipv 45. Lekkere zolen.
Pluspunten
service uitstekend
Verbeterpuntentelefonisch bereikbaarheid aangeven op de site
Pluspunten
Mooie schoenen lage prijzen
VerbeterpuntenMail lezen, na mijn bestelling zei mijn zoon pa bestel een maat groter want mijn schoenen ook van Lureaux maat 43 zitten erg strak(normaal maat 44) via info een mail gestuurd of ik ze een maat groter kon krijgen.Geen respons bestelling kwam binnen goed op tijd maar maat 43. Naar schoenmaker gebracht om ze wat op te rekken
Pluspunten
Mooie aparte schoenen voor een goede prijs
Pluspunten
Artikel wordt op tijd geleverd. Prima afhandeling van de klacht ook qua snelheid mailcontact
VerbeterpuntenDe site doet suggereren dat er op dezelfde dag geleverd wordt. Later kom je er achter dat je hiervoor extra moet betalen. Dit zou aan de voorkant duidelijker kunnen.
Pluspunten
snelle levering, goede prijs
Verbeterpuntenkan ik niet bedenken!
Pluspunten
Goeie en snelle service
Pluspunten
Mooi product. Snelle levering
Pluspunten
Snelle en goede levering schoenen zitten als gegoten.
VerbeterpuntenOp de site is er veel kleurverschil tussen de diverse foto’s. Hierdoor is het niet helemaal duidelijk hoe de schoenen er in werkelijkheid uitzien.
Pluspunten
Prima snelle service en goed produkt Advies over maat kleiner bestellen klopt
Pluspunten
alles volgens afspraak. De schoenen worden in een nette verpakking afgeleverd, in een doos, afzonderlijk verpakt en met een prop in de schoen om het model mooi te houden.
Pluspunten
Super service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie schoenen, snelle levering.
Pluspunten
Leveren stipt op tijd, informatie op website klopt met wat ik heb ervaren.
VerbeterpuntenOp dit moment niet.
Pluspunten
super snelle levering keurig verpakt en ziet er luxe uit ! (en heel blij met mn schoenen)
Pluspunten
Snelle levering, zeer duidelijke uitleg over de te kiezen maat, overzichtelijke site en schoenen netjes verpakt.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Levering optijd, kwaliteit lijkt goed..maar moet nog blijken