Pluspunten
Geweldige schoenen en .......... Ze werden lekker op tijd geleverd. Een echte aanrader die Lureaux !!!!!
Pluspunten
Snelle reactie vanuit customerservice. Komen afspraken na!
Pluspunten
Supersnelle klantenservice, behulpzaam en adequaat. Verrast door de snelheid en flexibiliteit
Pluspunten
Eerste paar schoenen had ik te klein besteld deze zijn keurig geruild voor een maat groter en de verzendkosten zijn snel terug betaald. Echt een paar geweldig mooie schoenen (melo) gekregen.
VerbeterpuntenLureaux geeft aan schoenen een maat kleiner te bestellen omdat deze groot uitvallen. Zowel voor mij als voor een collega van mij bleek dit niet het geval ik heb mijn normale maat besteld en mijn collega zelfs een maat groter. Misschien kan daar nog wat verbetert worden.
Pluspunten
Wat een gave schoenen!! Geweldig. Ook ben ik erg tevreden over de service en snelheid van het ruilen van de schoenen. Schoenen zitten keurig verpakt. Kiezen is zo wel moeilijk;-)
VerbeterpuntenMijn partner heeft bredere voeten. Het zou tof zijn als daar ook modellen voor zijn. Hij heeft nu een maat groter aan dan zijn normale maat.
Pluspunten
Top schoenen, per ongeluk de verkeerde maat besteld. Direct een mailtje eruit gestuurd of ze de andere maat konden sturen. Dat was geen probleem
VerbeterpuntenEen bevestiging van mijn mailtje was wel prettig geweest.
Pluspunten
Snelle en goede service. Overzichtelijke site.
VerbeterpuntenAangeven op de site als er een bestelling wordt gedaan in het weekend wanneer deze verwacht binnen te komen.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Leuke kleuren voor mannen... eindelijk een bedrijf die gewoon eens meedenkt dat er ook mannen zijn die graag kleurige schoenen dragen.
VerbeterpuntenHet lijkt wel of alle "gekleurde"schoenen op dezelfde leest zijn gemaakt... smalle voorkant. Ik heb een brede voet dus mijn schoenen zitten niet lekker. Maar het is voor een theatervoorstelling dus ik dacht dat moet lukken. Het is 15 mei dus ik ga dat nog uitproberen. Ik heb poly-neuropathie en daar heb je prettig zittend schoeisel voor nodig.
Pluspunten
Er staat een duidelijke beschrijving van het product bij. Je weet als koper waar je aan toe bent. Heel fijn! Ook zijn de schoenen keurig verpakt in twee aparte zakjes in de schoendoos zelf.
VerbeterpuntenPersoonlijk zou ik kiezen voor meer foto's. De beschrijving is perfect. De foto's mogen wat uitgebreider zijn.
Pluspunten
Pluspunten
Klantencontact, snel ruilen van schoenen die helaas niet helemaal perfect waren. De nieuwe schoenen waren al onderweg voor de 'oude' schoenen terug bij het bedrijf waren aangekomen. Buitengewoon netjes!
VerbeterpuntenEventueel de retourprocedure iets stroomlijnen, al heeft mij dat nu niet dwarsgezeten.
Pluspunten
Snelle levering. En wat opvalt is dat de schoen super netjes zijn ingepakt!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Mooie schoenen en hele snelle levering
VerbeterpuntenSchoenen "kreuken' wel snel
Pluspunten
De schoenen waren er snel. De schoenen zijn super netjes ingepakt. De kwaliteit van de schoenen is goed. De zolen van de schoenen zijn al voorzien van rubberen zool.
Pluspunten
Snelle en Bette levering
VerbeterpuntenWaarom krijg JD wel korting als je elke keer 1 paar koopt ( kortingscode ba de bestelling ) en niet als je 2 of in mijn geval 3 paar in een keer koop ?
Beste Jeroen, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn dit met u eens en zullen zorgen dat u de kortingscode na meerdere aankopen ook nog kunt gebruiken. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Pluspunten
Snelle en keurige levering. Mooie en bijzondere schoenen. Echt bijzonder en tegen redelijke prijs. De schoenen lopen goed, maar dat is het oordeel is na pas één dag dragen. Wel veelbelovend.
VerbeterpuntenDe geur van de bijpassende riem is niet zo fijn.