Pluspunten

Snelle levering, goeie kwaliteit

Pluspunten

Super klantvriendelijk bedrijf! Mooie producten die je waar geven voor je geld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering prachtige aparte schoenen met bijpassende riemen voor een betaalbare prijs

gratis retour sturen, heb op jullie aanraden een maat kleiner besteld, maar is echt te klein waardoor ik nu moet ruilen en retourkosten moet betalen

Ik zou andere zolen gaan gebruiken. Hier heb je geen grip mee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

BijzonderE schoenen voor mannen

Bestelde schosen en leveren (en geen andere zoals bij ons). - zorgen dat je telefonisch bereikbaar bent. -reageer als iemand een mail stuurt

Pluspunten

LUREAUX levert de schoenen op een correct manier. De schoenen zijn geweldig. Afwerking en draagcomfort is super. Deze design schoenen worden met trots gedragen. Een aanrader voor iedereen die er op een eigentijdse manier er bij wil lopen.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van de order . En een eventuele klacht wordt snel en goed afgehandeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levert aparte, mooie schoenen

Nadat ik mijn persoonlijke situatie had uitgelegd aan de telefonische helpdesk kreeg ik een verkeerd advies. Op basis daarvan dus te kleine schoenen besteld (en de volgende dag ontvangen). Deze teruggestuurd. Omruiling liet meer dan een week op zich wachten, maar na een mailtje van mijn kant en correcte mail van hen retour, kwamen ze de volgende dag binnen. Lureaux-ruiling zou gratis zijn. Het retourformulier geeft echter aan dat ze € 5,85 vergoeden. De verzending (in de originele verpakking) versturen kostte mij € 6,75 [zo simpel mogelijk, onverzekerd verzonden, zonder handtekening retour of andere poespas, met dezelfde verzender: DHL]. Maakt dat eurootje verschil uit? Nee... maar toch vind ik het niet correct. * Tot slot de schoenen ... ook de maat groter valt wat krap uit. We zijn nu een maand verder (en ik draag ze niet dagelijks). Hopelijk lost dat zich op met uitlopen. * Het "goed ademend vermogen" valt me echter tegen. Je krijgt warme voeten, wat in een koude herfst / winter lekker is, maar 's zomers wel eens zou kunnen gaan tegenvallen.

Pluspunten

Snelle levering, goede service en degelijke, goedpassende schoenen met mooie ontwerpen.

Ik had in eerste instantie het verkeerde paar schoenen opgestuurd gekregen.

Pluspunten

Goede producten. Snelle service. Gratis bezorging

Jammer dat retourzending niet gratis is.

Pluspunten

vrijwel alles. Duidelijke website. snelle levering. Mooie schoenen. Lopen prima!

Keuze is (nog)beperkt.

Pluspunten

Mooi product en gewoon goede levering. Nu kijken hoelang de schoenen ook mooi blijven.

Pluspunten

Snelle bezorging van hetgeen ik besteld heb

De schoenen zouden groot uitvallen waardoor werd gezegd dat ik een maar kleiner moest nemen dan normaal. De bestelde schoenen waren veel te klein, dus die vlieger dat ze groot uit zouden vallen gaat in mijn geval echter niet op.

Pluspunten

Accurate productbeschrijving, snelle afhandeling.

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Snelle service, kwalitatief goede schoen voor een hele leuke prijs.

Bij dit soort "opvallende" schoenen zou het welkom zijn als er een passende riem bij zou horen. Combineert net even wat beter. Retourneren zou net even wat makkelijker kunnen met bv een antwoordnummer.

Pluspunten

Snelle service, goede communicatie en top schoenen

Pluspunten

Snel geleverd. Niet duur. Mooie schoenen.

Pluspunten

Na zelf op de gok een achteraf te kleine maat besteld te hebben, zonder problemen kunnen ruilen en tevens de verzendkosten retour gekregen

Pluspunten

geweldige schoenen lopen uitstekend draag ze nog maar 2 dagen en iedereen vraagt waar ik ze vandaan heb gehaald ik zal er zeker nog eens een paar bestellen

Pluspunten

hele snelle service en super originele goede kwaliteit schoen

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit, mooie prijzen, super levering. Door een technisch mankement was vrijdag avond leveren niet mogelijk. Er werd gelijk gemaild dat ze de schoenen zaterdag ochtend kwamen leveren. Top!

Pluspunten

Vlotte online service en levering! Een prima eerste ervaring.

Een maat kleiner bestellen (op advies) blijft toch beetje vreemd hopelijk lopen ze nog wat uit.