Pluspunten
Heb nu twee paar schoenen. Echte aanrader. Voor andere merken betaal je al gauw het dubbele voor zulke schoenen.
Pluspunten
Prachtig design van de schoenen. Ook leuk dat je het design van de schoenen kunt combineren met de bij te bestellen riem.
VerbeterpuntenHeb ik eigenlijk niet. Ik heb de schoenen vandaag voor het eerst aan, en normaal loop in meestal op van Bommel schoenen. De eerste indruk is, is dat de van Bommel schoenen gelijk vanaf de eerste minuut heerlijk zitten, en dat ik hier even aan de pasvorm moet wennen. We gaan het zien......
Pluspunten
Snelle correcte levering!
Pluspunten
Dat er gecomuniceerd word dat de schoen later worden geleved dan aangegeven. Dat is goede communicatie waar veel bedrijven iets van kunnen leren. Ook dat om 21:30 nog een vraag via de chat beantwoord werd vond ik fijn.
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Gave schoenen (met bijpassende riem!) voor goede prijs! Vlotte, correcte levering!
Pluspunten
Prachtige schoenen, goede service qua bezorgen. Perfect.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Ik heb ontvangen, net als ik had besteld. Alles goed!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, heerlijke schoenen
VerbeterpuntenDe track & trace code werd mij niet toegezonden
Pluspunten
Snelle service, gave producten!
Positive
Schöner Schuh, mit guter Passform und wertigen Materialien.
Pluspunten
Heldere website en correcte levering
VerbeterpuntenWellicht duidelijker aangeven of bepaalde maten wellicht nog in winkels op voorraad zijn
Pluspunten
snel en goed spul .En geweldig mooi
Verbeterpuntengeen zo goed
Pluspunten
een geweldige snelle en klantvriendelijke service!!! Via via bij dit bedrijf terecht gekomen maar koop er zeker weer een paar schoenen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima communicatie en snelle levering
Pluspunten
Mooi en creatief assortiment, snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pré order schoenen enkele dagen later dan afgesproken geleverd maar alles op tijd laten weten met dank aan Niels grt ramakers theo
VerbeterpuntenGeen verbeterpubteb
Positive
Gute Qualität, gut verpackt geliefert.
VerbesserungspunkteKommunikation über Bestell- und Versandprozess sollte verbessert werden, gerade bei längeren Lieferzeiten. Rückfrage beim Kundenservice blieb unbeantwortet.