Mijn 7e paar hier al besteld. Nog steeds tevreden. Helaas 1 paar schoenen retour geleverd ivm een tegenvallende kleur. In werkelijkheid was de kleur feller dan dat ik had verwacht. De communicatie en het retourproces verliepen beide goed.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vele kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

3 commandes, 3 satisfactions

J'adore vos produits, je suis fan. Bravo !!!!

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? La couleur et l'originalité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Lorsque les gens regardent mes chaussures
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? Un des mes petits fils adore

Netjes en betrouwbaar 10 punten

Ik heb goede ervaringen

Alles gut

Nach einer Reklamation wurde mir anstandslos ein neuer Artikel geschickt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

wordt goed geholpen met de vragen die je hebt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? super
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel reactie s
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ze wilde de schoenen ruilen

Betaalbaar en uniek

Snelle prima levering. Schoenen zijn prachtig

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Betaalbaar

mooi en kwalitatief

eerste maal een aankoop gedaan en zeer tevreden over het geleverde produckt. voldoet volledig aan mijn vewachtingen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Supersnel en mooie schoenen

Goede service, compleet pakket. Luxe en loopt meteen lekker.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Alles perfekt

Mein Gürtel wurde innerhalb kürzester Zeit und war schon drei Tage nach Bestellung bei mir. Er sieht genau aus wie erwartet. Also alles top :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Goede communicatie en service!

Goede en snelle communicatie en snelle klant oplossingen. Kun je betrouwbaar bestellen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Weet ik nog niet.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Moet nog komen.

Super schoenen

Ik bestel al jaren lureaux schoenen, zo bijzonder!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Niet alledaags
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel reakties, daar heb je hem weer
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Echt iets voor jou!

Schnell und unkompliziert, Ware genau so wie gewünscht

Alles super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Mal was anderes, ein echter Hingucker
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Oft

Ik koop mijn man schoenen omdat ik van apart hou Bij lureaux komt mijn fantasie tot leven Elke keer dat ik iets koop voel ik mij als een kind in een snoep winkel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het gedurfde,
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Complimenten dat mensen zeggen wat gave schoenen

Goedkoop en snel geleverd

Lopen lekker en het zijn fijne en leuke schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze vinden mooi en sportief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De kleinkinderen vonden het heel prachtig en mooi

Super Qualität und Passform!

Sehr freundlich und immer netter Kontakt!

Super mooie schoenen

Ik heb ze vandaag voor het eerst gedragen. Iedereen gaf een compliment over deze gewaagde maar mooie schoenen!

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd een leuk gesprek omdat het andere schoenen zijn dan iemand anders heeft.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Wild vreemde mensen spreken je aan over je schoenen. Iedereen is zeer complimenteus!

Gaaaaaaaaaaaf

Heerlijke schoen om te dragen. Viel wel op onder een spijkerbroek/ zwarte broek

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Van vele
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen kik ze aantrok

Schoenen top , riem matig

Jullie schoenen zitten heerlijk én de motiefjes die ik inmiddels in huis heb (10 paar) vind ik echt top! Waar ik tegenaan blijf lopen is de kwaliteit van de riem. Inmiddels heb ik zeker 4 x een nieuwe besteld. En heb ik nu weer een tweetal riemen waarbij het stof loskomt van het leer. Dus: of de schoenen gaan te lang mee óf de riemen gaan te kort mee…. :) Veel groeten, Marc Cobben 0648312895

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Motiefje / print
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeker!!

Super schoenen

Schoenen zitten als gegoten. Kwaliteit is goed.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Is weer eens echt iets anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mensen om mij heen valt het gelijk op dat ik iets anders aan heb

Schitterende schoenen met stipte service

Mooie variatie in kleuren

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Iedereen spreekt je aan
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Idem
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De kleur van de schoenen stemt overeen met de kleur van de jas van mijn hond

Immer wieder ein einzigartiges Gefühl

Alles so cool wie das Design der Schuhe. Kommunikation und Service sind top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das sie sich von der Masse abheben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Man wird häufig darauf angesprochen. Man braucht schon ein bisschen Selbstbewusstsein..

procedure retourneren onduidelijk voor België

Ik ontving recent mijn bestelling van 4 paar schoenen. Daarvan blijkt er één paar beschadigd te zijn. Op de site is het onduidelijk of de schade hoort bij te retourneren producten, en anderzijds krijg ik enkel verzendopties voor Nederland te zien. Ik ben woonachtig in België, maar vind daar geen retourprocedure voor terug. Vriendelijke groeten, Maarten Coppens.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? variëteit en patronen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? af en toe positieve reacties

Leuke schoenen, te agressieve marketing

Mooi schoenen Moet ze nog echt proberen Derhalve is een review na paar dagen onzinnig De overall marketing is bijzonder en ongewenst agressief

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijker
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik heb ze net, onzinnige vraag na een paar dagen

Parfait !

Efficace

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? N/A
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? N/A
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? N/A

Fantastische schoenen en mooie prijs!

Nooit eerder gehoord van dit merk maar via via toch een keer gekeken. Hele mooie hedendaagse schoenen voor een mooie prijs en een pasvorm die als gegoten zit. Ook levertijd zoals aangegeven. Had nieuw model dat pas na 1 december beschikbaar zou zijn en jawel op 2 december DHL voor de deur.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker anders
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Nog nix, maar gaat ongetwijfeld gebeuren.