Besteld en heel snel geleverd top
Beste Gerrie, Fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Fijne dag, Team Lureaux
Super Schuhe !!! Schon das 4. Paar!!
Guten Tag Klaus, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Viel Spaß mit Ihrem Paar Lureaux-Schuhen. Schöner Tag, Team Lureaux
Wat een prachtige schoenen van Lureaux! Niet alleen uniek door de mooie print maar ook nog eens van hoge kwaliteit. Ze lopen heerlijk. Wat ben ik super trots op mijn wiskunde-schoenen die ik van mijn klas heb gekregen.
Beste Johan, Wat een super leuk cadeau! Bedankt voor uw mooie review en hopelijk heeft u nog lang plezier van uw schoenen. Fijne dag, Team Lureaux
Snel Snel thuis bezorgd
Beste Cor, Fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Fijne dag, Team Lureaux
In de collectie, zit altijd wel een model die ik wil. Dit geval de bloome. Voor het eerst ook een riem erbij genomen. Per ongeluk een verkeerde maat ingetikt. Na contact werd de maat aangepast en zo ook geleverd. De schoen (en riem) zit als gegoten. Helemaal TOP.
Beste Peter, Fijn om te horen dat de schoenen en riem lekker zitten. In het vervolg staat Lureaux graag weer voor u klaar. Fijne dag, Team Lureaux
Vandaag mijn 5de paar Lureaux schoenen met bijpassende riem ontvangen. Wederom perfecte pasvorm en hele mooie kwaliteit tegen een hele scherpe prijs. De schoenen en riem zijn net zo als de vorige keren binnen 24 uur geleverd. Heb de volgende set alweer uitgezocht. Nu alleen nog de toestemming krijgen van mijn vrouw en dan ……
Beste Ernst, Wat tof om te horen dat u uw 5e paar Lureaux schoenen heeft ontvangen. Hopelijk kan Lureaux u nog lang van dienst zijn. Fijne dag, Team Lureaux
Stylische Schuhe, toll verpackt, schnell geliefert.
Guten Tag Thomas, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Viel Spaß mit deinen Schuhen. Schöner Tag, Team Lureaux
Mijn schoenen zitten er heel leuk uit en passen en lopen prima. Van de bijbehorende riem en overhemd stond iedereen extra te kijken!
Beste Duk, Gaaf om te horen dat u voor een volledige outfit bent gegaan. Dit maakt uw outfit nog unieker. Fijne dag, Team Lureaux
Goede service, snelle antwoorden backoffice en niet te vergeten perfect zittende schoenen tegen mooie prijs.
Beste Harry, Goed om te horen dat alles snel is verlopen. Zo horen wij het graag! Fijne dag, Team Lureaux
Ware wurde noch nicht zugestellt
Guten Tag Thomas, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Das ist sehr ärgerlich zu hören. Können Sie [email protected] kontaktieren? Schöner Tag, Team Lureaux
Kwaliteit voor een uitstekende prijs en een gevarieerd aanbod.
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Hopelijk maakt u nog vele leuke gesprekken mee door uw Lureaux schoenen. Fijne dag, Team Lureaux
Schnelle Lieferung, mal was ganz eigenes bzgl Design- fröhlich optimistisch
Guten Tag Gert, Freut mich zu hören, dass Ihnen das Design gefällt. Viel Spaß mit deinen Schuhen. Schöner Tag, Team Lureaux
Bij het ontvangen kwam ik erachter dat de maat niet helemaal goed was. Ruilen ging simpel en had snel een juiste maat schoenen in huis. Kortom, niet alleen mooie kwalitatieve schoenen maar ook een goeie klantenservice.
Beste Vincent, Bedankt voor je mooie review. Team Lureaux staat in de toekomst graag weer voor u klaar. Fijne dag, Team Lureaux
Qualite, prix , tres bon compromis
Bonjour Patrick, Merci pour votre avis. Amusez-vous avec vos produits. Passe une bonne journée, Team Lureaux
Mooie site om te bezoeken en als je wereld gaat het snel en keurig Vervelend is dat je na elke actie een mail in het. Nederlands krijgt en exact dezelfde in het Duits .. raar
Beste Ger, Bedankt voor uw review. U kunt ons een mailtje sturen op [email protected] voor uw opmerking. Fijne dag, Team Lureaux
Ik heb al veel paar schoenen van Lureaux. Ze zijn van goede kwaliteit en stralen echt iets uit. Ook de prijs, niet onbelangrijk, is geweldig. En elke bestelling wordt met zorg verwerkt.
Beste Marcel, Bedankt voor uw complimenten. Hopelijk heeft u nog lang plezier van uw Lureaux producten. Fijne dag, Team Lureaux
Schuhe passen immer und sind von hoher Qualität. Die Lieferung erfolgt schnell und problemlos.
Guten Tag Sebastian, Schön zu hören, dass Ihnen die Produkte gefallen. Schöner Tag, Team Lureaux
Die Designs sind super und dass es den Gürtel im selben Design gibt, ist der Grund, warum ich kaufe. Gerade bei den letzten Käufen musste ich leider feststellen, dass die Oberfläche sehr kratzempfindlich ist. Sobald ich irgendwo angekommen bin, waren die DPrints zerlratzt, was sehr schade ist.
Guten Tag Marco, Danke für Ihr Kompliment. Für Kommentare zu den Produkten können Sie uns eine E-Mail an [email protected] senden. Schöner Tag, Team Lureaux
Es gibt sie noch, Herrenschuhe in außergewöhnlichem Design, super schick, toll verarbeitet. Einfach ein absoluter Hingucker und trotzdem bezahlbar. Mein Bruder ist einfach nur begeistert und ich würde mir wünschen, das es auch solch schöne Damenschuhe gäbe in großen Größen.
Guten Tag Heike, Was für ein tolles Kompliment von Dir. Wir wünschen Ihnen viel Spaß mit Ihren Schuhen. Schöner Tag, Team Lureaux
Schnelle Lieferung
Guten Tag Gisbert, Schön zu hören, dass alles nach Plan gelaufen ist. Schöner Tag, Team Lureaux
Très bon renouvellement Originalité appreciable Livraison sans problème Prix correct pour ces produits
Bonjour Hugues, Heureux d'apprendre que vous êtes satisfait de vos produits. Passe une bonne journée, Team Lureaux
Leuke schoenen voor niet te veel geld, er zit helaas geen leer in verwerkt maar goede pasvorm. Gratis snelle levering en evt gratis retour of omruilen. Zo kan het dus ook.
Beste Rob, Wat fijn om te horen dat u complimenten krijgt over uw schoenen. Hopelijk gaat u er nog veel ontvangen. Fijne dag, Team Lureaux
Het blijven exclusiefs schoenen wat ik al zei leuke reacties. Zo van wouw!!! wouw waar heb je die gekocht . En dan meteen reclame maken voor jullie
Verrassend mooie schoenen. Goed alternatief voor de bekende merken.
Mijn tweede paar schoenen van Lureaux en weer net zo fraai als het eerste paar.