Past als gegoten

Schoenen en overhemden passen perfect en op de schoenen loop je meteen weg. De hele avond gedanst op schoenen die zo uit de doos kwamen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Stylish
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Schoenen , overhemd en riem dezelfde print geeft veel positieve reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Huwelijk van mijn collega.

Mooi

Past goed

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Zeer professioneel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Aangenaam design, ik hou van kledij met een hoek af
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Positieve reacties

Ik heb de schoenen. Besteld en heb een paasdagen moeten wachten en kreeg toen al de schoenen binnen hele mooie schoenen

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel van de wild jungle
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat iedereen naar beneden kijkt ze vallen wel op

Mooie kleurrijke schoenen.

Fijne pasvorm in dan heel leuke Reacties op deze mooie schoenen. Ben er content mee!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn speciaal.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke reacties! Ze kijken eerst naar de schoenen en dan naar wat erin staat.wow
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Wow reacties.

Super Qualität

Schuhe und Gürtel passen perfekt und sehen mega aus

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Einfach „bunt“ aber nicht zu viel
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Vlotte service

Riem n schoenen besteld. Kreeg een bericht: bestel binnen 20´ 2de item dan wordt het samen verstuurd. Dat was niet het geval. Riem op vrijdag, schoenen op dinsdag.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Originele prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen vroeg: waar heb je deze gekocht? Veel reacties.

Hele mooie schoenen

Dikbtevreden over de schoenen passen perfect heb al hele leuke reacties gehad van mensen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Hele mooie kleuren deze zie je niet in een schoenen winkel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Hele positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Op een feestje ze zaten allemaal te kijken

Elegant und bequem

Siehe oben die besten Schuhe bis jetzt

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ausgefallen
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Ständig
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Bequem

Uitmuntend

Zeer goede service. Op vragen wordt snel en adequaat gereageerd. Dan vergeet ik nog de prachtige schoenen voor een nette prijs. Met het cijfer 10 heb ik niets teveel gezegd. Lureaux heeft opvallende schoenen voor mensen die de " saaie grijze muizen schoenen" of de eeuwige sneakers zat zijn.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Alle afwijkende kleuren en drukke prints.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig.

Das Warten hat sich gelohnt.

Kann nur positives berichten...

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sind gewagt, aber eben eyecatcher

Top kwaliteit met een wachttijd

De artikelen zijn van hoge kwaliteit en leuke originele designs. Het bedrijf heeft daarbij veel acties wat nieuwe artikelen kopen makkelijk en betaalbaar maakt. Het enige jammere is de wachttijd voor een pre-order, of hoe snel iets uit voorraad is.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Creativiteit en originaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel

Krijg steeds commentaar wat een gave schoenen ik heb...

Ik moet me nu gaan inhouden, ik heb al 4 paar schoenen bij Lureaux gekocht de laatste 2 maanden......

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Gaaf
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Waar heb je die vandaan... die wil ik ook....

Echt goed werk geleverd

Had wat speciale wensen en daar is geheel naar gehandeld. Ga zeker weer bestellen.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog amper gedragen. Mensen moeten eraan wennen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn vrouw vond het niet zo vanaf de foto’s, echter toen ze de schoenen aan zag was ze verkocht.

mooie schoenen

goed aangeleverd

kwaliteit en origineel

de schoenen zijn origineel en slijtvast

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? apart en mooi
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? trouw als getuige

Heerlijke schoenen

Wanneer ik schoenen van Lureaux draag, krijg ik steevast complimenten. Ze zijn speels en origineel. En ze zitten gemakkelijk. Als je steunzolen hebt check je best even vooraf of de zool uit de schoen geraakt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn speels.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd, zeker als ze wat minder klassiek zijn.

Ik heb nu al heel veel keer besteld. Is nog nooit mis gegaan

Mijn ervaring is een stipte levering. Goed product. Pas vorm prima. Veel reacties als je de schoen draagt. Mocht er toch wat zijn en je laat hun dat weten, wordt het perfect opgelost. Ik beveel jullie zeker aan bij mijn relaties. Ik heb de laatste keer een busje onderhoud besteld. Jammer dat daar geen Nederlandse beschrijving op staat.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? luxe kwalitatief goede schoenen. Daar hoef je beenvan Bommels voor te kopen. Je ziet dat zij nu ook met prints gaan werken.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ik krijg altijd leuke opmerkingen. Wat een mooie en leuke schoenen heeft u aan. Of als ik de wachtkamer in het ziekenhuis zit, hoor je ze heel zacht fluisteren, als minister de Jong die schoenen ziet, gaat hij ze afpakken. Ik ben bijna blind, maar kan goed horen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het leukste is dat ik Spanje kwam, een restaurant eigenaar ging op zijn kiezen en wilden aan de schoen voelen. ik had de schoenen met Delftse blauwe print aan

Mooie, originele schoenen voor een goede prijs

Nu 3 jaar prachtige delfts blauwe sneakers gedragen. Deze waren helaas uit het assortiment, maar nu twee mooie andere sneakers gekocht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk en origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna dagelijks

Bin sehr zufrieden

Habe Montags bestellt und Mittwoch war es da! Sehr schnelle Lieferung! Zum Produkt: auch Prima. Ich habe die Schuhe schon so lange gewollt und dann im Shop gesehen und bin jetzt super Glücklich :-) Qualität auch echt Prima.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Auf der Hochzeit wo ich, waren Sie DER Hingucker!
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Das ich diese Schuhe endlich in meiner Schuhgröße gefunden habe.

Alles top

Jetzt schon 5 paar Schuhe und 3 Gürtel bestellt. Alles ist tatsächlich immer einwandfrei gewesen. Tolle Schuhe die nicht jeder hat. Echte eyecatcher.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Diese Schuhe sind anders und auffälliger
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Man wird immer gefragt..hey woher hast du diese tollen Schuhe.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Den 85 . Geburtstag meines Vaters

Snel en goed

Klacht werd meteen verholpen. Blij met mijn nieuwe blue miracle

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna elke dag
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Wil in de auto stappen en ik krijg complimenten over mijn schoenen terwijl ik de deur nog niet dicht had

Super service snelle reactie

Super service

Top, Super, Magistraal.

Mooie en zeer goede passende schoen. Reeds mer dan 10 paar ( + bijpassende riem ) in bezit.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zeer kleurrijk, voor ieder wat wils.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Steeds zeer leuke en grappige reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat mensen die weten dat ik Lureaux schoen heb speedster vewonded zijn met een ander paar.

Mooie schoenen

Mooie lederen schoenen ,als men 43.5 schoenmaat heb beter 44 bestellen verder prima

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleur is mooi