Snelle levering mooie schoenen

Eindelijk een betaalbare modieuze schoen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleur en eigen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Het valt zeker op zeker met de riem in dezelfde kleur
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik heb ze pas net maar ik wordt nu al met minister de jonge vergleken

Een lust voor het oog

Bij het openen van de doos schitterden 2 paar prachtige schoenen mij tegemoet. De schoenen zien er geweldig uit en op het eerste gezicht is ook de kwaliteit dik in orde, ook in vergelijking tot de F. van Bommels die ik normaal bestel. Ik heb ook twee bijpassende riemen besteld. Deze zien er al net zo geweldig uit. Tevens ook nog een schoenspanner gekocht. Ook deze ziet kwalitatief goed uit. Ik heb een nogal brede voet en aangezien je alleen een standaard breedtemaat kunt bestellen was ik heel benieuwd naar de pasvorm. Ik heb één paar schoenen de afgelopen dagen meerdere malen gedragen en het valt alles mee. Ik ben tot nu toe zeer tevreden met de schoenen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kwalitatief op het eerste gezicht zeker vergelijkbaar met de "grote merken". Qua design onovertroffen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De reacties moeten nog komen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Tot nu toe: Het openen van de schoenendoos

Blij met de schoenen maar teleurgesteld in de service.

Hoewel de keuze voor mij beperkt is omdat ik altijd “halfhoge” schoenen draag blij met de modellen en printen. Teleurgesteld in de service omdat ik gewoon geen reactie krijg op een via de mail gestelde vraag.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Grappig, ik hou van kleur
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Redelijk veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

topschoenen !!!!!!!

Er gaan nog veel paren volgen! Heel mooi, zitten heerlijk, en zeer goede kwaliteit!!!!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? ik draag geen `gewone schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? `meerdere keren per dag

Schöne Schuhe, leider im Fussrist zu eng

Die Schuhe sind sehr schön und gut gearbeitet. Leider sind diese im Fussrist (oben auf dem Fuss) zu eng. Deshalb gingen diese zurück.

Geweldige schoenen

Goede service, snelle levering, zitten heerlijk en word vaak aangesproken Daikin ik mooie schoenen draag ik heb inmiddels 7 paar.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijk en kleurrijk en met een thema

Perfecte schoenen met ludieke uitstraling.

Mooie schoenen, perfecte pasvorm en snelle levering.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Top
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd

wow

einfach nur wow als die Schuhe kamen war ich gleich hin und weg

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? die besondere Art

Schuhe die nicht jeder hat

Dieses mal dauerte dass warten,wie vorher gesagt etwas länger,dennoch kam das Paket Termin gerecht.Es ist eine Freude die schönen , bequemen Sneaker "Flamingo" auszupacken.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Schuhe die man nicht täglich sieht
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Öfter schauen auch Fremde auf die Schuhe und äußern sich positiv
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

cooles Design - tolle Qualität

cooles Design - tolle Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? positive Reaktionen

Alles Super, gern wieder !!!

Fällt immer aus dem 0 8 15 Programm

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? alles
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? immer

Wordt op datum geleverd wat in de bevestiging staat

Helemaal blij mee komen over een met de foto een aanrader om daar je schoenen te kopen super ga zeker nog een keer bestellen dankjewel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prijs is redelijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zo dat zijn leuke schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Reacties van de mensen

Erg mooie schoenen met bijpassende riem.

In luxe verpakking, erg mooi cadeau voor mijzelf.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bijna iedere dag

Parfait

Livraison très rapide, chaussures magnifiques.

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? Style
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Soirées
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? Plusieurs personnes en admiration devant mes chaussures

Mooi hippe selectie

Geweldig in één woord als je complimenten wilt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lureaux rules
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Laatst een regatta gehad, waarbij de ene compliment na de andere kwam.

Top producten en top service

Na wat strubbelingen met de levering contact gehad met de klantenservice en toen hebben zij het keurig opgelost en had ik de hidden goldy’s de volgende dag al in huis en ze zitten heerlijk en zien er prachtig uit ik ben klaar voor mij bruiloft

Zeer tevreden met alle bestelde en ontvangen producten

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bij mij past alle bestelde schoenen perfect en ik hou van kleuren en liefs heel aparte combinaties
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Gebeurt regelmatig op straat of verjaardagsfeestjes

Klote

Nooit geen schoenen gezien en mijn geld ben ik kwijt niks aangekregen erg toch

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Tevreden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Variatie
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positieve reacties

Sehr schöne Schuhe, allerdings ist der Zeitraum von deg Bestellung bis zur Lieferung sehr lang

Xxx

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Hebt sich von der breiten Masse ab
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sind immer ein Hingucker
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Xxx

Könnte nicht besser sein!!

Mein Mann ist absolut begeistert!! Tolle Ware, super Qualität und Service!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Das großartige Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sehr oft
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Die Hochzeit des Sohnes

expérience nulle. Toujours pas recu ma commande

expérience nulle. Toujours pas reçu ma commande. Ce 14/06/2023; aucun avis dans ma boite aux lettres, aucun appel téléphonique, aucun avis mail, absolument RIEN !!!!!!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non
  • Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? Neant !
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Faudrait pouvoir les avoir aux pieds pour avoir des reactions !!!!!

Erster Eindruck ist ein Traum

Bestellung geliefert wie Vereinbart ,Hochwertige Verpackung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Einzigartigkeit
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Design
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Gala der Falkenberger Tanzsport Gemeinschaft

schnelle Lieferung, hervorragende Qualität

schnelle Lieferung, hervorragende Qualität, umkomplizierte Abwicklung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? on stage

Mooi spul, goede pasvorm

Dit is m'n 6e paar, ben inmiddels beroemd op het werk... Levering was dit keer niet volgens belofte, duurde langer, maar na een telefoontje wel de volgende dag verzonden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Echte eyecatchers!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat bij een worshop de teainer schoenen van Mascolori had, maar die van mij net zo opvallend maar veel voordeliger.