Je benr nog echt een klant bij Primera Kuipers in Emmeloord. Altijd vriendelijk personeel.
Je wordt altijd heel correct geholpen. Kan niet beter!
Vriendelijk!
ondanks dat ik alleen staatsloten koop en een enkele keer een verjaardagskaart zijn de mensen achter de toonbank altijd even vriendelijk.
Een winkel, waar je, je welkom voelt, en prettig geholpen wordt
Als ik posters op wil hangen mag dat altijd. En als ik vraag iets te geven voor de verloting van de borstkankervereniging staat er altijd wat klaar. Enz
Goede service, duidelijke uitleg over mogelijkheden en producten en altijd vriendelijk te woord gestaan. Er word echt de tijd voor de klant genomen erg prettig !!!
Altijd klantvriendelijk
Altijd vriendelijk personeelđŸ˜˜đŸ˜˜
Zeer aardige mensen
Als ik binnenkom is het altijd dat ze mij vriendelijk groeten. Dat geeft een goede indruk. Ook het persoonlijk advies is hier altijd gratis maar prima.
Vriendelijk personeel die goede service verleent in de ruime winkel met een groot assortiment.
Hele fijne winkel. En behulpzaam personeel.
Zeer fijne winkel, erg prettig en klantvriendelijk personeel. Assortiment breed, maar doordat er soms geen keuze wordt gemaakt, ook wel weer beperkt in keuze.
Het is fijn om te winkelen in deze zaak groot assortiment vriendelijk personeel en je wordt er goed geholpen
zeer goed
Fijne bediening en vriendelijk
Altijd behulpzaam en klantvriendelijk
Goed geholpen. Kom er graag!
Super winkel vriendelijk personeel en behulpzaam zeker een aanrader voor andere
Ik kom al enkele jaren bij Primera en wordt er altijd vriendelijk geholpen.
Prima winkel goede service en vriendelijk personeel.
Ik word bij deze primera altijd vriendelijk begroet, er staat kundig personeel en ze bieden een goede service. Ik blijf hier zeker komen
Fijne winkel goede sortering leuke mensen prima
Vriendelijk en deskundig personeel