Vriendelijk
Altijd vriendelijk en prettig geholpen, persoonlijk contact
altijd hulpzaam en viendelijk
In de winkel voor postzegels bijvoorbeeld; vriendelijk en behulpzaam personeel (Berkel en Rodenrijs)! In de webshop boekje besteld en keurig en snel geleverd.
Winkel waar je haast altijd alles kan vinden
goede ervaringen. bij vragen wordt er meteen goed en adequaat gehandeld
ik kom regelmatig bij een filiaal Primera in Purmerend Weidevenne. Ik wordt daar zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Enige minpuntje van mijn kant.....weinig aanbod in duurdere sigaren assortiment maarja. Voor de rest zeer tevreden over dit filiaal van Primera
Goede service, altijd goed geholpen
Primera Wagnerplein Aardige mensen die alles voor je doen Mooie winkel
Ik ga er altijd om staatsloten medewerkers zijn aardig en kundig.. er heerst een positieve sfeer in de winkel
Ik word altijd vlot geholpen en het personeel is altijd vriendelijk
Vriendelijk personeel en altijd behulpzaam
Je wordt er gewoon fijn geholpen.
Heel vriendelijk behulpzaam personeel,altijd leuk om er even binnen te wippen
't is altijd best druk bij Primera Bladel, maar je wordt altijd keurig geholpen! De winkel is overzichtelijk en ruim opgezet.
Het is een leuke winkel ze hebben heel spullen .het is gewoon een fijne winkel om te shoppen
Primera op Bennekelstraat heeft een ruim aanbod en vriendelijke, servicegerichte dames. Prettige locatie, makkelijk en gratis parkeren voor de deur! Tijdens boodschappenrondje merk ik dat doordat het dichtbij de Albert Heijn zit, ik sneller bij ze binnenloop voor bijvoorbeeld een verjaardagskaart omdat het aanbod van Primera gewoon beter is dan bij de AH.
Je word goed geholpen behulpzaam.
Bij een Primera bezoek slaag ik altijd. Ik word er netjes geholpen en ben blij met het ruime assortiment aan bijvoorbeeld tijdschriften en kaarten. helemaal fijn is het voor mij dat de Primera bij mij om de hoek zit en ook een postkantoor is.
Handig dat er ook een afleverpunt is voor pakketjes. En formulieren regelen bij verkoop van auto. De telefoonaccessoires die jullie sinds kort hebben, waardeer ik vanwege de originele producten. Je weet dan dat de kwaliteit goed is.
Ik kom er graag omdat het er gezellig is.ze hebben voor elk wat wils, En ze doen hun best om er een leuk kadootje van te maken
Very nice
Bij mijn Primera winkel kennen ze de klanten, zijn altijd uiterst vriendelijk en belangstellend. Geven indien nodig goed advies. Ook als je de medewerkers buiten de winkel tegenkomt weten ze wie je bent.
erg goed en top
Beste winkel en cliënt vriendelijk.