Pluspunten
Vriendelijke service, denkt altijd met mij mee
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijke mensen en uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Aandacht voor de klant, vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Dit geldt niet alleen voor de "baas" maar ook voor de andere medewerkers.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Enthousiast vriendelijk personeel
VerbeterpuntenUitgebreider assortiment
Pluspunten
Ze zijn er erg vriendelijk en behulpzaam en ik heb 2x iets moeten ruilen waar ze geen probleem van maakte, dus een hele goeie service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer vriendelijk en deskundig personeel, ruim assortiment en op z'n tijd leuke gratis attenties!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super super vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel goede service en assortiment - correcte afhandeling - vriendelijke mensen - weten van wanten - goede acties.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Altijd klantvriendelijk. Veel faciliteiten.
VerbeterpuntenOpeningstijden. Een koopavond zou prettig zijn.
Pluspunten
Je wordt altijd heel positief, vrolijk en goed geholpen. Absoluut top was het, in vertrouwen, regelen van mijn kaartjes voor concert van Caro Emerald. De kaartjes mocht ik een dag later komen betalen. Heel klantgericht!!
Verbeterpuntenzal het niet weten
Pluspunten
altijd even vriendelijk en behulpzaam!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
word altijd goed en vriendelijk geholpen
Verbeterpuntensmalle paden in de winkel
Pluspunten
Vriendelijk personeel, met aandacht voor de klanten. Een leuk assortiment kaarten. De mooie verpakking om de cadeaukaarten is voor mij de reden om deze bij de Primera te kopen en niet in een van de andere winkels op het dorp.
Pluspunten
Aandacht voor de klant, nette winkel, leuke cadeaus, en regelmatig een attentie voor vaste klanten
VerbeterpuntenSoms is het druk met afrekenen, maar goed dat is bijna overal en vaak staan er 1 of 2 personen en die doen wat ze kunnen
Pluspunten
Klantvriendelijk. Altijd vrolijk personeel. Leuke acties.
VerbeterpuntenGraag meer boeken in de verkoop.
Pluspunten
Ze hebben alles in huis, hebben super openingstijden
VerbeterpuntenSoms te druk en te weinig personeel
Pluspunten
Leuk en gezellige sfeer
VerbeterpuntenIets meer kinderwagen vriendelijk
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Personeel altijd vriendelijk en deskundig. De artikelen zijn overzichtelijk en goed gesorteerd in de winkel.
Verbeterpuntendoorgaan zo.
Pluspunten
Goede dienstverlening Klantvriendelijk Overzichtelijk
Pluspunten
Fijn personeel nette winkel en zeer goed aanbod