Pluspunten
heel klantvriendelijk en een groot aanbod
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij Primera nieuw bergen is al het personeel heel vriendelijk en eigenlijk altijd vrolijk. Een mooie, overzichtelijke winkel die altijd netjes is. Altijd leuk om even rond te snuffelen.
VerbeterpuntenHeb ik eigenlijk niet. Ben tevreden
Pluspunten
van alle markten thuis
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snel accuraat en service gericht. Ik koop mijn krant etc liever bij Primera, dan hij een ander. Alleen al om omzet te gunnen
VerbeterpuntenPersoonlijk zou ik de winkel iets minder vol zetten. Begrijp dat men zoveel mogelijk wil aanbieden. Maar er is weinig ruimte over om je te bewegen.
Pluspunten
Erg klant vruendelijk
VerbeterpuntenMeer uitbreiding
Pluspunten
veel verschillende producten leuk spaarsysteem fijn als postagentschap behulpzame en klantvriendelijke medewerkers
Verbeterpuntenerg volle balie, wat rommelig overkomt
Pluspunten
Klantvriendelijkheid en een breed assortiment.
VerbeterpuntenGeen. Houden zo.
Pluspunten
vriendelijk personeel keurig verzorgde winkel
Verbeterpuntenmeer ruimte zou een groter assortiment kunnen betekenen en dat zou fijn zijn. Het is wat braaf
Pluspunten
Altijd bereid te helpen
Pluspunten
Altijd vriendelijk personeel en ze nenen de tijd voor je. Zijn bereid samen te zoeken naar een kaart etc. Geven goed advies. Kortom: fijn om iets te kopen daar want men staat voor je klaar!
Pluspunten
Ze zijn altijd vriendelijk en je kan er van alles krijgen
Verbeterpunten??
Pluspunten
klantvriendelijk en verstand van zaken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
altijd vriendelijk en goed geholpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Acties
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
overzichtelijk vriendelijke personeel
Pluspunten
Altijd behulpzaam.
Pluspunten
Goed en vriendelijk personeel
Pluspunten
Vriendelijkheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette winkel, leuk assortiment, aardig en behulpzaam personeel
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Vriendelijkheid
Pluspunten
leuke winkel, goed personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijke dames
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Altijd vriendelijk personeel die je leuk te woord staan
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Je wordt snel geholpen en het personeel is erg vriendelijk! De winkel ziet er altijd heel netjes uit en het is overzichtelijk.
VerbeterpuntenStofzuigen zou ik echt na sluitingstijd doen zodat niemand over het snoer zou kunnen struikelen. Verder geen tips !