Pluspunten
mensen die verstand hebben en vriendelijk geholpen worden en een ruim assortiment
Pluspunten
Altijd en onder alle omstandigheden een vriendelijke ontvangst Ook bij koop deskundige en prettige behandeling
VerbeterpuntenMomenteel geen opmerking!
Pluspunten
gezellig klantvriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
vriendelijk personeel leuke winkel voor een cadeautje
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Alles prima in orde
Pluspunten
Ik kom graag bij Primera in Wageningen. Zij hebben een ruim aanbod en vriendelijk personeel. Ook voor advies neemt men ruim de tijd om te helpen.
Verbeterpuntenik heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Je kunt er veel krijgen met betrekking van tijdschriften tot kaarten en nog veel meer . En je wordt er leuk geholpen.
VerbeterpuntenHeel soms vind ik het iets te vol...dat zou een klein verbeterpuntje zijn.
Pluspunten
Fijne winkel met goed personeel
Pluspunten
fijne 'buurtwinkel' persoonlijke benadering
Pluspunten
Super service, zeer vriendelijk personeel , uitgebreide keuzes in boeken , snoep, kalenders,thuisparfum, tabaksproducten .
VerbeterpuntenTip: verander niet , jullie zijn super
Pluspunten
Snelle service, uitgebreid assortiment in wenskaarten, tijdschriften, sigaren, klantenkaart aanbiedingen en actie's. Grote keus in kadokaarten
VerbeterpuntenMeer in gift en cadeauartikelen
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers
Pluspunten
Deze primera is zeer overzichtelijk en heeft een uitgebreide keuze aan extra,s. bij elk thema van feestdagen is er iets te vinden om kado te kunnen doen. Zeer belangrijk is dat het personeel altijd vriendelijk is en de tijd neemt voor de klant.
Pluspunten
goede en vriendelijke service
Verbeterpuntenmeer personeel vanwege pakketverzendingen
Pluspunten
Uitstraling van de winkel .vriendelijk personeel
Pluspunten
Medewerkers zijn klantvriendelijk. Ze hebben wat je nodig hebt
VerbeterpuntenGraag zou ik zien dat ze ruba shag verkopen. Mijn vriend rookt deze en ik kan deze bijna nergens kopen
Pluspunten
Veel keus .Heel vriendelijk personeel niets is teveel .Altijd in voor een praatje .Als je vragen hebt krijg je een goed uitleg. Super.
Pluspunten
goed assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel, gezellig interieur
Pluspunten
Vriendelijk personeel; voorraad op orde
Pluspunten
Super aardige, zeer persoonlijke service, je voelt je meteen thuis in deze winkel.
VerbeterpuntenIk ben een vroege vogel, dus ik zou een openingstijd van 8.00 uur fijn vinden.
Pluspunten
Fantastisch personeel je wordt er altijd leuk geholpen.
Pluspunten
Klantvriendelijk behulpzaam eerlijk en oprecht En ook zeker voordelig
VerbeterpuntenDe enige verbeter punt die ik heb is dat qua indeling van de winkels dat er genoeg ruimte is voor minder valide mensen zo dat dat geen hinder meer is
Pluspunten
Als ik kijk naar de Primera waar ik altijd naar toe ga. Dan zijn ze daar super klantvriendelijk
Pluspunten
je kunt voor alles te recht zowel pinnen ,en pakket diensten,staats loterij. te veel om op te noemen .de service is uitmuntend.j de spaar kaart is ook super, kun je veel mee doen met je spaar punten .echt een klasse Primera winkel,in de Hove.
Verbeterpuntenbij binnen komst een volg nummer nemen , van wegen de drukte,zodat er dan sneller de klanten geholpen kunnen worden.dank u wel.