Pluspunten
Klantvriendelijk
Pluspunten
Goed assortiment Prettige mensen, behulpzaam Regelmatig interessante acties
Pluspunten
Vriendelijk, betrokken
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over Primera in Deurne,altijd vriendelijk,goede uitleg enz.
VerbeterpuntenNee,alles vind ik goed.
Pluspunten
Dikke voldoende, niets op aan te merken. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Producten zijn overzichtelijk, goed te vinden
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, je wordt respectvol benaderd en alles is en ziet er netjes verzorgd uit! Ruim voldoende keus uit het assortiment en gevarieerd! Dik verdiende COMPLIMENTEN aan Wim!
VerbeterpuntenJa die heb ik, enkel.. licht ik deze het liefst persoonlijk toe!
Pluspunten
Ik ken alleen maar de Primera in Best en dat is een prima zaak. Fijne bediening, ruime keuze aan kaarten. Soms leuke gadgets of gifts.
Pluspunten
Altijd leuke aanbiedingen, super behulpzaam en vriendelijk personeel. Grote sortering boeken, tijdschriften etc.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Aardig personeel en alles in voorraad.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Winkel is goed toegankelijk. Vriendelijk en deskundig personeel. Consistent assortiment. Snelle bediening.
VerbeterpuntenGeen aanbevelingen, voldoet prima aan wensen.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Klantvriendelijkheid, overzichtelijk
VerbeterpuntenMochten wel iets meer diverse acties komen
Pluspunten
Altijd vriendelijk en nemen de tijd hoeveel mensen er ook staan. Persoonlijke aandacht staat altijd voorop!
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Prima Klantenservice! Vriendelijk personeel!
VerbeterpuntenGeen, alles is oké
Pluspunten
Goede medewerkers
VerbeterpuntenGrotere toonbank
Pluspunten
De klantvriendelijkheid van het personeel is geweldig ! Allemaal zijn de uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam ! Een groot complement hoor !
VerbeterpuntenDat kan bijna niet...!!
Pluspunten
Klant vriendelijk
VerbeterpuntenGeen omdat ze het doen zoals het hoort.
Pluspunten
Primera Appelstraat: Goede sfeer; Ruim assortiment; Vriendelijk en competent personeel; Goed bereikbaar; Een heel lieve hond,die je altijd vriendelijk komt begroeten.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Persoonlijk contact met klant, altijd een vriendelijk woord, snelle service, prettige winkel, ongedwongen stijl
VerbeterpuntenGeen