Pluspunten
Uitstekende service. Kennis van zaken.
VerbeterpuntenIk weet geen verbeterpunten.
Pluspunten
Gezellig en behulpzaam
VerbeterpuntenHoeft niet
Pluspunten
De winkels zien er goed verzorgt uit en het personeel is uitermate deskundig. als er iets niet voorradig is dan bestellen ze het artikel voor je.
Verbeterpuntensommigge winkels zijn klein en mogen wat uitgebreid worden als dat mogelijk is.
Pluspunten
Snel en prettig geholpen worden.
Pluspunten
Ik ervaar al jaren een geweldige klantvriendelijkheid in mijn Primerawinkel, een reden om er vaak te komen en zeker ook in de toekomst.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!
Pluspunten
Mooie winkel, klein maar toch uitgebreid assortiment. Heel vriendelijk personeel. Altijd behulpzaam!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
klantvriendelijk en deskundig, ruim assortiment
Pluspunten
Klantgericht vriendelijk winkel netjes ordelijk.Gezellig
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers. Ruim assortiment. Spaarpunten-actie.
Pluspunten
Vriendelijk personeel
Pluspunten
Klantvriendelijk en een ruim assortiment
VerbeterpuntenNiet nodig. Prima zo!
Pluspunten
Het personeel is altijd vriendelijk, als je vragen heb is er altijd wel een antwoord. Je word altijd goed geholpen
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
ga zo door,ik vind het een fijne winkel en wordt altijd erg leuk geholpen
Pluspunten
5 punten
Pluspunten
winkel is overzichtelijk enpersoneel is zeer klantvriendelijk!!
Verbeterpuntengeen!!
Pluspunten
vriendelijk (klantvriendelijk) .... behulpzaam .... veel artikelen (variabel) op 1 plaats, altijd handig... aandacht en tijd voor klanten .....
VerbeterpuntenIn het dorp (Heenvliet) waar ik woon zou het wel handig zijn dat de voorraad up to date is. De E-sigaret of Zensations is vrij nieuw en de navullingen (cartridges voor Zensations) zijn niet altijd op voorraad..Lastig ik moet wachten of gedwongen naar een andere Primera in andere (grotere) steden te gaan.
Pluspunten
snel en vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenPaal voor de kassa een obstakel
Pluspunten
Aardig personeel en goede service
Pluspunten
Over het algemeen ruim gesorteerd. Goed geordend.
VerbeterpuntenPersoneel dat in dienst is, is niet goed op de hoogte van aanbiedingen enz. en geeft daarom maar als antwoord: dat kan niet, dit terwijl als je er iemand bij laat halen het gewoon wel kan. Ook zijn ze regelmatig niet klantvriendelijk. Kortom: betere selectie van wie je in dienst neemt. De eigenaar zelf is overigens wel heel aardig.
Pluspunten
vriendelijk personeel
Pluspunten
VerbeterpuntenIets meer variatie in boeken..
Pluspunten
vriendelijk personeel ,altijd goed geholpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed assortiment van alles. En heel vriendelijk deskundig personeel.