Pluspunten
Altijd vriendelijk en behulp zaam
Pluspunten
groot assortiment en vriendelijk personeel maken dat dit bedrijf veel klanten trekt en altijd heel gezellig is.
VerbeterpuntenEr zou een koffie hoekje gemaakt moeten worden.
Pluspunten
Goed bereikbaar en klantvriendelijkheid
Pluspunten
klantvriendelijk, hulpvaardig, breed assortiment, kortom een winkel waar ik graag heen ga.
Verbeterpunten2
Pluspunten
word altijd uitstekend geholpen, kan er altijd terecht voor een leuk cadeautje
Verbeterpuntendie acties dat je steeds een waardebon o.i.d. moet uitprinten is niet altijd handig, of dat je een foto met je telefoon moet maken, vaak pakt de kassa dat dan niet, en de print komt er raar uit.
Pluspunten
Assortiment qua tijdschriften, boeken en ansichtkaarten. Zeer klantvriendelijk Wisselend assortiment Elk bezoek voelt als een warm bad
Pluspunten
Vriendelijk personeel, uitgebreide inhoud
Pluspunten
voor mijn een top winkel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Primera staat voor mij voor een ruim assortiment. Niet alleen wat rookwaren betreft, want dat zit al jaren goed bij primera. Juist het totaal pakket spreekt mij erg aan. Ook over de medewerkers van 'ons' filiaal kan ik alleen maar lovend zijn. Deze mensen staan altijd klaar met advies. Ze nemen de tijd om je goed te helpen, of gewoon een praatje.
VerbeterpuntenEigenlijk niet.
Pluspunten
Service, klantvriendelijkheid, assortiment tijdschriften.
Pluspunten
ik word altijd goed geholpen
Pluspunten
Je wordt er geweldig geholpen mensen zijn heel vriendelijk en denken met je mee voor eventueel een oplossing bij een probleem. zeer tevreden ben ik hier over.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Breed assortiment Pasvoordeel
VerbeterpuntenSigarenassortiment in klimaatkast zou toevoeging zijn
Pluspunten
Klantvriendelijkheid. Ordelijke winkel. Goed assortiment.
VerbeterpuntenOp deze voet doorgaan.
Pluspunten
Vriendelijk personeel
Pluspunten
Vriendelijke mensen en geven goed advies.
Pluspunten
goeie klantenservice, weten wat ze in huis hebben, klantvriendelijk!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeervriendelijk personeel heel behulpzaam. Mooi en duidelijke en overzichtelijke inrichting. Zeer gesorteerd. Ikbenzeer tevreden een dikke 10 verdient
VerbeterpuntenEigelijk geen.
Pluspunten
Altijd behulpzaam en vriendelijk
VerbeterpuntenBetere fietsen plaatsing. Ze staan nu willekeurig voor de winkel
Pluspunten
je word er goed geholpen.
Verbeterpuntenik zal niet weten .