Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenWinkel is te vol dus rommelige rijen bij de kassa
Pluspunten
Gezellige winkel, goede service ,vriendelijk ,netjes ze helpen je goed
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Klantvriendelijk Met gifts completer assortiment Goede acties
Pluspunten
heb alleen maar positive punten over primera
Pluspunten
zijn aardige mensen word over het algemeen snel geholpen.
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Altijd vriendelijke mensen, met kennis van zaken. Goed en leuk assortiment
Pluspunten
Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
gewoon een nette en overzichtelijk winkel en fijn personeel in Krommenie
Pluspunten
Wordt altijd Primera geholpen. Geen klachten.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, die mij als klant kennen. Een prima sortering. De spaarpunten actie is geweldig.
VerbeterpuntenIk lees de "Lust for life" en de "Soundz". Het is jammer, dat ik deze bladen niet bij Primera kan kopen. Ik begrijp ook wel, dat Primera niet alle bladen in hun sortering kunnen hebben.
Pluspunten
heel klantvriendelijk.
Pluspunten
De verkopers zijn altijd klantvriendelijk en altijd in voor een gezellig praatje. Echt een topservice die ik altijd van ze krijg.
Pluspunten
vriendelijk
Verbeterpuntenmeer boeken
Pluspunten
Veelzijdig goede service leuke akties
Pluspunten
bijzonder gastvrij
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenVoorraden soms wat laag
Pluspunten
ontzettend leuk personeel, als ik de winkel binnenkom zeg ik altijd : goedemorgen mevrouw Primera. Ze helpen snel en vakkundig.
VerbeterpuntenVoor de Primera Valkenswaard zijn er geen verbeterpunten
Pluspunten
personeel is altijd beleeft vriendelijk je word netjes te woord gestaan b.v. heb je een boek nodig ligt het niet in de winkel gaat bob op de computer kijken en gelijk bestelen
Pluspunten
Zeer behulpzaam. De mogelijkheid pasfoto's te laten maken. Zeer uitgebreid assortiment. De mogelijkheid de ov-kaart op te laden.
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Aardige mensen, altijd goed geholpen
Pluspunten
Primera in helmond nieuwveld perfekte zaak altijd snel en vriendelijk geholpen kunnen veel zaken nog wat van leren. Zaak altijd op en top netjes groot assortiment met vanalles en nog wat.
VerbeterpuntenIk denk dat het hier bijna niet beter kan ja leuke aanbiedingen voor vaste klanten maar verder is het al perfekt.
Pluspunten
Wat ik nodig heb is altijd voorradig. Goede en vriendelijke service. Méér dan een boeken/sigarenwinkel.
VerbeterpuntenGeen...prima zo!!
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel.Goed assortiment.
Pluspunten
Groot assortiment en je wordt er altijd vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenKomt niets bij me op.