Pluspunten
Ah, eindelijk mag ik, zwart op wit, vertellen wat ik van Primera Wieringerwerf vind!!! Mijn moeder (tien jaar terug overleden) kwam altijd graag bij Primera, "want daar word je zo goed geholpen en ik vind die man altijd zó vriendelijk!". (mijn moeder was gevoelig voor fijn, vrolijk personeel Evenals ik). Toen ik jaren terug weer in de Wieringermeer kwam wonen stapte ik dus ook met veel plezier bij Primera Wieringerwerf binnen. (en dan moet ik altijd even aan mijn moeder denken....). Die ontzettend aardige meneer staat er nóg! en hij wordt omringd door ontzettend fijn personeel. PRIMERA WIERINGERWERF....krijgt van mij de grootste pluim die er is!!!!!
Pluspunten
Je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen en ook als het erg druk is, neemt men toch de tijd om je zo goed mogelijk te bedienen,zonder gehaast gedoe o.i.d. en altijd heel persoonlijk en attent. Fijne zaak voor mij als trouwe klant!!!
VerbeterpuntenZou ik nu niet weten.
Pluspunten
Super leuke meiden die veel service bieden. Gezellig én klantvriendelijk.
Pluspunten
Net en vriendelijk personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Je bent een bekende persoon en geen nummer.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Primera Woensel. Vriendelijke eigenaren en vriendelijk personeel. Goede service en men neemt de tijd voor iedere klant. Mooi assortiment en altijd behulpzaam bij aankoop van wat dan ook. ook met de verkoop van loten, nooit opdringerig , gewoon gastvrij een goede winkel. ik voel mij er erg thuis.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super leuke medewerkers, je wordt zeer goed geholpen en meegedacht naar eventuele oplossingen!
VerbeterpuntenNiet dat ik weet....ben zeer tevreden!
Pluspunten
Ruim, prettig, attent.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.
Pluspunten
vakkundig, klantvriendelijk, behulpzaam en ruime sortering
Verbeterpuntenzo doorgaan!
Pluspunten
Overzichtelijk, netjes en schoon. Vriendelijk en enorm behulpzaam en uiteraard kennis van zaken! Ik kom er graag.
VerbeterpuntenKoffieautomaat?
Pluspunten
Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Uitstekende service van dit bedrijf.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel keus in sigaretten, shag enz. Verkopen ook leuke bijkomstigheden zoals veel keus in kaarten en cadeaus. Altijd vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenRuimere openingstijden
Pluspunten
je loop er gewoonmakkelijk naar binnen de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenEr staat vaak een hele rij dat komt denk ik ook door de postservice, misschien moet deze balie aan de andere kant van de winkel komen zodat er duidelijk onderscheid is tussen de wachtende mensen.
Pluspunten
Altijd vriendelijk
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, verstand van zaken.
VerbeterpuntenDie zou ik niet kunnen bedenken.
Pluspunten
Vriendelijkheid ruime sortering goede bereikbaarheid
Pluspunten
Geweldige ontvangst bij het binnenkomen van de winkel.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten, alles perfect.
Pluspunten
Altijd vriendelijk personeel
Pluspunten
Groot assortiment Klantvriendelijke bediening Deskundig personeel
VerbeterpuntenDe winkel is aan de kleine kant, kan wel een groter oppervlak gebruiken.
Pluspunten
klantvriendelijk Behulpzaam groot assortiment
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
groot assortiment. alle bladen, ook buitenlanlandse kranten. veel kado-artikelen van niveau, ook voor kinderen
Verbeterpuntennee hoor
Pluspunten
Een winkel waar je alles kunt kopen voor speciale gelegenheid