Pluspunten
Goede bediening, vrolijke mensen, goed assortiment
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Een winkel waar van alles te koop is.
Pluspunten
Heel breed assortiment ik kom er heel graag voor sigaretten, puzzelboekjes en af en toe eens een kraslot of staatslot. :)
Verbeterpunten1 tip: het zou misschien een idee zijn om het merk Ruba te gaan verkopen. Omdat jullie dat merk niet hebben loop ik heel wat spaarpunten mis en dat is jammer.
Pluspunten
Van alles in huis. Vriendelijk personeel en een goede service.
Pluspunten
je wordt vriendelijk behandeld. is het niet in winkel dan wordt het besteld
Verbeterpuntenzo doorgaan
Pluspunten
Vriendelijk en goed geholpen,een bestelling is graag gedaan en door middel van een sms van de winkelier,snel opgehaald
Verbeterpuntenop dit moment niet,alles perfect
Pluspunten
men word er als klant zeer goed behandeld en over vragen altijd goede informatie gegeven en vriendelijk personeel.
Pluspunten
Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen, de keuze is reuze, zaak is groot en ruim.
VerbeterpuntenMeer personeel zodat je wat sneller geholpen wordt waardoor er minder wachtrijen ontstaan
Pluspunten
Primera Boxmeer is klantvriendelijk. Groot assortiment.
VerbeterpuntenPersoneel mag meer lachen.
Pluspunten
Zeer klantgerichte houding. Goed gesorteerde winkel met zeer goed personeel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eeen compleet bedrijf
Pluspunten
Fijn personeel. Altijd vriendelijk en deskundig. Grote sortering aan tijdschriften en kaarten.
VerbeterpuntenAls het druk is snel mensen er bij voor snelle afhandeling. Rookartikelen uit de shop. (ik rook niet).
Pluspunten
Erg aardig en behulpzaam personeel in het filiaal waar wij komen (Mercatorplein Apeldoorn).
VerbeterpuntenIk kom maar bij één filiaal en daarvoor kan ik niks bedenken.
Pluspunten
Bewondering voor Peter die naast het werk als inleverpunt voor Post.nl met veel geduld alles vriendelijk afhandelt als het druk is.
Pluspunten
altijd snel geholpen, personeel vriendelijk, kent je een beetje, geeft goed advies en tips
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, groot assortiment en altijd leuke acties.
VerbeterpuntenVerbeterpunten heb ik niet.
Pluspunten
klantvriendelijk en goed assortiment
Verbeterpuntendoorgaan vooral doorgaan
Pluspunten
vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment
Verbeterpuntenhet is jammer dat Primera ingeperkt is/wordt mbt de diensten van post.nl
Pluspunten
Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Echt een bedrijf dat een hele dikke 10+ verdient.
VerbeterpuntenTotaal niet.
Pluspunten
geen verloop in personeel, vertrouwd, Postnl servicepunt
Pluspunten
Vriendelijk personeel Goed assortiment
Pluspunten
Ruime keus, vriendelijk personeel, betaalbaar, nette en schone winkel.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Vriendelijke , correcte en snelle bediening.
VerbeterpuntenIets meer ruimte voor de wachtenden voor de kassa.
Pluspunten
Verzorgde winkel. Meerdere winkels bij elkaar in het zelfde gebouw.
VerbeterpuntenNiet alle medewerkers zijn steeds op de hoogte welke acties er lopen. Als klant moet je daar telkens op wijze of op terug komen.