Pluspunten
Klantvriendelijke benadering, uitstekend op de hoogte van wat men verkoopt, leuke en zinvolle aanbiedingen
Pluspunten
Diversiteit aan producten, waaronder een uitgebreide sortering kaarten. Postkantoor, pinautomaat, boeken, tijdschriften. Noem het maar op. Zeer aardig personeel. In alle vestigingen waar ik kom in mijn omgeving.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
gezellige en leuke bediening.
Verbeterpuntennee, houden zo
Pluspunten
Je wordt bijzonder accuraat, beleefd, attent en vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenBij zeer grote drukte meer personeel achter toonbank
Pluspunten
vriendelijk, deskundig personeel voor een klein dorp alles aanwezig om niet voor naar een grotere winkel te hoeven gaan
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Door de puntjes op de spaarpas heb je af en toe een extra win kans! Leuk assortiment. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenDe eigenaresse mag wat vriendelijker zijn!!!!
Pluspunten
Fijne winkel. En zoveel keuze uit tijdschriften,kaarten en cadeau gift cards. Koop altijd mijn Itunes cards hier!
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
uitgebreid assortiment, leuk personeel, goede acties
Pluspunten
Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Ze geven goed advies. Een kleine gezellige winkel met een groot assortiment.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten
Pluspunten
Ja zeker .
VerbeterpuntenNee is niet nodig .
Pluspunten
Klantvriendelijk,behulpzaam,overzichtelijk alles opgesteld,en alles goed uitgestald.
Pluspunten
Gezellige winkel met veel keuze mogelijkheden. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
VerbeterpuntenNiet te vol zetten.
Pluspunten
Heerlijke winkel.Heel aardig personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
vriendelijke bediening met tijd voor de klant. zeer tevreden over Primera. al heel lang.
Verbeterpuntenmeer winkels openen.!
Pluspunten
Ruime keuze, vriendelijk personeel
VerbeterpuntenPrimera in piazza van Gorinchem vind ik niet leuk Mijn beoordeling gaat dus over de Primera in het centrum
Pluspunten
Ik word er altijd vriendelijk behandeld Zij behandelen je als klant niet als nummer
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk en deskundig personeel. Hebben alles wat ik nodig heb en geven goed advies
Verbeterpuntenweet ik niet, vind alles goed. Kan geen verbeterpunten bedenken?
Pluspunten
Acht
Pluspunten
Heel klantvriendelijk, gezellig om hier te komen
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Groot assortiment Nette overzichtelijke winkel Vriendelijk personeel
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer veel assortiment
Pluspunten
Breed assortiment Vriendelijke personeel Prettige openingstijden
VerbeterpuntenRuimere opzet winkels, waardoor assortiment beter tot zijn recht komt