Pluspunten
nemen de tijd voor klanten, denken mee aan mogelijkheden betreffende bestellingen etc.
Pluspunten
vriendelijk personeel, klanten worden snel geholpen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vriendelijk ruim sortiment
VerbeterpuntenAlles is goed
Pluspunten
vriendelijk personeel, altijd voldoende artikelen in de winkel!
Pluspunten
heel vriendelijk personeel en een gezellige winkel met veel keus gelegen in een fraai winkelcentrum in julianadorp.
Pluspunten
Vriendelijk benadering geven goede informatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima zaak.personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ben blij dat er in de Enkhuizer binnenstad deze zaak bestaat
VerbeterpuntenDoorgaan op dit niveau
Pluspunten
Dichtbij, ruim assortiment, vriendelijk personeel, betaalbaar
VerbeterpuntenWinkel is niet zo groot(uitbreiding is waarschijnlijk niet mogelijk),
Pluspunten
Altijd klantvriendelijk. Er is altijd tijd voor uitleg.
VerbeterpuntenGeen. Ik ben erg tevreden.
Pluspunten
Groot divers aanbod, vriendelijke mensen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
je wordt er prima en vriendelijk geholpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitstraling, klant vriendelijk personeel, tijd voor je nemend als dat kan, assortiment, bijzondere verrassende zaken [wel even goed kijken], uitnodigend.
VerbeterpuntenEr zijn altijd verbeterpunten, anders zou het perfect zijn. Ik noem er een, automatische deur, handig voor rolstoelgebruikers en gehandicapten anderszins, ook voor mensen met beide handen vol.
Pluspunten
Goed assortiment, jammer dat 'mijn' primera is verdwenen op het Mathenesserplein.
VerbeterpuntenGraag weer hobbit agenda's verkopen
Pluspunten
goede service, veel diensten
Pluspunten
Gastvrij klantgericht zij kennen de klant met naam
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Ik kom altijd in een winkel van Primera. Daar vind ik heel aardig personeel staan. Ze verkopen veel uiteenlopende dingen. Hij is altijd goed bevoorraad. Ze hoeven nooit nee te verkopen.
VerbeterpuntenIk ben heel tevreden.
Pluspunten
Vriendelijke personeel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Wordt altijd vriendelijk geholpen . Op je gemak even rond kijken. Meestal een vriendelijk praatje als er tijd voor is.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Fijne ligging. Super vriendelijk personeel. En je voelt je altijd welkom vanaf het moment dat je de deur open doet!
Pluspunten
Ze kennen hun klanten, persoonlijke benadering.
Pluspunten
deskundig personeel
Verbeterpuntenkleine winkel waardoor snel druk. Ing bank geldautomaat werkt niet altijd en het is best lastig om bankzaken in een open winkelstructuur af te handelen
Pluspunten
Mooie uitstraling Professioneel Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenBalie is wat rommelig
Pluspunten
Deskundige en vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenNiet te vol de winkels presenteren
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel met vakkundig advies en altijd in de mood voor een grapje of woordspeling. Ruime keuze in alle artikelen en ook voor cadeau-ideetjes.
VerbeterpuntenMisschien op drukke momenten een persoon erbij in de bediening maar voor de rest top!