Pluspunten
kwaliteit-prijs prima
Pluspunten
Aardig, goed geholpen
VerbeterpuntenSoms loop je niet zo snel binnen omdat bijv. de Bruna veel meer adverteert en bekender is en het assortiment daar groter is.
Pluspunten
Je kunt hier altijd slagen voor een kaart (verjaardagskaart of cadeau kaart) Altijd vriendelijk personeel aanwezig.
VerbeterpuntenEigenlijk geen, het is er altijd druk.
Pluspunten
Ruime sortering klantvriendelijk goede service en uitstraling. Leuke aanbiedingen.
Pluspunten
-Klantvriendelijkheid. -Goed personeel/eigenaar. -Heeft een op goede voorraad. -Netjes alles in de winkel.
VerbeterpuntenBlijf zo door gaan.
Pluspunten
mooie winkel met ruim assortiment. vriendelijk personeel. alles kan besteld worden als het niet voorradig is.
Verbeterpunteneigenlijk kan ik niks bedenken.
Pluspunten
9 punten ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpunten9 punten geen verbeterpunten doorgaan hoe ze nu bezig zijn
Pluspunten
Gezellige winkel, prima aanbod !
Verbeterpuntenniet altijd alles op vooraad
Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenVergeet mijn pasje nog wel eens te geven wordt bijna nooit om gevraagd.
Pluspunten
Klant vriendelijk
VerbeterpuntenZijn geen verbeterpunten
Pluspunten
Zou niet weten wat er nog beter zou kunnen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Het is gewoon een uitstekende winkel. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik kom ergraag.
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten. Het is goed zoals het is.
Pluspunten
Erg klantvriendelijk en altijd behulpzaam niks is teveel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Word keurig geholpen uiterst beleefd het belangrijkste vind ik dat men rustig de tijd voor je neemt. Ruime sortering.
VerbeterpuntenBeter kan het niet.
Pluspunten
Gezellig en gemotiveerd personeel, ruim assortiment
VerbeterpuntenRuimere openingstijden
Pluspunten
altijd vriendelijke
Verbeterpuntenvaak een wachtrij
Pluspunten
Vriendelijke en goede medewerkers
Pluspunten
Aanwezig in de buurt
VerbeterpuntenDe indeling van de diverse winkels nodigt niet uit of 'dwingen' de klant niet om ook langs de diverse andere zaken te lopen als het doel van bezoek gericht is bij de kassa. Koper van een lot zou toch ook eens wat anders moeten koepn?
Pluspunten
Alles is goed
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
hoe druk ook, nemen alle tijd voor iedere klant
Pluspunten
zeer klantvriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie winkel, prima assortiment, vriendelijk personeel.